Поредния гаф на БФС-то с избора на национален треньор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО_ДУНАВ-РУСЕ
Контакти:

Поредния гаф на БФС-то с избора на национален треньор

Мнениеот САМО_ДУНАВ-РУСЕ » 22 окт 2008 21:05

Още когато БФС оповестиха решението с назначаването на новия-стар треньор ме обзе едно чувство че още един път българския национален отбор ще пропусне още един голям форум.Не че имам нещо против Пламен Марков, но не смятам притежава нужните качества да бъде национален селекционер.Неговия таван на възможностите стигат единствено да води отбори като Видима-Раковски.Затова мисля че неговото назначаване е поредната простотия от страна на "мъдрите" кратуни в БФС.Още повече че не вярвам някой да е забравил фиаското на европейското първентсво в Португалия, въпреки че на всички ни се иска да го забравим.Така че явно за поред път ще си избираме чужд отбор на който да симпатизираме на световното след две години.Но поне няма да берем срама, който ни очаква ако случайно с този треньор се класираме там.....

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: Поредния гаф на БФС-то с избора на национален треньор

Мнениеот nostradamus » 22 окт 2008 21:43

http://www.sportline.bg/news/Predlagat- ... name_20712 ВИЖТЕ ТОВА,СПОРЕД МЕН Е ПО-ИНТЕРЕСНО ОТ ТЕМАТА
Батков вън!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 окт 2008 22:13

и аз също имах това съмнение и за съжаление всички мои страхове се оказват реалност.
не можеш да вземеш най-евтиния треньор и да очакваш резултати в днескашния футбол, даже и грузинците го знаят това!
а щом БФС неможе да си позволи скъп треньо е редно да питаме какво става с парите, който се вливат в нея!
и едва ли е само приказака, че за БФС е най-удобно да имат послушен нац. треньор , че да си разиграват далаверите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 23 окт 2008 00:06

nostradamus написа:http://www.sportline.bg/news/Predlagat-na-Vasil-Bozhkov-da-vuzstanovi-TsSKA-Septemvrijsko-zname_20712 ВИЖТЕ ТОВА,СПОРЕД МЕН Е ПО-ИНТЕРЕСНО ОТ ТЕМАТА
Прав си! :mrgreen: Дуннав кълве ли?
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

САМО_ДУНАВ-РУСЕ
Контакти:

Мнениеот САМО_ДУНАВ-РУСЕ » 23 окт 2008 01:26

Дунав се опитва да играе футбол, но без сериозни инвестиции е ясно, че от нищо нещо не става.За съжаление е такова положението с целия ни футбол.Някои хора си мислят че с сухо дупе риба се лови ама не.Все по български се правят на тарикати.Нищо не се е променило от комунистическото им мислене.Както една източна поговорка казва:"За да получиш първо трябва да дадеш"

Върни се в “ЦСКА”