Мнениеот angelofdeath » 04 мар 2014 11:04
В събота се очаква гадно време и като знаем формата на отборите, смятам, че стадиона ще е празен поне на половина. Аз ще отида, защото ходя на всеки мач, но разбирам, защо умерените фенове няма да присъстват. Повечето искат да настъпи някаква промяна и в ЦСКА и в Левски, но кой ще я направи не е ясно. Батков бълва глупости и закани, но този път към собствените си играчи, което едва ли ще им подейства надъхващо. Футбол със страх от уволнения не се играе и сините могат съвсем да налеят гипса. От своя страна Томов обещава купища пари за победа, но откъде ще ги вземе не се знае. Въпроса е, дали играчите все още му вярват. С такива ръководители, как да имаме сериозни успехи, като те живеят в свой измислен свят. Чисто футболна ЦСКА е в малко по-добра форма, но за този мач това не важи. Трябва мъжество и щом липсват футболни умения едно себераздаване ще свърши работа. Не може да очакваме спектакъл в събота, но аз ще съм доволен и на здрава битка. Който сземе победата ще диша по-спокойно в началото на плейофите и ще влезе в тях със самочувствие. За титлата е късно, но едно класиране в Европа изцяло ще усмисли сезона на ЦСКА. Левски все още гони и купата, затова приоритетите им стават два. Кой ще изберът не се знае, защото 100 годишнината наближава и само играчите, треньорите и шефовете могат да ги направят леко бляскави и съвсем минорни.