Размишления...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zola
Контакти:

Re: Размишления...

Мнениеот Zola » 25 окт 2008 13:37

Angoff, въпреки че съм от Левски съм съгласен с теб, че в бг първенството продължава да има корупция, но ще ме извиниш и освен Левски към бг корупцията ще прибавя ЦСКА, а ще добавя тук и Литекс и вече по-малко Локо София, защото Гигов спря да работи със съдиите, които му бяха първи "приятелки", а да не говорим за Славия, Беласица и Спартак Варна, чиито мачове се играят и на точен резултат даже. Не искам да ме питате за примери ще дам два Ботев - Беласица и какво направи Вихрен срещу Левски, а след това полегнала ми Тодора на ЦСКА.

valio lsfc
Контакти:

Re: Размишления...

Мнениеот valio lsfc » 25 окт 2008 13:40

Angoff написа:В последните 5-6 кръга ми се набива нещо на очи ... или просто си размишлявам... Черноморец - Локо Мездра Х
Локо Мездра - Левски 2 ... като Локото определено не се напъваха както вчера срещу Локо Сф , където наистина изиграха супер мач!
Черноморец - Сливен Х
Сливен-Левски - предстои :!: ... та всичко това случайно ли ще е , ако Сливен падне от Левски ? нз на мене сериозно ми намирисва да беше друг отбор ама Черноморец...дето си дава дупето на Левски всяка година...миналата година отложиха мача за 5 см сняг на Васил Левски , тая година отложиха САМО ТЕ мача си заради мега сблъсъкът с (Е)Бате Борисов ... Херо им е отявлена тяхна компаньонка...а при 6 точки от Сливен и ЦСКА , и техният мач ще е Х и незнайно защо насрочиха мача някоялко дена след дербито с ЦСКА,което ме навява на мисълта на сериозна организация посоката всички я знаем каква е и отново Български съдия,май пак ще им подаряват дузпи ...... просто разсъждения и то основателни според мен !

Дано темата стане безмислена и Сливен победи отбора от гара подуене!

Заговори, органrзации срещу цска,корумпирано БФС и съдии.Миналото първенство като станахте шампиони всичко беше чисто и неопетнено така ли.Да станеш шампион за 60годишнината си,без загубен мач е реално така ли.БЕЗ ОРГАНИЗАЦИЯ И ЗАГОВОРИ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ.Само не започвай сега да ми обясняваш колко добри сте били и какви футболисти сте имали тогава.Всеки един отбор(навсякаде по света) си има своите слаби моменти,подценяване,умора и много други неща.Само вие не,а засрами се малко.ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙТЕ.ФУТБОЛА НИ СМЪРДИ ОТ ГОДИНИ

Върни се в “ЦСКА”