Да помогнем на Добри Стоянов!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: Да помогнем на Добри Стоянов!

Мнениеот angelofdeath » 15 ное 2013 11:48

Такива каузи не трябва да се пренебрегват, защото никой не е застрахован от болестите. Надявам се момчето да се оправии по-бързо да събере парите за операцията. Вярвам също, че има хора с възможности и големи сърца, които да помогнат с по-големи суми. Живота ни не е лек, но да жертваш две кутии цигари или пет бири, няма да те събори, а ще те извиси. Лошото е, че такива случаи, като на Дарин са много, а хората нямат пари за себе си, какво да говорим за непознати. Не забелязвате ли, че всеки се е затворил в себе си и чака бурята да отмине. Тя обаче се проточи и тази зима ще е страшна. Трябвя да се работи, да се дерзае напред, а ние, какво правим - протестираме! Става ми тъжно за студентите, защото те са бъдещето на нацията, а ги употребиха по-най долен начин. Заради няколко платени клакьора, нормалните хора вече не вярват на никой и смятат всичко за фалшификация. Как човек да ги обори, като вижда всеки ден грозното лице на поликата. Дори при инициативи, като тази на Дарин има съмнения. Не ни остана нищо свято, а заради мошенниците страдат истинските болни. Телефонните измами не спират, битовите престъпления са се увеличили, а държавата не хае. А може да се справи, обеден съм! Не си спомням, кой го беше казал, но от години ми се е набило в паметта: "Дори най-слабата държава, може да се справи без проблем с най-силната мафия". При нас двете неща са слети и затова хората са на улицата!

Върни се в “ЦСКА”