XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2014 20:52

Да, вика дербито го печели по-слабия! :cry: Ама ми е трудно да преценя още кой е по-слабия, явно като спечелим дербито ще получа и отговора. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

koreeca
Контакти:

Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0

Мнениеот koreeca » 01 мар 2014 22:29

и всички на стадиона нищо че може след мача да си тръгнеш с 1 зъб по малко и то от свои привърженици.http://www.sportal.bg/ понеже някои бързо рещи да заключи темата

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия

Мнениеот j0rka7aa » 01 мар 2014 22:42

Teo написа:
j0rka7aa написа:Според мен изиграхме един не лош мач, като определено второто полувреме стояхме много по-добре на терена в сравнение с първата част. Определено за мен двойната смяна на Стойчо се оказа от голямо значение, защото след влизането си в игра Галчев и особено Силва много раздвижиха нещата напред, а отзад Менди също беше много стабилен. Хубаво е, че започваме пролетта с 2 поредни победи, докато съперника ни в следващия мач няма нито една и се надявам традицията да се запази и да нанесем последния удар!

Жорка, Съни показа много лоша игра днеска... дано не му стане навик.. Тошко в случая беше ощетен днес :lol:

Аз имам предвид Тони Силва, никъде не съм го споменал Съндито :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 мар 2014 10:29

от Кировец на 01 Мар 2014 01:24

Напред, Армейци!
Честит 1-ви март, бъдете здрави, червенобели шампиони!
За мача - победа с 3 гола разлика за ЦСКА!

Познах, но съм бесен от представянето на отбора.
Тони Силва ми оправи настроението.
Мендинаторът се завърна с прекрасна игра. Вкара и гол, който бе отменен без да има засада.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 мар 2014 10:51

Кировец написа:
от Кировец на 01 Мар 2014 01:24

Напред, Армейци!
Честит 1-ви март, бъдете здрави, червенобели шампиони!
За мача - победа с 3 гола разлика за ЦСКА!

Познах, но съм бесен от представянето на отбора.
Тони Силва ми оправи настроението.
Мендинаторът се завърна с прекрасна игра. Вкара и гол, който бе отменен без да има засада.

Това е тавана на Стойчо за футбол.

devil1234
Контакти:

Мнениеот devil1234 » 02 мар 2014 11:15

Кви са тия побоища с наркоманите на животното,до кога ще ги търпим да се заяждат с наши си фенове

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 мар 2014 11:20

devil1234 написа:Кви са тия побоища с наркоманите на животното,до кога ще ги търпим да се заяждат с наши си фенове

Не е точно така,но няма смисъл да се коментира по-форумите само ще ти кажа,че този път си имаше основание за боя.

devil1234
Контакти:

Мнениеот devil1234 » 02 мар 2014 11:52

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
devil1234 написа:Кви са тия побоища с наркоманите на животното,до кога ще ги търпим да се заяждат с наши си фенове

Не е точно така,но няма смисъл да се коментира по-форумите само ще ти кажа,че този път си имаше основание за боя.

и за кво стана така?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2014 11:58

В ЦСКА засекли колко време вратарят на Славия Георги Петков бави топката преди подновяване на играта.

Старши треньорът треньорът на "червените Стойчо Младенов заяви след победата с 3:0, че със специален хронометър човек от клуба е измервал колко дълго не се играе при спряла игра в наказателното поле на "белите". Отговорът бе 6 минути.
Георги Петков е известен с подобен стил, когато отборът му е доволен от резултата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 мар 2014 12:04

Отново супер слабо първо полувреме, без голово положение и разпиляна игра. И това е вече втори мач. Срещу Черноморец победихме с късмет, но срещу Славия вкарахме хубави голове, но пак задоволителни само 20 минути. Имах сериозни съмнения отностно Тони Силва, но момчето ме опроверга с головете си. Личи си, че е научен играч с демараж, техника и хубав удар. За 20 годишен е направо страхотен. Съмнявам се обаче Стойчо да го пусне титуляр срещу Левски, защото обича сигурноста. Сигурен съм, че ще излезе със старците разбойници Тошко и Марто, защото се видя, че Сънди все още не е за титуляр. Иван Стоянов също не е готов за 90 минути, но за последните 15-20 става, ако трябва да натиснем. Хубавото е, че имаме резерви, които влизат и обръщат мача. Така беше във Бургас и сега с белите. Изобщо мисля, че трябва да победим Левски, но толкова пъти сме ги съживявали, че ме е страх да давам пробнози. Един равен ще е лош и за двата отбора, защото Ботев се засилва и ще ни гони докрай. Не ме интересува, с колко гола ще бие ЦСКА, но искам победа. Това ще е едно своеобразно отмъщение за отпадането за купата, когато смазахме Левски, но не вкарахме. Сега ако 50% от положенията ни влязат ще ме сигурни победители.

Върни се в “ЦСКА”