С такива футболистчета не става!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Re: С такива футболистчета не става!

Мнениеот mladenis » 06 ное 2009 10:54

Проблема не е само от вчера, пак повтарям, че тези момчета с в ЦСКА от доста време, срам ме е такива недоразумения да носят червената фланелка, срам ме е.

trooper
Контакти:

Мнениеот trooper » 06 ное 2009 11:12

Пичове аз съм неутрален/от Локо с ф съм / ,но и на мене ми е болно да гледам ЦСКА и ЛЕвски толкова трагични а на моменти и комични.Това е дъното на БГ футбола
1 Виданов за мен е посредствен футболист разкрих го на мача Локо ПД - ЦСКА - бавно обработва топката, действа на принципа чистотата е здраве,несигурен в единоборствата.
2. Маркиньос - добър футболист, има поглед върху играта
3.Манчев - беше добър футболист сега е най -яловият нападател в БГ първенството.Натежал,няма я линейната скорост, бавен,няма борбеност при него. Незнам какво прави в ЦСКА
4. Ив.Иванов - неориентиран,бавен,чистотата е здраве,не си опазва човека,левашки грешки във всеки мач поне по 2,арогантен пред камерите - незнам какво прави в ЦСКА
5.Руи Мигел - имам чувството,че този футболист незнае къде играе мисли си ,че си е в махалата . борбеност няма,ако вкара гол ще е чудо,левашки удари,неконцентриран, - незнам какво прави в ЦСКА
6.Й.Тодоров - житен бегач с левашко центриране и удар - при него може да се работи- за резерва става в ЦСКА
7.К.Янев - нищо особено може да я спира ама и аз мога ама не играя в ЦСКА
8. Ив . Стоянов - добър футболист ,но няма самочувствието за ЦСКА, няма я борбеността,
9. Пришълците от Ботев няма смисъл да ги коментирам
Трябва нова политика на клубовете и нов президент на БФС за да се изчисти БГ футбола от мениджъри,които не са продали един засвета футболист зад граница, освен Манолев аз незнам някой да е продаден в силен или отбор от средно ниво в Европа.Както и Левски така и ЦСКА а ЛОКО сф играят трагичен футбол освен когато ЛОКО СФ играе с ЛЕвски.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 ное 2009 11:23

Tom Kruz написа:Истината е ,че вчера ако имахме нормална защита щяхме да вземем 1-1 минимум!Последните им 2 гола и двата паднаха след много много груби индивидуални грешки.Не знам какво тренират тия момчета но такива грешки като на Виданов особено ние не правим и в кварталните мачлета с приятели!Казвате ,че Бранеков няма мачове в Европа но той и в България прави много грешки просто тук не се наказва всяка грешка.Според мен да се вземе 1 добър централен защитник чужденец и може би В.Илиев и Забавник.Напред центъра и нападението горе-долу стават само дано да се вземе 1 креативен халф който за разлика от Янчев,Янев,Мороз и Св.Петров може да помага и във фаза нападение и да гради атаките а не само да руши!

така е!С тая защита толкова.Най-важното ,че и Котев е същият и Иванов!Първият гол за Базел в София как стана?Пак прехвърлиха Котев както виданов и вкараха гол!Полужението за дузпата...ми като няма какво да правиш топката ритни е в тъч бе, как може да се мешаш в наказателното поле!?Незнам все пак има лъ надежда не играхме толкова зле, сравнение миналите мачове!Аз грешките ги намирам в защитата и в това като имаме полужение да не си го вкарваме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 06 ное 2009 11:40

Моето мнение е че ,че няма по-добри български футболистчета.
Основната вина за положението в отбора носи първо треньора и след това футболистите.
С такива футболисти и при друг треньор те биха показали много по-добра игра.
За такава игра каквата иска Пенев му трябват футболисти от световна класа.Пенев трябваше да нагоди играта ,тактиката/ако има такава/ спрямо футболистите с каквито разполага.
А за по-добри футболисти едва ли има пари.
В заключение искам да кажа ,че трябва отново да се даде шанс на по-младите футболисти щото те имат възможност да се развият,а на по-опитните недоказали се да си ходят много ясно.
Последна промяна от moje_bi на 06 ное 2009 11:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 06 ное 2009 11:41

+1.И аз отдавна го говоря това.Просто много от тези играчи не стават за ЦСКА.За Локо Пд, Берое и др. стават ,но не и за големия футбол...Ако искаме да станем поне като Базел трябва да се купят истински играчи.Поне двама класни защитници, ама наистина класни , един халф и един качествен нападател голмайстор , които са с истински качества ( не спорни, а безспорни) и , които не се страхуват да стрелят от всяко положение.Играчи ,които да имат желание за развитие и израстване , но на терена , а не по кръчмите.Играчи , които да теглят отбора , и да правят разликата с другите отбори. ....В противен случай всяка година ще гледаме това :( ....п.с . на
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Потребителски аватар
bracamonte
Контакти:

Мнениеот bracamonte » 06 ное 2009 11:57

trooper написа:Пичове аз съм неутрален/от Локо с ф съм / ,но и на мене ми е болно да гледам ЦСКА и ЛЕвски толкова трагични а на моменти и комични.Това е дъното на БГ футбола
1 Виданов за мен е посредствен футболист разкрих го на мача Локо ПД - ЦСКА - бавно обработва топката, действа на принципа чистотата е здраве,несигурен в единоборствата.
2. Маркиньос - добър футболист, има поглед върху играта
3.Манчев - беше добър футболист сега е най -яловият нападател в БГ първенството.Натежал,няма я линейната скорост, бавен,няма борбеност при него. Незнам какво прави в ЦСКА
4. Ив.Иванов - неориентиран,бавен,чистотата е здраве,не си опазва човека,левашки грешки във всеки мач поне по 2,арогантен пред камерите - незнам какво прави в ЦСКА
5.Руи Мигел - имам чувството,че този футболист незнае къде играе мисли си ,че си е в махалата . борбеност няма,ако вкара гол ще е чудо,левашки удари,неконцентриран, - незнам какво прави в ЦСКА
6.Й.Тодоров - житен бегач с левашко центриране и удар - при него може да се работи- за резерва става в ЦСКА
7.К.Янев - нищо особено може да я спира ама и аз мога ама не играя в ЦСКА
8. Ив . Стоянов - добър футболист ,но няма самочувствието за ЦСКА, няма я борбеността,
9. Пришълците от Ботев няма смисъл да ги коментирам
Трябва нова политика на клубовете и нов президент на БФС за да се изчисти БГ футбола от мениджъри,които не са продали един засвета футболист зад граница, освен Манолев аз незнам някой да е продаден в силен или отбор от средно ниво в Европа.Както и Левски така и ЦСКА а ЛОКО сф играят трагичен футбол освен когато ЛОКО СФ играе с ЛЕвски.

Забрави Делев и Платини, още се чудя тия играе ли им се или само минават през ЦСКА.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 06 ное 2009 11:59

Просто нашите отбори не умеят да играят за резултат и след 65 мин са умрели(и аз всяка вечер да се отрязвах като някои от тях щях да съм парцал).Не ми е ясно защо ни липсва самочувствие и фаворизираме отборчета като Базел и Залцбург,видяхме че въпреки много по-големите си възможности те не са нищо особено.ЦСКА играят много добър футбол,но прото някои футболисти не заслужават треньор като Любо.В Левски се видя,че нещата не са толкова лоши,но пък тях ги прецакаха''опитните'' им футболисти които просто толкова са си можели винаги.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 06 ное 2009 12:03

Незнам какво ви става, до оня ден ги обичахте......
Виданов- никой не го хранеше, когато стана най- обър млад играч!
Бранеков-не му се дава шанс на това момче, той е единствения футболист на ЦСКА който има смелост да влезне на шпагат ако не сте сляпи няма друг който да си слага тялото къде ли не !
Уго Баес- вчера ми направи не лошо впечетление, но 3 пъти му посегнаха за центриране и той скочи с гръб към топката!Има добър ляв крак.
Тошко Янчев- первото полувреме адски много се надявах да го сменят, но второто напълно ме разубеди!
Владо Манчев- тука вече ми е мн трудно именно защото и аз го боготворях до преди 8 години, но все пак мисля, че ЦСКА му го дължи и той трябва да остане , защото той се върна когато имахме нужда и това му беше грешката!

Една дума за съдията вчера " Пе....ст"! На десният бек маймуната, е това ако небеше червен картон и то непомня но мисля че беше при 0:0.

Потребителски аватар
4erpaka
Контакти:

Мнениеот 4erpaka » 06 ное 2009 12:35

аз да ви кажа, като че ли нещата тръгват лошо от средната линия. трябват ни двама поне, трима души, които да изиграят ходовете, да организират играта, да задържат статукво... такава организация на играта дава възможност отбора да заиграе без излишно напрежение, да атакува със спокойствие, а не на едно положение да виси целия мач и да се срива и при пас, камо ли при удар. а защитата поема много по-лесни за отиграване топки, а не всяко изсипване да е критично и всеки пробив да е опълчение
иначе проблемите си ги знаем: първенство за пране на пари, гранд помпан със странична помощ (уефски естесвено), мениджърски престъпления, деградирали селянчета с чалгарски ценности и забележете грижите на БФС 45 000 регистрирани футболисти при 300 000 футболери в Сърбия!?!?!?!?!/ шах с п****** и мат

bunero
Контакти:

Мнениеот bunero » 06 ное 2009 13:11

Да погледнем реално! Здравко Чавдаров е на едно добро ниво, К. Стоянов - старае се много, играе със сърце и според мен се представя много силно, Маркинъос -когато му се играе е с класи над българските играчи- пасовете му се получават, силен е физически и може да навърже двама, трима противникови футболисти, но това е само когато му се играе. Централна двойка защитници нямаме, както и да ги върти Любо все ще има грешки, толкова си могат. На Иван Иванов му бе даден шанс да се развие, но той тръгна по лош път и според мен с големия футбол вече свърши, за това сега е време да се даде шанс на Бранеков и да чакаме, чакаме ..... К. Янев има качества, но не за ЦСКА, а за Сливен. Единственото, което може да го задържи в отбора е постоянство, воля и мн. тренировки и отново чакаме и чакаме да видим дали ще стане. Д. Тодоров раздава се, страда за ЦСКА, но само това, просто няма качества, а при него няма и за кога да се чака. Т.Янчев играе на приливи и отливи, но той трябва да дърпа младите напред. В. Морозц не се забелязва много, много на терена, но върши много черна работа, той е един от класните чужденци в България. За Руи Мигел и Давид Силва изобщо няма какво да коментирам. В нападение! И. Стоянов - има самочувствие на победител, но само за България. Неслучайно не се наложи в Щутгарт, ако е бил толкова добър нямаше да се върне тук. Спас Делев - има желание, пресира противника, тича много, раздава се максимално, но е още много млад, трябва да се разчита повече на него и отново да чакаме... М. Платини - горе-долу качествен футболист, но без желание за игра, а такива играчи в ЦСКА не трябва да има. Направете една съпоставка между него и Неи и ще видите , че разликата в класите им е огромна. Та общо взето е това - десетина човека, които въобще не трябва да носят червената фланелка, петима-шестима посредствени чужденци и четири-пет млади момчета за които ние се надяваме да не се пропият или нещо друго и чакаме, чакаме, чакаме...

Върни се в “ЦСКА”