Фенове на ЦСКА скочиха на tv7

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Фенове на ЦСКА скочиха на tv7

Мнениеот russia » 15 яну 2014 23:58

Веселинов написа:Фенове на ЦСКА скочиха на tv7, но бързо се приземиха! :lol: Интересно как не скочиха при определяне на датите ...Приходите от продажба на билети за Левски ..., заради шепата офанзивни на стадиона, мисля бяхме 4 сини към 1 червено. Разходите за отопление на терена...! Не чух от Левски някой да вряка... Сега изведнъж след Турчовите шашми, признанията на Б.Михайлов... Нека им предават мачовете по ТВ Алфа, даже може и по парче пица да им носят на Сидеров подлогите...

Горкичкото чедо на дядо Весо, явно психиатъра му е в заслужен отпуск, завалията! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Reddd
Контакти:

Мнениеот Reddd » 16 яну 2014 00:29

Хората се опитват да се борят за неща, които касаят не само тях, ами цялата фенска маса в България... ама едно си баба знае, едно си баба бае. :roll:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 яну 2014 01:19

Когато феновете започнат да дават повече от телевизията, тогава може да имат претенции, за сега бъдете по-ниски от тревата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 яну 2014 01:48

как да допринеса, след като не мога да отида на мач, защото като всеки нормален човек съм на бачкане до 5 часа в делничните дни, а ония кавали правят програмата точно в делничните дни от седмицата и то по обяд.

dimoib59
Контакти:

Мнениеот dimoib59 » 16 яну 2014 02:32

BadBoy написа:Когато феновете започнат да дават повече от телевизията, тогава може да имат претенции, за сега бъдете по-ниски от тревата.

Абе ***** майна чети малко преди да пишеш. Ще бъдеш по-нисък от тревата като ми клекнеш на чура. ;) ;)

Нефтохимик - понеделник
Ботев Пд - четвъртък
Литекс - сряда
Левски - Четвъртък
...
Черноморец - понеделник

5 поредни гостувания през работните дни. Няма лично отношение. Въобще. Толкова да ги е страх?
Аз мисля, че няма друг отбор в А Група с 5 поредни гостувания в такива дни. Някой да ме опровергае, ако греша.
А колегите, които тук злорадстват - духайте супата. :P :roll: :geek:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 яну 2014 06:55

dimoib59 написа:
BadBoy написа:Когато феновете започнат да дават повече от телевизията, тогава може да имат претенции, за сега бъдете по-ниски от тревата.

Абе ***** майна чети малко преди да пишеш. Ще бъдеш по-нисък от тревата като ми клекнеш на чура. ;) ;)

Нефтохимик - понеделник
Ботев Пд - четвъртък
Литекс - сряда
Левски - Четвъртък
...
Черноморец - понеделник

5 поредни гостувания през работните дни. Няма лично отношение. Въобще. Толкова да ги е страх?
Аз мисля, че няма друг отбор в А Група с 5 поредни гостувания в такива дни. Някой да ме опровергае, ако греша.
А колегите, които тук злорадстват - духайте супата. :P :roll: :geek:

Наште мачове са почти изцяло само в работни дни денем от 2 години .

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 16 яну 2014 07:46

Веселинов написа:Фенове на ЦСКА скочиха на tv7, но бързо се приземиха! :lol: Интересно как не скочиха при определяне на датите за провеждане на мачовете с Левски за купата? Тогава те приеха за нормално домакинския им мач да е в почивен ден, от приличен час, а при гостуването на Левски стискаха палци мача да е по Коледа, в ранен час по обед и задължително в делничен ден, за да няма никой на стадиона. :oops: Приходите от продажба на билети за Левски бяха значително по-малко, заради шепата офанзивни на стадиона, мисля бяхме 4 сини към 1 червено. Разходите за отопление на терена - за сметка на Левски, разбира се! Не чух от Левски някой да вряка? :roll: Сега изведнъж след Турчовите шашми, признанията на Б.Михайлов и дефанзивните започнаха да грухтят за глупости. Нека им предават мачовете по ТВ Алфа :idea: , даже може и по парче пица да им носят на Сидеров подлогите. Идеята е добра, също както при "защитата на централата на Атака" през лятото, но вече пред телевизора. Така няма да има проблеми да си определят дата и час кога да са им мачовете.

За жалост още няма лек за твоята простотия!Колко мъка има на тоя свят?!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 16 яну 2014 09:45

Аз пък мисля, че Ботев Пловдив беше един от най-ощетените отбори по отношение на неудобен час мачове през есента. Да благодарим на профана Бареков ли кво ли :twisted:

Литекс - БПФК (21:00, неделя, News7), Черноморец - БПФК (19:00, неделя, News7), ЦСКА - БПФК (20:00, неделя, TV7), Берое - БПФК (21:00, неделя, News7), Лудогорец - БПФК (20:30, събота, TV7), Черно море - БПФК (14:00, понеделник, News7)

Заради тези простотии с часовете не успях да отида на доста мачове които бях планирал, а и отделно че някой път нещата се променяха в последния момент.

Изображение
Последна промяна от scb на 16 яну 2014 10:09, променено общо 1 път.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 яну 2014 09:56

Пичове естествено сте прави че скачате.Ботев Пловдив е сред най-ощетените както и съгражданите,но не е виновен ядящият баницата,а този който му я е дал.Футболните клубове не са подчинени на която и да е телевизия,а на хранителната верига Боби и ко.Тоест договора е подписан вече и там стои подписа на чичко Тревичко.Миналата година да не беше по-различно.Нали си спомняте че първото предаване в 10 кръг ако не се лъжа беше мегадербито.Не е нормално футболните срещи да се провеждат през работните дни особенно зимният период на стадиони без осветление.Колко гостуващаагитка ще има на Лудогорец-Ботев в понеделник.Да изринем бунищото на цар Асен.Какво трябва да стане, за да се сети някой да си тръгне.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 яну 2014 10:35

Простотиите продължават!Фен,който иска да си гледа отбора а и конкурентите си ,трябва да ползва отпуск за да го прави :o !,ако работи разбира се!
Проблема е за всички фенове,не само за ЦСКА!В конкретния случай,аз съм от Бургас и ще отида защото съм на работа до 5 часа,но половината ми удоволствие ще е заминало!Ходенето на мачове си е традиция и си има разни особености-среща с приятели,пиене на биричка,песни преди мача,надъхване за победа,коментари за състоянието на отбора!Някои мачове дори по телевизия не можеш да гледаш!

Върни се в “ЦСКА”