XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот ros » 08 мар 2014 21:34

k_oleto написа:другия мач Апата вратар :)

Браво на нашите

Хахаха, викаш - той е наказан за полеви играч. За вратар може :lol:

ЧЕСТИТА ПОБЕДА, АРМЕЙЦИИИИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот etgecata1 » 08 мар 2014 21:35

bastuna2003 написа:
etgecata1 написа:
bastuna2003 написа:
etgecata1 написа:
Какво общо има тук Галчев, пишеш пълни глупости.
Галчев е с класи над Янчев, той заедно със Силва спечелиха мача със Славия.
Дано да играе срещу Левски, иначе в центъра сме пълна скръб.
А за мача, тоя път се надявам да ги е оставил говеждия късмет.
За разлика от мача декември в който ги смачкахме, да вземе да влезне поне едно-две от многото ни положения.

Галчев е за картон до 10 мин и за втори до края на полувремето. От видяното първите два мача на приятелките ни мога да ти гарантирам, че няма да бъде пожален. И какво е решил на мача със Славия? Направи едно нарушение и него го ритнаха веднъж. В сравнение с останалите футболисти в центъра единствено Тошко Янчев е по-слаб от него. Но не пречи да си вярваш, че е Меси :mrgreen:

Ти кой мач си гледал???
Нещо тотално си сбъркан...
Но нямам смисъл да споря с теб и да си губя времето...

АКО СИ ПИЧ ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕ!

Иначе за мача нашите приятелки играха така, както очаквах - ако нямаше червен картон второто отиваха на разлика! :mrgreen:

Прав си, макар, че беше супер пресилено изгонен.
Но важното, че смачкахме колегите от Подуене.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот mistreated » 08 мар 2014 21:41

За следващото дерби ЦСКА ще бъде без Мболи, Вальо Илиев, Апостол Попов, Галчев и Косоко. Най-голяма ще е липсата на първите двама, но какво да се прави. Много глупава беше постъпката на Райс, защото очаквам сега поне 3 мача наказание. Надявам се да се размине с два и да е на линия за домакинството на първия в редовния сезон (било то Лудогорец или Литекс) заедно с Вальо. Илиев получи 9-ти картон, което автоматично означава 2 мача наказание. Така погледнато най-вероятно В. Василев ще го смени в центъра на защитата, а Здравко Илиев ще започне на бека. Сънди или Янчев ще са до Чочев, а Ди Вани ще е на върха на атаката. Може би този път Младенов няма да остави на пейката Тони Силва, защото формата на Иван Стоянов не изглежда никак добра. От друга страна ако започне с Тони от първата минута няма да е неочаквано, ако го наритат здраво.
В крайна сметка каквито и да са проблемите в състава трябва, който и да излезе другата седмица да продължи добрата серия срещу сините.

Аз лично очаквам от тях да загубят с поне 2 гола в мача за купата срещу Ботев и така да приключат с всякакви надежди през този сезон.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 мар 2014 21:44

Въобще не беше грозен мача, един от най-добрите дето съм гледал! Да, свръхнапрегнато ни беше в душите, но стана страхотно дерби! Точно този заряд искахме да виждаме от години! :) Вие какво искате, Левски сам да си падне, ами не става. Бориха се мъжки и те, но се видя, че са си по-слабият тим от двата, виждаше се това най-вече, когато пропиляваха положение след положение при численото неравенство.
Първото полувреме наистина беше доста зле нашата игра и пак не можаха да се възползват и това се дължеше на обърканите двама титуляри от Стойчо- Иван Стоянов - няма хал и Боби Галчев, реално през първата част играехме с двама по-малко заради тях. След почивката имаше само един отбор на терена и двете смени бяха съвсем на време (точно това си пожелахме с колегите, да се усили халфовата линия), защото ЦСКА не можеше да изкара цялото второ полувреме само с Ивайло Чочев в средата на терена. Червените картони в този мач обаче не бяха плод на груба игра, а глупави футболисти! :) Всичките, даже и на Галчев двата жълти! Той си заслужаваше съдбата от първата минута беше съвсем неадекватен и изгонването му беше въпрос на време. Също така смятам, че имаше и две чисти дузпи за сините, не бива да си затваряме очите все пак, които реферът не им даде. Първата беше през първото полувреме на Туре- чиста дузпа, той прави финт с топката, вярно е, че беше малко дълга, но спечели предимството на своя страна и Райс го фаулира според мен. Втората е повече от очевидна- Апостол Попов играе с ръка, не беше умишлено, но и това е дузпа- ръката му е високо.
Много, много голям мач стана! Не го омаловажавайте, чуден беше с чуден завършек! :) Браво и на Левски, опитаха се да направят нещо, но ЦСКА беше по-добър и си личеше през цялото време от мача.

И ся какво направиха, и двата отбора останаха без най-силните си играчи за следващата седмица. :(
Последна промяна от dreben23 на 08 мар 2014 21:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2014 21:46

Може би само липсата на Вальо ще е проблем,но все пак Венци се е подвизавал и като ЦЗ :) .За вратари имаме достатъчно опции.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 21:49

гражданин от село написа:Може би само липсата на Вальо ще е проблем,но все пак Венци се е подвизавал и като ЦЗ :) .За вратари имаме достатъчно опции.

Черни е низвергнат, а М`Боли наказан.. другите опции са? Освен Колев.. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 21:49

Аз не знам докога Косоко ше се търпи.. Предпочитам юноша..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 мар 2014 21:49

dreben23 написа:Също така смятам, че имаше и две чисти дузпи за сините, не бива да си затваряме очите все пак, които реферът не им даде. Първата беше през първото полувреме на Туре- чиста дузпа, той прави финт с топката, вярно е, че беше малко дълга, но спечели предимството на своя страна и Райс го фаулира според мен. Втората е повече от очевидна- Апостол Попов играе с ръка, не беше умишлено, но и това е дузпа- ръката му е високо.

Не знам къде си гледал положенията, но това на Туре беше брутална симулация. Достатъчно ясно се видя на повторенията, Мболи дори не го докосва. Ръка на Апата имаше, но ударът с глава беше от неповече от 40-50 см. Как точно да си махне ръката от пътя на топката? Да не говорим, че цялата ситуация се развива на ъгъла на нак. поле, без да има реална опасност за отбелязване на гол.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 мар 2014 21:50

Синьо сърце написа:Честита победа на всички червени сърца! За мен това беше най-драматичното и истинско дерби от последните години. Отборът, който успя да се възползва от противниковите грешки победи заслужено!

Съгласен! Определено този път се получи дерби със заряд! Като никой друг път още от самото начало на мача двата отбора заредиха атака след атака. През първото полувреме футболистите на Левски имаха повече положения за гол и могат да съжаляват, че не успяха да вкарат, а червеният картон на Галчев в 29 минута допълнително засили интригата в мача.. Нашите се наложи да прекроят играта си. Като че ли обаче това ги мотивира повече и в крайна сметка накрая успяха да излъжат Левски. Като цяло нивото на футбола не беше на особено ниво.. Даже в последните минути на мача играта се спираше на всеки 30 секунди и на практика футбол не се играеше.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2014 21:50

Dreben, това на Туре в началото си беше чиста симулация. Не може да твърдиш, че е дузпа. Относно ръката на Апата, подобна ситуация имаше и с Белаид в самото начало - реферът показа еднакъв критерий, като и в двата случая не свири дузпа. Работата е там, че в онази ситуация с ръката на Апостола сякаш имаше и задържане на Чочев срещу Макриев, което може би беше по-сериозно основание за дузпа.
И да, определено съм съгласен за Иван Стоянов. Добър играч, но се включи по-късно в подготовката и още не е във форма. Срещу "Славия" не игра добре, а днес пак беше титуляр, което е странно - ако не Силва, то бих очаквал да видя поне Марто в стартовите 11. Няма да се учудя Стойчо да пусне Петров като нападател в следващия мач, както направи в няколко есенни двубоя.
Последна промяна от Udoji90 на 08 мар 2014 21:59, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”