Това не може да е истина...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

puffer
Контакти:

Re: Това не може да е истина...

Мнениеот puffer » 07 ное 2009 14:15

kolovati написа:
ЕМИЛ написа:
sixtynine написа:Изображение

Кой е това?

Тва е Принца на своя трон :)

Tежка е царската корона :mrgreen:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 07 ное 2009 14:20

Абе вече много става, ако това е истина. То бива, бива, ама тези взеха да се оливат. Няма нищо по-голямо от ЦСКА, било футболисти, треньори или собственици. Всеки от тях може много да е дал на клуба, но това не означава, че от там нататък е подсигурен никой нищо да не му казва. Много съжалявам за случващото се с Пенев. Казавал съм го вече няколко пъти, има още доста какво да учи във футбола, като треньор, но като пич и мъж си е 100% такъв и си държи на позицията. А тези самозабравили се футболистчета, да си вземат сакчетата и кой от където е. Какви са тези войни, какви са тези конфликти и кои са тези който ги създават? Напоследък се сещам за една статия. четена преди доста години където Ицо Стоичков обесняваше, как като новобранец в ЦСКА е носил на старите саковете, а тези мишоци изведнъж станаха по-големи и от Любо и от Владо Манчев. Съжалява за Данчо Тодоров, харесваше ми се с хъса и сърцето си, но вече покрай тези неща и от него се разочаровах. А за младите какво да кажа- като поулегнете и помъдреете и разберете къде играете и за какво, ако все още ставате за нещо и има нужда от вас отбора,заповядайте пак.Шанса си го имахте, но като не ви увират мозъците-проблема си е ваш, ЦСКА винаги ще си го има и феновете му също.

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 07 ное 2009 14:23

На нас ни се смяхте за Рабех ама той беше самичак пък ваще ходят групово :lol: :lol: :lol: :lol:
И предлагам вместо премий да им предлагат по една каса бира на човек едно кашонче водка или уиски :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от palante на 07 ное 2009 14:24, променено общо 1 път.
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 ное 2009 14:24

Източника не е сред най-надеждните

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2009 14:26

bojiTHEmaster написа:Всъщност, приятелю, ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник за загубата на Левски бе Гошо Петков...
Освен това не смятам, че някой може да завижда на живеещите в студентски :lol: :lol:
Връщайте Пенев и се отървавайте от тея боклуци че нищо добро не ви чака.
Само Левски!

Аз съм на мнение, че ако Йовов беше вкарал положението си +евентуално по-добро пласиране на някой от играчите при 3-4 добри паса на Соарес, гола щеше да бъде без значение. Имаше очевадно нарушение срещу Гошо Петков при опита да измъкне топката. Нарушение за червен картон, тъй като беше срещу вратаря и то отзад в неговото поле. Та... заради това мисля така, де. При гола от тъч, нямаше никой на "втора греда", което беше тактическа грешка на защитата. ;)

bojiTHEmaster написа:Връщайте Пенев и се отървавайте от тея боклуци че нищо добро не ви чака.
Само Левски!

+1 ;)
Последна промяна от metodito на 07 ное 2009 14:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 ное 2009 14:27

да явно са излезли да празнуват, че най-после са изгонили Пенев!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 07 ное 2009 15:00

На принца по принцип това от устата ще му го сложат на друго място

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 ное 2009 17:48

Абе тъпа работа,те едно време и Г.Велинов и Георги Димитров пиеха,като за световно,ама какви играчи бяха...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 ное 2009 18:11

Боклуци се навъдиха страшно много.Палячовците Караджов,Тимонов и сие нямат никакъв морал.Тимонов сега щеше да умира от глад в Ботев ако именно Пенев не го взе в София,че и титуляр го наложи.Но направи добро :arrow: яж л***о :!: .Тъпото цял живот ще си остане тъпо,дори и бой не му вкарва акъл в главата :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

v_4325
Контакти:

Мнениеот v_4325 » 07 ное 2009 18:22

palante написа:На нас ни се смяхте за Рабех ама той беше самичак пък ваще ходят групово :lol: :lol: :lol: :lol:
И предлагам вместо премий да им предлагат по една каса бира на човек едно кашонче водка или уиски :lol: :lol: :lol:

не че искам да ги защитавам но те не са се блъскали и неса ги хващали органите на реда да карат пияни.

Върни се в “ЦСКА”