Син комунизъм в Гонг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Син комунизъм в Гонг

Мнениеот Apostola » 22 окт 2008 21:07

delqnski47 написа:
Apostola написа:Ами,приятел,опитай се да коментираш стойностните неща във футбола,без да замесваш когото и да било и да си правиш разни експерименти и да видим дали някой ще ти трие нещата.Познавам мнго хора във форума, които са ЦСКА-ри и не са имали проблеми с Дарина.Просто трябва да има нормално отношение и да не се посява нова омраза с всеки следващ пост.А и за левскарите не си прав,тъй като не смятам,че си опознал мнението на всички левскари във форума,за да ги слагаш под един знаменател.Както всички ЦСКА-ри не сте еднакви,така е и със сините.Нещата не са коренно различни.
Прав си единствено за Синия Лъв.Момчето може да служи за пример не само на сините,но и на червените фенове.Такова трябва да бъде отношението.
Със здраве! ;)

Ето така трябва да говори всеки фен....истината и с уважение към противниковия отбор.Братле прав си и съм съгласен с тебе :)

Ти явно не си срещал мен,mike28,MSM,BESSEN,UltraBlue.Затова ми беше мисълта да не избързваш с мненията.Има много цветя сред помията и сред червената и сред синята.Въпреки,че не е гаранция,но ми се струва,че отскоро си тук и просто не познаваш всички.Както и да е!Благодаря все пак! ;)
Дела трябват,а не думи!

shopkin

Мнениеот shopkin » 22 окт 2008 21:21

delqnski47 написа:Май в Гонг цари син комунизъм от където и да го погледнеш.А пък аз имам някоко въпросчета към Дарина и всииииииииииииииичките там модератори в Гонг.
1.ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА ЗА БЕРБАТОВ.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
2.ЗАЩО ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА В КОЯТО ПОХВАЛИХ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ЛЕВСКАР(Blue_Lion) ТУКА СРЕД ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА(КАЗВАМ ГО БЕЗ КАПКА ИРОНИЯ)(Отг.''Защото ни обиди че сме шибани говеда а Blue_Lion не е)
3.ЗАЩО КОГАТО НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ПРАЩАЛ СЪОБЩЕНИЯ ДО ВАС ЗА ДАДЕН ЛЕВСКАР КОЙТО ПСУВА ПРОТИВ ЦСКА СЪЩИЯТ ЛЕВСКАР НЕ Е БИЛ НАКАЗВАН.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
4.ЗАЩО КОГАТО ЦСКАР ПСУВА ЛЕВСКИ ВИЕ АВТОМАТИЧНО МУ ТРИЕТЕ ТЕМАТА(''Отг.Защото сме лъснати левскари'')
5..ЗАЩО БЕЗ ПРИЧИННО НИ ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
Ето това е......май.....ДЕМОКРАЦИЯ тука нема .Тука всеки трябва да е от Левски,никой не трябва да обижда Левски,никой няма право на мнение против Левски,всеки може да обижда ЦСКА по какъвто и да е начин и така нататък....Сега надявам се някое синьо мазно дупе да ми изклукари темата за пореден път към модераторите.Тъкмо ще ми направи услуга и те ще видят моите въпроси....и отговори.....та да видим как ще ми отговорят ;)

Това не е син комунизъм,това е син .....

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 22 окт 2008 22:41

Когато се научиш да пишеш на български мнението ти би могло дори да бъде взето под внимание.
До тогава си поредния полуграмотен кретен изливащ простотията си на воля.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”