XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)
Какъв Ди вани тоя смешник. Марто тряабва да е титуляр, също и Тони Силва 

vylche написа:Какъв Ди вани тоя смешник. Марто тряабва да е титуляр, също и Тони Силва
Как разбра, че е смешник?
- Udoji90
- Контакти:
j0rka7aa написа:Joni_ написа:Момчета, нека да не говорим за титли, а да играем мач за мач и накрая колкото по напред толкова по добре!
Състава според мен ще е следния :
[center]С.Колев
З.Илиев - Василев - Менди - Фо Поре
Тошко - Чочев
Стоянов - Бадема - Милисавлевич
Марто[/center]
Сигурен съм на 99%, че съставът ще е това, което си написал, като единствената дилема за мен е Марто или Ди Вани.
И аз горе-долу очаквам да е това. Освен Марто или Ди Вани друга дилема за мен е Стоянов или Силва. А може Марто и Ди Вани да играят едовременно - Марто на фланга, а Ди Вани отпред.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
bastuna2003 написа:За днешния мач познах, че ще изгонят Галчев. За предстоящия мисля, че е крайно време да им дадат дузпа.
Предимство за нас, е че Галчев няма да играе, лошо за Косоко. Мисля, че и Илиев и Апата ще пропуснат мача, което ни осакатява в защита, Те пък са си сакати по принцип. Така че 3-1 мисля че е резонен резултат
От всички изброени, най-много ще липсва Вальо Илиев. Останалите не са толкова важни и имат добри заместници. Стоян Колев на мястото на Мболи, защото Черни няма да играе повече за ЦСКА. Сериозен вратар, на 37 години, с голям стаж и след наказанието, което ще вземе алжиреца става титуляр поне за два мача. Бек ще е Здравко Илиев, а централен защитник Венци Василев или Крачунов. Смятам, че перничанина е с предимство, защото Пламен лекуваше дълго време контузия и не е във форма. Галчев се издъни за пореден път, но вездесъщия Тошко Янчев няма да подведе треньора и съотборниците си.Червения картон на Косоко дава шанс да видим що за футболист е Ди Вани и за какво е в отбора. Той има предимство за поста нападател, защото Долапчиев не беше в групата за двата предишни мача. Отделно опитите Марто да играе централен нападател се провалиха миналия полусезон. Както виждате дори без пет човека имаме солиден отбор и няма, за какво да се притеснява ме. Според мен състава ще е следния: Колев, Илиев, Менди, Василев,Фо Поре, Чочев, Янчев, Милисавлевич, Марто, Бадема, Ди Вани.
Добре го слагате Миле,ама той нали уж контузия има ... 

[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]
Специално Силва,се надявам Стойчо да го пусне едва второто полувреме.Ако излезе титуляр,"телетата" му вземат "мярка за шапка" на момента още първото полувреме,ще се скъсат да го гонят и ритат по целия терен,щото няма друг начин да го спрат.Този мач е "последния влак" за "Левски", няма да се хабят никви средства.Дано Стойчо помисли за това,както първия мач.Има още много мачове в което момчето ще играе,този мач да подходят по-внимателно.Излиза с Иван Стоянов вместо Силва и си го пуска второто полувреме.Имаме добри играчи ,но Силва е играча който дава класа на отбора.
Ако Туре и Гаджев си изчистят картоните в мача за купата, Левски е фаворит.
Карачанаков да не е контузен, може и той да играе....ако му се играе ест. май иска да бяга, щом не преподписва 

- Udoji90
- Контакти:
criminal написа:Карачанаков да не е контузен, може и той да играе....ако му се играе ест. май иска да бяга, щом не преподписва
Мисля, че има здравословни проблеми. Уж се очаква скоро да преподпише - може би още тази седмица.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Милесавлевич наистина ли е контузен или това пак са медийни приуми?