ЦСКА-черноморец 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-черноморец 2:1
ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ!   Честно да си кажем , май така ако играем срещу говедата няма да е много добре,но трябва ДА ГИ   смачкаме , да ги отвеем. Чуйте Херо след мача- пълен смешник! Херо  ходил в тоалетната преди  мача и доста време пикал! Херо е гола  вода!  '' много  си пикантен, бе !''това е! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА СРЕЩУ  ГОВЕДАТА! 

BGarmy написа:Незнам ама днес едно теленце ме подгони като го нарекох ЛЕФСКАР
все ми се струва че те е настигнало!!!и е имало е.......

Батков вън от ЛЕВСКИ!
BGarmy написа:Незнам ама днес едно теленце ме подгони като го нарекох ЛЕФСКАР
Аиии колко интерестно... няма що
 Свине тъпи сте вие пълни само с омраза
  Свине тъпи сте вие пълни само с омраза   ! Понеже вие пишете в нашия форум реших и аз да пиша така малко да се изклепа!
 ! Понеже вие пишете в нашия форум реших и аз да пиша така малко да се изклепа! 
Последните 20-ина минути бяха най-готините - така и не се разбра тогава кой е шампиона, кой е домакина...... Единия отбор на 3-4 минути успяваше да мине за кратко центъра, а другия мачкаше, мачкаше...Какво ли щеше да стане ако беше влязло едно от двете положения в края?!

какво е това лефски? 

- 

КУР за Ц(*КА
Valeri написа:какво е това лефски?
НЕ ЗНАМ! МОЖЕ БИ БАЩА ТИ ОТ ИСТАНБУЛ??? АЗ ПОНЕ НЕ ПОЗНАВАМ И НЕ СЪМ ЧУВАЛ ЛЕФСКИ ...
Браво на Влавдо,просто е най-големия!!Личи си класата на големият футболист с първия си официален мач след завръшането 2 гола!Както и сам той каза само и единствено физическата подготовка не е на 100%..Надявам се целия отбор да играе мн добре срещу левскарите и както много говорят така да им затворим устите!!Не за дурго но говедата имат твърде голямо самочувствие което не е оправдано с играта им този сезон,зашото са трагични и не на празно не са в първите 3 отбора!Вярно че имат отменен мач с черноморец като гости,но този мач за мен левски неможе да вземе 3-те точки освен ако не стане нека договорка между левски и херо...!УСПЕХ НА АРМЕЙЦИТЕ СРЕЩУ ЛЕВСКИ!

Da vi 4estitq li,4e gi bihte teq? S taz igra daje za b grupa ne ste....   abe ne se polu4i ama aide.Bravo,radvam se za Man4ev
  abe ne se polu4i ama aide.Bravo,radvam se za Man4ev  

- 

КУР за Ц(*КА
Подпирани вечно от съдии,комисии,власт и други,те пак не могат да се спасят от провалите,които следват един след друг в 60 годишната им история. Вечният им враг Левски ги мачка редовно от край време и винаги ги е принизявал до дъното. Макар и подпирани от съдиите ц(*ка пак не може да играе срещу Левски. "Сините" са много над тях. 
Левски има по-добри показатели в преките двубои с цС*ка и за първенството и за купата на България. Левскарите са унизявали неведнъж "армейците" с разгромни победи. Най-славните са :
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта" ;
7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над ц(*ка. Прасетата буквално са смазани и разбити от "сините".
5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на ц(*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

Левски има по-добри показатели в преките двубои с цС*ка и за първенството и за купата на България. Левскарите са унизявали неведнъж "армейците" с разгромни победи. Най-славните са :
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта" ;
7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над ц(*ка. Прасетата буквално са смазани и разбити от "сините".
5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на ц(*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

Незнам ако лефски има такива ИСТИНСКИ мачове колко точки ще вземе.Браво момчета само така,може и защитно да играехте но по добре 3 точки отколкото 1

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ