Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Re: Побоят над играчи на ЦСКА

Мнениеот Моряк » 03 ное 2009 22:17

:) :) :) :) :) :)
Голяма работа, един бой.
Наще до преди две години редовно ги шамариха в съблекалнята :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 ное 2009 23:12

Момчета ,колкото и банално да звучи футбола е само една игра. и ако има такива юнаци с такова развито чувство за справедливост и желание да раздават правосъдие бих ги поздравил и бих им казал,че след като са подкарали футболистите да продължават с пласьорите, сутеньорите, да не забравят и политиците(според мен и от тях трябваше да почнат :) )
А сега по-сериозно какво ще стане ако всеки започне да раздава правосъдие? Виждам,че някои подкрепят саморазправата- ами когато вие не си изпълнявате професионалните задължения бият ли ви?
искам да напомня на по-младите фенове, че по време на СП –98 във Франция същия този Л.Пенев(заедно с Хр.Стойчков) преди решителния мач с Испания(1:6) ноща преди мача въобще не бяха в лагера на националния отбор прибраха се в 8 сутринта ни живи ни умрели.
Разбирам обидата у някои от вас- преди 2 месеца ни обяснявахте ,какъв велик футболист е Иван Иванов ,и как може да не бъде повикан в националния отбор , и как бойкота му е най- нормалното и достойно нещо на този свят. А сега същите тези защитници сочите с палеца надолу и считате,че боят му е малко. Тогава аз си написах мнението и посочих примери как реагираха някои големи футболисти в аналогична ситуация. Сега нямам никакво желание да злорадствам ,само искам да ви кажа ,че цялата човешка история е показала,че с насилие нищо добро не е постигнато или както е казал нашия народ "Насила хубост не става, пък и да става не бива"
Извинявам,се на феновете на ЦСКА,че пиша във форума на ЦСКА( по принцип не го правя ,ако не се отнася до любимия ми "Левски").

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 ное 2009 00:03

Абе, пичове, кво се правите на интересни?
Не чухте ли версията на Лъчо Танев ?
Според него някой шеф на Титан е поръчал боя.
Това е адски шибано. Преписват наказателната акция на феновете. Феновете понеже толкова им трябва се кефят, че някои по-богати хора от тях са набити.
В крайна сметка нещата не се правят така. Нали си мислехме, че мутренските времена уж са отминали.
С мутренски пинизи големи успехи не се постигат.
Интересно кво ще каже по въпроса любимеца на настоящия премиер на България - Дучето!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 ное 2009 03:51

Ето какво е видял човек, който е бил там:
Както обещах по-рано сведения на очевидец.
Изумен съм от прочетеното по разни сайтове и цитираното тук. За сетен път се убеждавам, че за българската "журналистика" граници няма.
В 12:45 с няколко колеги отидохме на обяд в Окото. Масата на която по-късно са дошли футболистите(не съм видял точно кога, защото си говорехме и обядвахме) беше празна. В един момент нахълтаха няколко човека, двама от които отидоха при футболистите и взеха да крещят - Пресконференция ще давате. В този момент се загледах и познах Караджов(не съм сигурен), Иван Иванов, Котев, Светльо Петров и едно негърче, според мен Да Силва, но не съм сигурен, защото всички ги познавам от сектор Т. Само двама бяха на масата на футболистите, крещяха здраво, счупиха чаши. Караджов(според мен) им каза нещо и изяде един или два шамара. В това време Иванов постоянно обясняваше, че са се събрали и чакат Любо, за да му се извинят. Онези двамата обаче постоянно крещяха, предимно благословии по адрес на преки роднини по майчина линия. Негърчето се изнесе, а Петров ту си тръгваше и се връщаше след заплашителни възгласи. Единият от двамата нападатели също си тръгна, псувайки гръмко. После влезе В. Манчев, погледа и си излезе. След това дойдоха Любо и Ради Здравков и седнаха при футболистите. Единственият останал нападател седна на една маса при други хора. След това ние си тръгнахме.
Цялата работа беше едно голямо крещене и няколко шамара.
Останахме изненадани от автопарка, който видяхме пред кръчмата - само нови коли и джипове, предимно Мерцедес и БМВ. Коли на стойност моята 10 годишна заплата.
П.С. По повод писанията. Данчо Тъча въобще не беше там, него поне съм го гледал достатъчно по телевизията и щях да го позная. Може и Иванов да е изял някой шамар, но не съм видял. Според мен го отнесе Караджов, защото беше най-близо до нападателите.

Нататък е ясно - спазвайки най-добрите си традиции, медиите са превърнали двата шамара в епична битка, а присъствието на Любо е доразвито в стройна теория, в която участват и Титани, мутри, корумпирани ченгета от ДАНС, емисари на ЦРУ, Интерпол и МОСАД.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 04 ное 2009 06:45

ЗАЩО,

прочетох ти цитата. Ама ти също като "журналистите", които явно не харесваш, цитираш някакъв очевидец. Дори и да е истина, това, което ТВОЯТ очевидец е казал, то пак ве превръща в поредната версия. Нали се сещаш? Че и крещенето, и "САМО" няколкото шамарчета са достатъчни, за да откажат нормален, професионален футболист от занимания със съответния отбор.
Освен това от твоите писания излиза, че наистина това шамаросващите НЕ СА БИЛИ ФЕНОВЕ, а некви хора от клуба. При това с хубави коли.
ЦСКА е ебати мафиотския отбор!!!
Както и Левски впрочем, за моя най-голяма мъка.
Най-лошото е, че повечето от форумците и дори фенове на ЦСКА се кефят на шамарчетата...Това е по-лошо от самото непрофесионално поведение на играчите.

powerkroky

Re: Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Мнениеот powerkroky » 04 ное 2009 15:35

На този етап смятам че това е фенска простория , която не се случва за първи път. И друг път са нападали играчи и треньори , Брито даже го душиха с шал на аерогарата . Ако беше мутренска акция на ръководството , нямаше да действат така , щеше да е по тъмно и без свидетели.
Жалка и грозна картина в унисон с жалката и грозна държава . В нормалният свят не се прави така , има си начини за ред и дисциплина ,
но "кабелът е вън от играта". Тия дето се радват ,ще им кажа ,смешни сте , хубавото е че все някой и Вас ще реши да ви вразумява така .
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 ное 2009 17:37

vesodoc написа:Дори и да е истина, това, което ТВОЯТ очевидец е казал, то пак ве превръща в поредната версия.
...
Освен това от твоите писания излиза, че наистина това шамаросващите НЕ СА БИЛИ ФЕНОВЕ, а некви хора от клуба. При това с хубави коли.

Версия, ама неутрална. Нали гледаш, че човекът даже не ги познава, виждал ги е само по телевизията и няма причина да лъже, за разлика от Калоян Стоянов, примерно. Беше го написал в един друг форум, не спортен, на в-к Сега, отдавна пише човекът, не се е регнал специално, за да дезинформира и да омаловажава нещата, а и ако беше така, щеше да го напише на друго място. Та затова го препостнах тука, защото е достоверно. А дали им е много или малко, нека си преценява всеки сам, аз нищо не съм казал по въпроса и нямам амбициите да преценявам какво им се полага. Но това е положението, който се лигави, ще му се случват такива неща, поне в ЦСКА, както ако влезеш в клетката на лъва и го дръпнеш за опашката, ще има последици, независимо дали ние с тебе си мислим, че така трябва, или обратно, че лъвът не е прав.

А колите са били на футболистите, прочети, че нападателите по това време са си били тръгнали, с изключение на един.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
4chavdar
Контакти:

Мнениеот 4chavdar » 04 ное 2009 23:01

защо написа:. В този момент се загледах и познах Караджов(не съм сигурен), Иван Иванов, Котев, Светльо Петров и едно негърче, според мен Да Силва, но не съм сигурен, защото всички ги познавам от сектор Т.

Защо Виданов казва че само 1% от нещата изписани в пресата и сайтовете е вярна - бил ли е и той там или .....
но както и да е , каквото и да се е случило в действителност НЕКА БЪДЕ УРОК за всички който са с или ще обличат ЧЕРВЕНАТА фланелка някога!!!!!!!!!!!!!

about
Контакти:

Мнениеот about » 04 ное 2009 23:08

Футболистите са бити от хора на Димитър Борисов професионалисти без да оставят никакви белези.Понатупали са ги информацията е на 100 процента потвърдена от две сигурни места ;)

Върни се в “ЦСКА”