Пресконференцията на Любо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Пресконференцията на Любо
Не съм любител на ЦСКА, но Любо ми пълни душата ! Гледа си само неговия отбор, изказва се много точно и дори изгони играчите тиип "БГ звезда" от отбора ! Точно това е нужно на нашия футбол - човек с твърда ръка ! Евала ! Шапка му свалям !
sin4ec написа:Смяхте се на пияницата Рабех,сега си имате деветима!Егати пияндурниците,че и лъжат,не признават!Ама да не са му викали:"Ти мене уважаваш ли ме,или не ме уважаваш..."?Спиртомери!Пиянища!
Къде видя някой да е казал,че са пили,катастрофирали били се със бакшишите и т.н. ... напротив не са , просто не са спазили режима ... иначе,57 дни ви биха дирниците и се криехте а сега след 2 победи над мега-супер-хипер грандовете Своге и Мездра напълнихте форумите със благите си телешки кратуни , да ви се чуди човек на незавидното 10-то място и на апетите ви за ШЛ

По-темата ... тези лайна няма да се оправят то е ясно,тези нямат сърце,воля и характер за ЦСКА ... когато бяха ни отписали и бяхме най-зле забърсахме Литекс на мъри с бебешоците и сега така трябва...да знаят,че във ЦСКА място за лигльовци и мрънкалници няма !!!
Забавили им били премиите и заплатите ... еми и аз искам да съм,като тях да ми забавят премията и заплатата а предния месец да съм взел 10 000 лева !!!
Искам да видя сега реакцията на Дучето и да му видя сега подкрепата за играчите ... щото ако питат мен сега е момента да им се покаже от публиката на ЦСКА,че или ще играят и ще спазват режим и всичко останало или ВЪН от ЦСКА ... нека тия 9 путьовци попитат Мартин,Стилян,Бербатов,Стоичков,Костадинов,Манчев и самия Любо Пенев дали са неспазвали режима и са стигнали толкова далеч ... и да се замислят,защото ако не искат да гонят успехите на гореспоменатите армейци нямат място във отбора !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Che Guevara написа:Преди няколко години/когато Любо не си спомням точно как беше,дали беше президент на ЦСКА или искаше да става /Порточанов във едно интервю по КАНАЛ 1 каза ,че Любо не става за ръководител в БГ футбола,защото е прекалено добро момче и го молеше чрез ефира да не се захваща..../тука искам да спомена че те двамата са си лични приятели/......
...затова си мисля че се стигна до тука точно поради тая причина.Голям човек,голямо сърце,във стремежа си да имате добър отбор да радват феновете,но уви някой ваши звезди не го разбраха това нещо.Дано се справи, в БГ футбола ни има нужда от такива като Любо стига стоя комунизъм....
+10
Едно му признавам на Любо Пенев. Той, за разлика от онези зомбита Стойчо Младенов и Йешич, търси причината за загубите първо в своя отбор, а след това в другите. Това е достойна позиция. Гледах пресконференцията и ми направи отлично впечатление позицията на Любо. Щом не спазват режима - вън. За разлика от онези глупаци на Герена, които още не искат официално да изгонят Рабех.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- blue SASHO1977
Жалкото е, че след Москва и смешният Динамо, стана така,че всички играчи се помислиха за велики!! Какво направи Спас Делев след тоя мач, като цяло отбора от панча какво прави, някакъв опит да се покаже нещо срещу Фулъм! Не става с манталитета от село да играеш в цска или Левски!
Пенев май е забравил, че преди десетина години преди един квалификационен мач в Тирана се опита на пияна глава да изкачи "пирамидата" на Енвер Ходжа и добре, че го спряха, че албанците щяха да го отстрелят. Резултата на другия ден беше 1-1. 
А иначе по темата за мен е слаб треньор (когато Ради Здравков, или там кой беше, му реди отбора ЦСКА изглежда по коренно различен начин), но наистина е голям пич (не обичам думата мъжкар с която се спекулира с повод и без повод). Казва нещата такива каквито ги разбира, има държание пред камерата и журналята, ошлайфал е речника, но това няма да помогне на отбора. Може би е прав Портос, че е мек?

А иначе по темата за мен е слаб треньор (когато Ради Здравков, или там кой беше, му реди отбора ЦСКА изглежда по коренно различен начин), но наистина е голям пич (не обичам думата мъжкар с която се спекулира с повод и без повод). Казва нещата такива каквито ги разбира, има държание пред камерата и журналята, ошлайфал е речника, но това няма да помогне на отбора. Може би е прав Портос, че е мек?
- levskarinvt
- Контакти:
Angoff написа:sin4ec написа:Смяхте се на пияницата Рабех,сега си имате деветима!Егати пияндурниците,че и лъжат,не признават!Ама да не са му викали:"Ти мене уважаваш ли ме,или не ме уважаваш..."?Спиртомери!Пиянища!
Къде видя някой да е казал,че са пили,катастрофирали били се със бакшишите и т.н. ... напротив не са , просто не са спазили режима ... иначе,57 дни ви биха дирниците и се криехте а сега след 2 победи над мега-супер-хипер грандовете Своге и Мездра напълнихте форумите със благите си телешки кратуни , да ви се чуди човек на незавидното 10-то място и на апетите ви за ШЛ.
По-темата ... тези лайна няма да се оправят то е ясно,тези нямат сърце,воля и характер за ЦСКА ... когато бяха ни отписали и бяхме най-зле забърсахме Литекс на мъри с бебешоците и сега така трябва...да знаят,че във ЦСКА място за лигльовци и мрънкалници няма !!!
Забавили им били премиите и заплатите ... еми и аз искам да съм,като тях да ми забавят премията и заплатата а предния месец да съм взел 10 000 лева !!!
Искам да видя сега реакцията на Дучето и да му видя сега подкрепата за играчите ... щото ако питат мен сега е момента да им се покаже от публиката на ЦСКА,че или ще играят и ще спазват режим и всичко останало или ВЪН от ЦСКА ... нека тия 9 путьовци попитат Мартин,Стилян,Бербатов,Стоичков,Костадинов,Манчев и самия Любо Пенев дали са неспазвали режима и са стигнали толкова далеч ... и да се замислят,защото ако не искат да гонят успехите на гореспоменатите армейци нямат място във отбора !!!
Ситуацията е що годе същата.Дали са се напили много или по-малко няма чак такова значение.И в двете ситуации става въпрос за липсата на дисциплина и лош манталитет.
Последна промяна от levskarinvt на 02 ное 2009 16:54, променено общо 1 път.
За момента съм на мнение, че трябва да се подкрепи Любо, но се надявам в даден момент да не излезе, че проблема не е този, защото въпреки всичко се забелязва, че във трети пореден полусезон ЦСКА тръгва много добре физически и след 8-9 кръга не могат да ходят да не би проблема да е в подготовката лекарси и кондинционен екип имали едни и същи хора в тях и при Д. Пенев и при Л. Пеннев.
- Боримечката
- Контакти:
Браво Любо!Режи братче из дъно
Дай пример на всички как може да се справиш с недостойни хора!
Това племе разбира само от кютек.Такава ни е семката да му се невиди

Това племе разбира само от кютек.Такава ни е семката да му се невиди

-
- Контакти:
Podkrepiam Любо Пенев i prizovavam vsi4ki koito obi4at ЦСКА da napraviat sustoto o6te na ma4a sus Slavia.Tova sa muhliovci, koito sa obiknovenni shliakani guzeta koito vzimata mejgu 6 i 15000 leva vseki mesec(bez da broim premiite).Na tiah ne im puka za nas, za nashata lubov kum kluba ni!Te sa bokluci!!! Ste davam nared : Karadjov - obiknoven samozabravil se vratar, Vidanov- shte pravi sex v samoleta- idiot, ti ne moje6 da hodi6, pa sex shte pravi6, Markinjos- za 3 godini izpulni 1000 fala, edin gol ne vkara,Kotev - ako stavashe nesto ot nego ste6e da e pri Tun4ev, ama ne e,Ivanov - i nego nikoj ne go 6te.Timonov- a nema nujda ot takuv DROB, i ostana onaja zvezda - Svetio Petrov- prosto shte zamul4a.V nedelia da podkrepim drugite mom4eta!!Kolkoto mogat-tolkova!Pone da ne sa ligliovci! Samo CSKA!