Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Мнениеот MAXIMUS » 03 мар 2014 19:57

damyanov1963 написа:
Morgause написа:
damyanov1963 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a Ще отречеш ли обаче случката във събота?Малкото хора дошли в събота?

Какво точно се е случило в събота на сектор Г?

Да беше дошъл да видиш, аман от мари подробни...

Е аз не съм от ЦСКА, за това питам, какво толкова ще ти стане, ако обясниш, след като само повтаряш за случилото се в сектор Г?

Какво е станало . Един комплексар удари едно момче , защото същото се правеше на мъж на едни други педалчета . Това е !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 мар 2014 20:04

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! случилото се в събота не е редно да провокира пускането на нова тема, и още повече не води със себе си нещата за саморазправа с хората, което ти описваш. Отново ти казвам, че прекалено и ненужно внимание обръщаш на това, а по този начин го насаждаш и в останалите. С теб сме си говорили и преди, уважавам ви мненията тук, но не си прав в сравненията ни и в това, че има проблеми между нас. От друга страна вече по темата всеки е в правото си да избере от къде да подкрепя отбора в даден мач.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 03 мар 2014 20:13

Засега нема как да отида,падам се на работа :(
Ще гледам да се сменя,защото до се га в съзнателния си живот нямам пропуск на тоя мач.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 мар 2014 20:21

MAXIMUS написа:
damyanov1963 написа:
Morgause написа:
damyanov1963 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a Ще отречеш ли обаче случката във събота?Малкото хора дошли в събота?

Какво точно се е случило в събота на сектор Г?

Да беше дошъл да видиш, аман от мари подробни...

Е аз не съм от ЦСКА, за това питам, какво толкова ще ти стане, ако обясниш, след като само повтаряш за случилото се в сектор Г?

Какво е станало . Един комплексар удари едно момче , защото същото се правеше на мъж на едни други педалчета . Това е !

За това след време ще се казва за тия мачове - огромен интерес, на стадиона присъстваха цели 5 000 души.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 03 мар 2014 21:22

Може и да не са в най-добрата си форма отборите, но не всичко е футбол ;)
Като не идвате сега, не идвайте и когато побеждават...
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 мар 2014 22:55

Ако в сектор Г няма поне 4000 човека на ДЕРБИ, то това е срам за цялата червена общественост...! До преди 2-3 години беше немислимо сектор Г да не е пълен на дерби, сега половината зорлем се пълни. Какво ви става бе хора...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 04 мар 2014 10:50

Хайде бе, хора ! Какво ви става? Това е ЦСКА - Левски ! Вярно е, че са в криза и двата отбора, ама това не е оправдание да не ходите и да ги гледате на живо. В повечето случаи когато се очаква слаб мач, става точно обратното.Не мога да ви разбера ! Стадиона е в центъра на столицата ни, а вие се услушвате. Има хора които се вдигат от Варна и Добрич и отиват на мача, а това им отнема 10 / десет/ часа в път. Кажете ми тогава какво ще правите в събота между 15 и 18 ч ? Сигурен съм, че 80% от вас ще бъдат пред телевизорите, но ако ви питат да ли ще гледате мача ще отговорите отрицателно. Това е лицемерие. И аз искам да гледам моя ЦСКА всяка година срещу отбори като Лацио и Валенсия, но засега това се отдава на друг български клуб. Когато това отново стане факт,сигурен съм, че сърцето ми ще бие много по-бясно когато излизаме отново срещу Левски.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 мар 2014 11:04

В събота се очаква гадно време и като знаем формата на отборите, смятам, че стадиона ще е празен поне на половина. Аз ще отида, защото ходя на всеки мач, но разбирам, защо умерените фенове няма да присъстват. Повечето искат да настъпи някаква промяна и в ЦСКА и в Левски, но кой ще я направи не е ясно. Батков бълва глупости и закани, но този път към собствените си играчи, което едва ли ще им подейства надъхващо. Футбол със страх от уволнения не се играе и сините могат съвсем да налеят гипса. От своя страна Томов обещава купища пари за победа, но откъде ще ги вземе не се знае. Въпроса е, дали играчите все още му вярват. С такива ръководители, как да имаме сериозни успехи, като те живеят в свой измислен свят. Чисто футболна ЦСКА е в малко по-добра форма, но за този мач това не важи. Трябва мъжество и щом липсват футболни умения едно себераздаване ще свърши работа. Не може да очакваме спектакъл в събота, но аз ще съм доволен и на здрава битка. Който сземе победата ще диша по-спокойно в началото на плейофите и ще влезе в тях със самочувствие. За титлата е късно, но едно класиране в Европа изцяло ще усмисли сезона на ЦСКА. Левски все още гони и купата, затова приоритетите им стават два. Кой ще изберът не се знае, защото 100 годишнината наближава и само играчите, треньорите и шефовете могат да ги направят леко бляскави и съвсем минорни.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 мар 2014 12:38

angelofdeath не ми звучи това сериозно като причина, просто не го приемам. Аз че съм сбъркан и не разбирам от футбол добре, но пак не ги приемам тези неща. Дайте тогава да не ходим и на кино щото тоя пикоч 12 години робство спечели оскар за най-добър филм. Не съм съгласен и това си е.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 мар 2014 13:05

За пореден път ще кажа, че ние българите сме фенове на успехите, а не на отборите си !
Ако феновете на двата отбора не отидат на този мач защо изобщо ходят на някой от другите ?
Ходете си на Лудогорец и се радвайте на успехите им докато ги има, после ще се появи някой друг и така. А някой ден когато 2та отбора отново са там където им е мястото пак ще се върнете на стадиона и ще се биете в гърдите какви фенове сте .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”