Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:j0rka7aa написа:Според мен изиграхме един не лош мач, като определено второто полувреме стояхме много по-добре на терена в сравнение с първата част. Определено за мен двойната смяна на Стойчо се оказа от голямо значение, защото след влизането си в игра Галчев и особено Силва много раздвижиха нещата напред, а отзад Менди също беше много стабилен. Хубаво е, че започваме пролетта с 2 поредни победи, докато съперника ни в следващия мач няма нито една и се надявам традицията да се запази и да нанесем последния удар!
Жорка, Съни показа много лоша игра днеска... дано не му стане навик.. Тошко в случая беше ощетен днес![]()
от Кировец на 01 Мар 2014 01:24
Напред, Армейци!
Честит 1-ви март, бъдете здрави, червенобели шампиони!
За мача - победа с 3 гола разлика за ЦСКА!
Кировец написа:от Кировец на 01 Мар 2014 01:24
Напред, Армейци!
Честит 1-ви март, бъдете здрави, червенобели шампиони!
За мача - победа с 3 гола разлика за ЦСКА!
Познах, но съм бесен от представянето на отбора.
Тони Силва ми оправи настроението.
Мендинаторът се завърна с прекрасна игра. Вкара и гол, който бе отменен без да има засада.
devil1234 написа:Кви са тия побоища с наркоманите на животното,до кога ще ги търпим да се заяждат с наши си фенове
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:devil1234 написа:Кви са тия побоища с наркоманите на животното,до кога ще ги търпим да се заяждат с наши си фенове
Не е точно така,но няма смисъл да се коментира по-форумите само ще ти кажа,че този път си имаше основание за боя.
В ЦСКА засекли колко време вратарят на Славия Георги Петков бави топката преди подновяване на играта.
Старши треньорът треньорът на "червените Стойчо Младенов заяви след победата с 3:0, че със специален хронометър човек от клуба е измервал колко дълго не се играе при спряла игра в наказателното поле на "белите". Отговорът бе 6 минути.
Георги Петков е известен с подобен стил, когато отборът му е доволен от резултата.
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad и 11 госта