ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Едно приятелче от Варна ми подшушна, че сме се опитали да привлечем младежкия национал Бекир Расим от Черно Море по същата схема като Венци Христов - 50% от правата му остават за тимаджиите + голям процент от бъдещ трансфер за тях. Гонзо обаче се запънал, защото казал, че след продажбата на Георги Илиев Расим ще бъде основен играч. От Лудогорец също следяли това момче.

Остават 20 дена до края на трансферния прозорец. Спретнахме доста приличен състав - като за отбор пред отнемане на лиценза
. Вярно, още не сме сигурни дали в лицето на Ди Вани ще намерим голаджията, който да реализира множеството положения, които създава внушителната ни халфова линия, но пак е по-добре от нищо. Момчето има талант. А подпомаган от задни позиции с майстори в играта като Мартин, Гъргора, Чочев, Марсиньо или Иван Стоянов остава единствено да бележи попадения.
Напред, ЦСКА!
И нещо много важно!!! Прецедент в последните 5 години - запазихме основните си футболисти!

Напред, ЦСКА!
И нещо много важно!!! Прецедент в последните 5 години - запазихме основните си футболисти!

Кировец написа:Остават 20 дена до края на трансферния прозорец. Спретнахме доста приличен състав - като за отбор пред отнемане на лиценза. Вярно, още не сме сигурни дали в лицето на Ди Вани ще намерим голаджията, който да реализира множеството положения, които създава внушителната ни халфова линия, но пак е по-добре от нищо. Момчето има талант. А подпомаган от задни позиции с майстори в играта като Мартин, Гъргора, Чочев, Марсиньо или Иван Стоянов остава единствено да бележи попадения.
Напред, ЦСКА!
Като цяло много добра селекция направихме, като само единствено едно момче трябва да дойде и да запечатваме групата!
Хубави мачове предстоят и ще бъде интересно първенството, поне в горната седмица.
Челните места?! епа ако се отвори път що да не се пробваме

ВиВа ЦСКА
- dreben23
- Контакти:
Добре, че Стойчо има съгледвачи навсякъде и чете какво пишем, браво на Косоко!
Има ужасно много хляб в него, но мястото му е на върха на атаката!
Батко е играл футбол, не си е губил времето. 

Има ужасно много хляб в него, но мястото му е на върха на атаката!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Дано му подскажат че трябва да продава/разкара Менди и "Мързелиньо"...втория днес пак се е спънал сам срещу вратаря,както на реванша за Купата с "Геренци".dreben23 написа:Добре, че Стойчо има съгледвачи навсякъде и чете какво пишем, браво на Косоко!![]()
Има ужасно много хляб в него, но мястото му е на върха на атаката!Батко е играл футбол, не си е губил времето.
Поради каква причина трябва да разкара Менди? Стойчо не знам да е собственик, та да ги продава, а и за да бъдат продадени трябва да има оферти за тях.
red__army написа:Дано му подскажат че трябва да продава/разкара Менди и "Мързелиньо"...втория днес пак се е спънал сам срещу вратаря,както на реванша за Купата с "Геренци".
Не знам Стойчо дали е ревльо, ама един бърз поглед на всичките ти мнения разкрива каква плачлива латерна си. Като някаква черна станция - от регистрацията до ден днешен.
Нямам думи.
Абе ти...скачаш ли на амбразурата...или там живееш....кат стане дума за Стойчо.Забрави...Обяснявам ти и за двамата.Калпави са и след 6 мес. си заминават без пари.Менди не умее да изнася топката,освен да изритва,никва разлика с Крачунов.Другия е уникален бездарник.Да се спъне в топката пред гола може само той.Такъв играч на този пост не сме имали отдавна-бавен,тромав,непохватен,неточен,лятото остана щото беше на година в ЦСКА и никой не го искаше.Бразилците за като американските играчи в баскетбола,играят за статистика и за пари....не за благодарност.И не само аз споделям такова мнение.Ай да не изпростявам повече.Кировец написа:red__army написа:Дано му подскажат че трябва да продава/разкара Менди и "Мързелиньо"...втория днес пак се е спънал сам срещу вратаря,както на реванша за Купата с "Геренци".
Не знам Стойчо дали е ревльо, ама един бърз поглед на всичките ти мнения разкрива каква плачлива латерна си. Като някаква черна станция - от регистрацията до ден днешен.
Нямам думи.

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- dreben23
- Контакти:
Менди колкото и калпав да е, винаги си играе на много добро ниво, прави някои груби грешки, но в повечето случаи е стабилен, а Марсиньо си е черноработник. Върши трудна работа, която не се забелязва по пронцип. Освен това е добър изпълнител и на преки свободни удари и може да вкара отвсякъде и головете му от преките удари не са въобще случайни, умее го. Не бих искал да си тръгва, но се вижда, че не се влага вече сериозно. Все пак аз успях да гледам само вчерашния мач и второто полувреме с Дебрецен. Преди това не знам как се е представял. Не бях гледал и Тони Силва, но първите впечатления са ми добри. Но сигурно рядко ще залагаме на него. Много ще се радвам, ако успеем да изстискаме максимума от Косоко, рядко се пуля така като отиграва футболист и това се случва почти във всеки мач с негово участие. Но е страшно припрян. Няма защитник с който да не може да се справи, ако поиска. Друг е въпросът, че при гола вчера извърши нарушение според мен. Но преди това ми се стори, че имаше и дузпа срещу него, надбяга пазача си и онзи май го събори. Лошото е, че ако изгуби топката, почва да се блъска, което трябва да му го избият от главата, иначе е талантливо момче, няма спор. 

***САМО ЦСКА!***