ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- child in time
- Контакти:
Re: ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки
Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!
На това му се вика от пусто в празно!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!На това му се вика от пусто в празно!
Като говориш така фамилярно познаваш ли по някой от обкръжението на Сашетата ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- child in time
- Контакти:
iliyan написа:child in time написа:Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!На това му се вика от пусто в празно!
И защо трябва да ги познавам? Стига ми да гледам балона който надуват. По - лошо нещо за ЦСКА от връщането на А. Томов , не се сещам! Титан та на Томов!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

iliyan написа:child in time написа:Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!На това му се вика от пусто в празно!
Ти познаваш ли Домусчиев, като говориш да него като за Кирето и Домуса?
А и едно въпросче, понеже си запознат- Защо през 2010-аДомусчиев напуска ЦСКА от поста член на Надзорния съвет? Идея някаква, цесекарска?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
child in time написа:iliyan написа:child in time написа:Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!На това му се вика от пусто в празно!
И защо трябва да ги познавам? Стига ми да гледам балона който надуват. По - лошо нещо за ЦСКА от връщането на А. Томов , не се сещам! Титан та на Томов!
Защото аз познавам хора около Сашетата и са много по-добре от преди да се запозная тс него и да работят с него ! Хубаво е човек да говори с факти , а не със слухове и предположения !
Кашчей написа:Ти познаваш ли Домусчиев, като говориш да него като за Кирето и Домуса?
А и едно въпросче, понеже си запознат- Защо през 2010-аДомусчиев напуска ЦСКА от поста член на Надзорния съвет? Идея някаква, цесекарска?
Отново се издъни смешника със 100-те подписа

Питай го ти , нали ти е под ръка

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
iliyan написа:child in time написа:iliyan написа:child in time написа:Сашетата сега ще вземат едни 100 хилки от поредния балама и отново няма да ги върнат за кой ли път!На това му се вика от пусто в празно!
Защото аз познавам хора около Сашетата и са много по-добре от преди да се запозная тс него и да работят с него ! Хубаво е човек да говори с факти , а не със слухове и предположения !
Аз пък познавам хора, които бяха в Евролевицата и сега не искат и да чуят за Томов....Нямам разрешение да говоря обаче за томовите красоти.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- arekusanderu
- Контакти:
Понеже ми изтрихте 2 мнения,тогава ще кажа следното...................и 20 точки да отнемете на ЦСКА,пак сте евроидиоти. 

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Понеже ми изтрихте 2 мнения,тогава ще кажа следното...................и 20 точки да отнемете на ЦСКА,пак сте евроидиоти.
Няма по-голям евроидиот от отбор който се е класирал за ЕКТ и сам се е отказал от участие. Другите участници играят.. печелят или губят, но поне участват.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:Тъпото при днешните фенове на отбора е, че изобщо не зачитат този успех и не славословят Стефан Михайлов и Стоян Йорданов-двамата важни за ЦСКА в този мач, но дупе дават за двата гола на Стойчо.
Тъпо е и , че повечето фенове на ЦСКА почти нищо не знаят за първото отстраняване на действащ ЕШ, но за Ливърпул и Стойчо... песни се пеят и легенди се разказват
Аякс ни е първия детрониран действаш европейски шампион.Няма как да не е специален за нас.Все едно ти е първото дете (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).Отношението ти към Стойчо няма да коментирам,но за головете му срещу Ливърпул мога да взема отношение.За мен лично тази победа е много ценна защото Ливърпул е отбор от който се възхищавам.Да видиш отбора ти да триумфира над кумирите ти - безценно,за всичко друго има сънища и мечти.Ето това ми донесоха головете на Стойчо!
Като е специален къде са дитирамбите за Стефан Михайлов и Стоян Йорданов? Филипов пази с гипсирана ръка вторият мач, ама Стойчо, та Стойчо... това ви е идолът на вас, заради два гола. Пиер Же Кон е вкарал в пъти повече важни голове, но и него не го славословите, а той е най-добрият голмайстор на ЦСКА за всички времена.
За Стойчо вече казах и няма да се повтарям.Героите от мача с Аякс бяха чествани на мача срещу Лудогорец.Те дадоха началото на срещата.За Жеков какво искаш да ти кажа?"Златната обувка" която има казва всичко за него.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:Тъпото при днешните фенове на отбора е, че изобщо не зачитат този успех и не славословят Стефан Михайлов и Стоян Йорданов-двамата важни за ЦСКА в този мач, но дупе дават за двата гола на Стойчо.
Тъпо е и , че повечето фенове на ЦСКА почти нищо не знаят за първото отстраняване на действащ ЕШ, но за Ливърпул и Стойчо... песни се пеят и легенди се разказват
Аякс ни е първия детрониран действаш европейски шампион.Няма как да не е специален за нас.Все едно ти е първото дете (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).Отношението ти към Стойчо няма да коментирам,но за головете му срещу Ливърпул мога да взема отношение.За мен лично тази победа е много ценна защото Ливърпул е отбор от който се възхищавам.Да видиш отбора ти да триумфира над кумирите ти - безценно,за всичко друго има сънища и мечти.Ето това ми донесоха головете на Стойчо!
Като е специален къде са дитирамбите за Стефан Михайлов и Стоян Йорданов? Филипов пази с гипсирана ръка вторият мач, ама Стойчо, та Стойчо... това ви е идолът на вас, заради два гола. Пиер Же Кон е вкарал в пъти повече важни голове, но и него не го славословите, а той е най-добрият голмайстор на ЦСКА за всички времена.
За Стойчо вече казах и няма да се повтарям.Героите от мача с Аякс бяха чествани на мача срещу Лудогорец.Те дадоха началото на срещата.За Жеков какво искаш да ти кажа?"Златната обувка" която има казва всичко за него.
Защо изместваш въпроса ми?
Питах къде са дитирамбите за Жеков, за Стефан Михайлов, за Стоян Йорданов и Данчо Филипов? Къде са.. Само за Стойчо словоблудсствате

Филипов пази със счупена ръка в мача с Аякс.. той обаче не е герой, защото не е вкарал гол на Ливърпул

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":