Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей седи грей се...
...утре се наслади на дербито и не викай левски шампион след 5-тата ракия!
Тео, ако имаш малко талант в главата си, досега щеше да разбереш, че гифовете и текстовете към тях са подигравка със съответните герои!
Ти за мен грижа не бери, но си помечтай някога да гледаш такъв мач между ЦСКА и Левски, каквито аз съм гледал!
Убеден съм, че ако видиш някога нещо, като гола на Жеков, от центъра, в 90-а минута във вратата на Стайков за 2:1 ще се насееш от кеф!
Текстовете са ми ясни, че е за подигравка. Но си привързан към синята идея. Кажи си честно!
За какво се заблуждаваме тука?
Тео, от софийските отбори ме кефят Славия и Локо, но само когато ви дънят.Няма как да съм фен на отбор от град, който не е моят роден град.
За мача утре-не бих желал трети, подобен на последните два. За съжаление, това дерби се следи повече по инерция, отколкото заради предлаганата продукция.
ПП- Потърси в нета и дано намериш този гол, за който ти писах в предният си пост! Такова нещо не се вижда всяко десетилетие по стадионите. Аз поне не съм видял оттогава нещо подобно. Имало е какви ли не, но от центъра да я изпраскаш в горният десен ъгъл на вратата.....не, не съм виждал.То затова и Жеков е голмайстор, какъвто никога повече няма да имате .