angelofdeath написа:bastuna2003 написа:Кашчей написа:
Бате, М`Боли си я запрати, не просто хвърли, в главата на Туре. Хайде да не защитавате една глупава постъпка на вратаря като матросовци. Туре постъпи неспортменски, а Райс му отговори по още глупав начин. Стига с това изнасяне на топката, защото отлично разбирате, че това се беше умишлен удар с топката по главата на Туре.
В такива случаи обикновено "контузеният" играч се превива поне една минута на терена, като се държи за главата, дори и да е ритнат в глезена, а нашият (М`Боли) веднага скокна, за да продължи играта-кого лъжете с тези си писания?
Абсолютно съм съгласен. Селска постъпка и трябва да изгори за минимум 3 мача. Глупакът може и световното да си преебе, ако Черни реши да подпише договор и става титуляр

Съгласен съм, че постъпката на Мболи беше най-малко тъпа. Не може в 96 минута на мач, в който си играл с 10 човека и водиш в резултата да вършиш подобни неща. Ами ако Гаджев беше ритнал към вратата вместо да центрира последната минута и беше влезнал гол? Щеше да е виновен главно алжиреца. Ако съм национален треньор на Алжир ще си поговоря сериозно с вратаря. Същото трябва да направи и Стойчо, зада не си мисли Мболи, че всичко му е позволено. Сега, като го накажат за няколко мача и пак се връща на пейката, може и световното да му се измъкне.
И го оправдавам и не. Съдията изнерви адски футболистите и на двата отбора. Едните ,че са некадърни и не могат да създадат положение, а другите заради даденият червен картон и спестен такъв на няколко пъти на Туре. По-неприятното е, че ЦСКА може да остане без вратар при евентуална контузия на Колев в дните до мача или на самият мач. Следващият мач с Левски трябва да е грозен, да се руши играта и да се пазят от картони, защото Ботев това чакат и като нищо с леко съдийско рамо, Ботев ще задминат ЦСКА. очевидно е, че съдиите режат ЦСКА при всяка възможност за това, а когато има и предплатени интереси, не вярвам да не измислят дузпи и картони в полза на предстоящите противници. Имам някакво вътрешно усещане, че ще натиснат Левски за купата, а Ботев за третото място...дано да греша и всичко да се решава честно и почтено на терена, но имайки предвид и съдийството в мача Ботев - Лудогорец, съмнявам се да има феърплей