XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Logical person » 09 мар 2014 23:45

Кашчей написа:
Ако не е имало сигнал от рефера, то за да му покаже червен картон трябваше да отсъди нарушение във вреда на ЦСКА. Нали знаеш какво щеше да е в тази част на терена?

Ако не е имало сигнал от рефера в секундата между ритника на Туре и постъпката на М'Боли, то няма изобщо за какво да му дава картон. Все още се играе. И ако Генков вместо да налита на вратаря, беше вкарал отскочилата топка във вратата, щеше да има гол.Всеки вратар, който е хванал топката с ръце, може да я шибне в на някой главата. Причината да не се практикува масово е риска топката да отскочи към вратата :lol: :lol:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 мар 2014 08:52

Logical person написа:
Кашчей написа:
Ако не е имало сигнал от рефера, то за да му покаже червен картон трябваше да отсъди нарушение във вреда на ЦСКА. Нали знаеш какво щеше да е в тази част на терена?

Ако не е имало сигнал от рефера в секундата между ритника на Туре и постъпката на М'Боли, то няма изобщо за какво да му дава картон. Все още се играе. И ако Генков вместо да налита на вратаря, беше вкарал отскочилата топка във вратата, щеше да има гол.Всеки вратар, който е хванал топката с ръце, може да я шибне в на някой главата. Причината да не се практикува масово е риска топката да отскочи към вратата :lol: :lol:

Бате пробвахме се да му обясним. За него има извършено грубо нарушение с "прекомерна" сила в "извънигрова" ситуация :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

vylche
Контакти:

Мнениеот vylche » 10 мар 2014 09:54

Тряабва да ги тряснем и тая седмица и като ни видят ще се насират :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 10 мар 2014 11:08

bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
Бате, М`Боли си я запрати, не просто хвърли, в главата на Туре. Хайде да не защитавате една глупава постъпка на вратаря като матросовци. Туре постъпи неспортменски, а Райс му отговори по още глупав начин. Стига с това изнасяне на топката, защото отлично разбирате, че това се беше умишлен удар с топката по главата на Туре.
В такива случаи обикновено "контузеният" играч се превива поне една минута на терена, като се държи за главата, дори и да е ритнат в глезена, а нашият (М`Боли) веднага скокна, за да продължи играта-кого лъжете с тези си писания?

Абсолютно съм съгласен. Селска постъпка и трябва да изгори за минимум 3 мача. Глупакът може и световното да си преебе, ако Черни реши да подпише договор и става титуляр ;)

Съгласен съм, че постъпката на Мболи беше най-малко тъпа. Не може в 96 минута на мач, в който си играл с 10 човека и водиш в резултата да вършиш подобни неща. Ами ако Гаджев беше ритнал към вратата вместо да центрира последната минута и беше влезнал гол? Щеше да е виновен главно алжиреца. Ако съм национален треньор на Алжир ще си поговоря сериозно с вратаря. Същото трябва да направи и Стойчо, зада не си мисли Мболи, че всичко му е позволено. Сега, като го накажат за няколко мача и пак се връща на пейката, може и световното да му се измъкне.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 мар 2014 14:14

angelofdeath написа:
bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
Бате, М`Боли си я запрати, не просто хвърли, в главата на Туре. Хайде да не защитавате една глупава постъпка на вратаря като матросовци. Туре постъпи неспортменски, а Райс му отговори по още глупав начин. Стига с това изнасяне на топката, защото отлично разбирате, че това се беше умишлен удар с топката по главата на Туре.
В такива случаи обикновено "контузеният" играч се превива поне една минута на терена, като се държи за главата, дори и да е ритнат в глезена, а нашият (М`Боли) веднага скокна, за да продължи играта-кого лъжете с тези си писания?

Абсолютно съм съгласен. Селска постъпка и трябва да изгори за минимум 3 мача. Глупакът може и световното да си преебе, ако Черни реши да подпише договор и става титуляр ;)

Съгласен съм, че постъпката на Мболи беше най-малко тъпа. Не може в 96 минута на мач, в който си играл с 10 човека и водиш в резултата да вършиш подобни неща. Ами ако Гаджев беше ритнал към вратата вместо да центрира последната минута и беше влезнал гол? Щеше да е виновен главно алжиреца. Ако съм национален треньор на Алжир ще си поговоря сериозно с вратаря. Същото трябва да направи и Стойчо, зада не си мисли Мболи, че всичко му е позволено. Сега, като го накажат за няколко мача и пак се връща на пейката, може и световното да му се измъкне.

И го оправдавам и не. Съдията изнерви адски футболистите и на двата отбора. Едните ,че са некадърни и не могат да създадат положение, а другите заради даденият червен картон и спестен такъв на няколко пъти на Туре. По-неприятното е, че ЦСКА може да остане без вратар при евентуална контузия на Колев в дните до мача или на самият мач. Следващият мач с Левски трябва да е грозен, да се руши играта и да се пазят от картони, защото Ботев това чакат и като нищо с леко съдийско рамо, Ботев ще задминат ЦСКА. очевидно е, че съдиите режат ЦСКА при всяка възможност за това, а когато има и предплатени интереси, не вярвам да не измислят дузпи и картони в полза на предстоящите противници. Имам някакво вътрешно усещане, че ще натиснат Левски за купата, а Ботев за третото място...дано да греша и всичко да се решава честно и почтено на терена, но имайки предвид и съдийството в мача Ботев - Лудогорец, съмнявам се да има феърплей
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 14:31

Що си мисля, че в някоя друга държава на Мболи биха показали само жълт картон, щото бе провокиран с ритник в ръката докато държи топката. :roll:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 мар 2014 14:45

Кировец написа:Що си мисля, че в някоя друга държава на Мболи биха показали само жълт картон, щото бе провокиран с ритник в ръката докато държи топката. :roll:

В друга държава левскарите оставаха с 10 човека до 15 минута. Гаджев ,Ангелов ,Туре. Първият и третият за груби нарушения гарнирани с оспорване на съдийско решение, а Гарджев за псувни на майка в лицето на съдийчето НЯКОЛКО пъти,ама няма съдия , а мъдия срещу тях
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 17:46

Ако следваме логиката, то Мболи трябваше да получи жълт картон - първи за него в мача, а Туре да бъде изгонен с директен червен, защото си позволи да изрита вратаря ни в наказателното поле!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 мар 2014 17:52

Много съм доволен от мача,момчетата го изиграха с хъс и мъжество достоен за възхищение.Левски започна по-добре от нас,но след картона на Галчев се вдигнахме и опасности пред Мболи нямаше.Отдавна не съм се радвал така при победа над тях.Убеден съм,че ако пак играем така мъжката пак ще ги бием в събота.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 10 мар 2014 20:43

Кировец написа:Ако следваме логиката, то Мболи трябваше да получи жълт картон - първи за него в мача, а Туре да бъде изгонен с директен червен, защото си позволи да изрита вратаря ни в наказателното поле!

'
Мболито имаше жълт за забавяне на игра към 70 и някоя минута не помня точно ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”