ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Мнениеот astra » 10 мар 2014 17:46

Гаджев е едно леке и трябва да бъде наказан подобаващо. Всеки които е бил на стадиона видя провокацията на Гаджев . А това леке е и национал - да бъде изваден от националния и да бъде наказан според правилата на ФИФА И УЕФА за расизъм. :idea:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 17:47

Teo написа:
zlatan написа:
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.

Че тая обида си е една от силните в нашата страна, но чужденците като чудят нещо ей, черен или нещо свързано с това се обиждат и за тях това си е чист расизъм!
Гаджев национален състезател, лидер на Левски, трябва да дава пример... не му прави чест да обижда по тоя начин, айде за майка му може да пусне нещо, но цветнокожите чужденци се обиждат само с думата ''черен''!

Тошко Янчев това не би го направил никога, защото е интелигентен човека!

не ми отговори на въпроса.Задавам ти още един въпрос
Ти бил ли си някога в чужбина дори на една обикновена екскурзия.С рози и лалета ли те посрещнаха когато чуеха че си Българин.Тео няма смисъл ако Косоко бе играч на Черно море или Берое тоя спор никога нямаше да го водим.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 17:50

Кашчей написа:Ако бял каже на негър "черен"-това е расизъм, а ако негър каже на бял "Бял" това расизъм ли е?

да Расизъм е ,но той не се санкционира от УЕФА. :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 17:53

zlatan написа:
Кашчей написа:Ако бял каже на негър "черен"-това е расизъм, а ако негър каже на бял "Бял" това расизъм ли е?

Те затова са станали толкова нагли.Чел съм (само съм чел, без да го твърдя), че в САЩ, ако се обърнеш към негър с "момче" било голяма обида :o :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 17:53

zlatan написа:
Teo написа:
zlatan написа:
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.

Че тая обида си е една от силните в нашата страна, но чужденците като чудят нещо ей, черен или нещо свързано с това се обиждат и за тях това си е чист расизъм!
Гаджев национален състезател, лидер на Левски, трябва да дава пример... не му прави чест да обижда по тоя начин, айде за майка му може да пусне нещо, но цветнокожите чужденци се обиждат само с думата ''черен''!

Ти бил ли си някога в чужбина дори на една обикновена екскурзия.С рози и лалета ли те посрещнаха когато чуеха че си Българин.Тео няма смисъл ако Косоко бе играч на Черно море или Берое тоя спор никога нямаше да го водим.

В Румъния, Гърция и Италия съм бил.
И хората не са ми направили някакво лошо впечатление.. сега за западните страни не мога да кажа, но от това което чувам се държат много зле с Българите...
Косоко какво е виновен в случая, че Гаджев го е провокирал с обида?
Има камери и може да се види дали Гаджев е псувал, аз от това което гледам все едно му вика ''черен мангал''..
Ако се направи разследване от ФИФА ще се види дали наистина е казал тия думи, всичко е на запис!
Последна промяна от Teo на 10 мар 2014 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 17:56

k_oleto написа:то не са само в левски-то така. Пенев каза на брифинга, че само играчите от вътрешното първенство си изкарват картони. До манталитет е! Да се накаже Гаджев - твърдо съм ЗА !

а Косоко да го наградим ли или според теб при него всичко беше абсолютно резонно.
Ще дойде време всички дето сега браните тия туристи Африкански да съжалявате жестоко.
Аз вече отдавна съжалявам за всеки наемник който съм покрепял със син цвят.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 мар 2014 17:57

Teo написа:
zlatan написа:
Teo написа:
zlatan написа:

В Румъния, Гърция и Италия съм бил.
И хората не са ми направили някакво лошо впечатление.. сега за западните страни не мога да кажа, но от това което чувам се държат много зле с Българите...
Косоко какво е виновен в случая, че Гаджев го е провокирал с обида?
Има камери и може да се види дали Гаджев е псувал, аз от това което гледам все едно му вика ''черен мангал''..
Ако се направи разследване от ФИФА ще се види дали наистина е казал тия думи, всичко е на запис!

Черен ли е,черен е,е ако му е казал мангал не е прав :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 17:57

Тео, ако имаш линк към запис на този момент ще те помоля да го пуснеш (може и на лични, ако не искаш да затормозяваш темата) защото аз видях по телевизора как съдията тича към централната линия и показа картоните и на двамата. Предисторията не съм я видял.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
o4iats
Контакти:

Мнениеот o4iats » 10 мар 2014 17:59

Кашчей написа:
zlatan написа:

Те затова са станали толкова нагли.Чел съм (само съм чел, без да го твърдя), че в САЩ, ако се обърнеш към негър с "момче" било голяма обида :o :roll:

Така е. Защото към тях са се обръщали главно с "негър" и "момче". - по време на робовладелството.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 18:01

Тео,от първия ми пост призовавам към това.
Сега кажи ми какво трябва да бъде наказанието за Косокото.Човек не се шегувам ама тоя беше назобан с яки анаболи.Това човек с нормално поведение не би го извършил.Диагнозата на Косокото от събота -е Тежка .............................,няма да я изписвам за да не го обидя нали все пак е с черен цвят на кожата а те са много раними
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “ЦСКА”