П.С. Геренци, не е ли ви срам да наричате Стойчо - Тройчо?
SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Не са 1000 смс-а, г-н Тиква няма как да има такава информация.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- blac_black_cat
- Контакти:
Сега се сетих за кампанията на Сашо Чакмаков с SMS-си. Пратих два и получих отговор: Благодарим Ви......
Ей за т'ва сте вечно втори все плюете от омраза. Почти не познавам левскар, който да не е комплексар. Яка рима а?
Тука от 1000 сини, никой няма да каже една добра дума за едно добро начинание.
Ама ако пусне Тара един номер за SMS-си с номер 1914, ще се скъсат да казват колко добро е начинанието.
Ще хрантутят Агент Тара скоро, щото ако ги няма държавните пари ще зареват на умр...ло.
Те ще дойдат на нашето и ще ревът.....
Левскар=комплексар !!!
Ей за т'ва сте вечно втори все плюете от омраза. Почти не познавам левскар, който да не е комплексар. Яка рима а?
Тука от 1000 сини, никой няма да каже една добра дума за едно добро начинание.
Ама ако пусне Тара един номер за SMS-си с номер 1914, ще се скъсат да казват колко добро е начинанието.
Ще хрантутят Агент Тара скоро, щото ако ги няма държавните пари ще зареват на умр...ло.
Те ще дойдат на нашето и ще ревът.....
Левскар=комплексар !!!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
- blac_black_cat
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Не са 1000 смс-а, г-н Тиква няма как да има такава информация.
Остави ги те от омраза удар ще получат.
То бива бива, ама такава жалка картинка като феновете на Подуене и Коко Пловдив НЯМА !
- suburban
Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправим стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеш любимия си клуб.
Ако сте истински цесекари пратете СМС на номер 17 777 с текст DMS CSKA!
Пак ще напълним на някой изрод гушата и ще сме си за смях... ама айде, от мен да мине, все пак е 1 лев.....
[offtopic]ПП: btw тази вече очаквам оправдателна тема от КНДР за случващото се в тази така прекрасна народно-демократична република КНДР[/offtopic]
На сайта на ЦСКА Завинаги има възможност за правене на дарение на по-големи суми от 1 лв.
Даже може да се избира по какво направление да бъдат похарчени парите които се даряват, който не е разгледал сайта
и има желание да помага нека отдели едни 20-на мин. и да разгледа сайта им. Аз лично също мисля да направя дарение там
след нова година че пари преди да минат празниците не се дават лесно.
В смисъл че ще предпочета да дам пари на тях като дарение пред на Сашко от акциите да купувам!!!
Даже може да се избира по какво направление да бъдат похарчени парите които се даряват, който не е разгледал сайта
и има желание да помага нека отдели едни 20-на мин. и да разгледа сайта им. Аз лично също мисля да направя дарение там
след нова година че пари преди да минат празниците не се дават лесно.
В смисъл че ще предпочета да дам пари на тях като дарение пред на Сашко от акциите да купувам!!!
Последна промяна от Pichichi на 11 ное 2013 19:43, променено общо 1 път.
Хм, аз вчера пратих два но не получих никакъв отговор. 
Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправим стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеш любимия си клуб.
Ако сте истински цесекари пратете СМС на номер 17 777 с текст DMS CSKA!
Наистина сте жалка картинка щом до СМС опряхте.
Само докато прочетох тук има хора който са пратили по 2-3СМС, някой и повече..кампанията е от 3 дена,след снощния мач на който имаш 10 000 хил .зрители и милиони пред ТВ и след тази масирана реклама на дарителската акция няма как да са само 1000 смс до тук ,,най вероятно става въпрос само за 1-я ден след пускането на дарителския номер...всеки да пусне по 1-2 смс пак е помогнал на любимия отбор кой колкото може ,сигурно се дават по стотици левове на месец за глупости, за 2 лева ли ще се оценява любовта ни към ЦСКА !!!
- blac_black_cat
- Контакти:
Хора защо сте такива Скъперници. Всеки се оправдава, че щели да им вземат парите !!!
Ама точно тия дето прескачат оградата за да не си купят билет ПЛЮЯТ най-много ! И искат Армията да се оправи !
Аз ако съм на А. Чакмаков, ще кажа че сектора ще се ремонтира единствено от дарения от Феновете.
Гледайте да не забогатеете като си спестите един лев и го пратите за Биг Брадър, Стар Академи, Пей с мен и тем подобни мероприятия. Щото там едни хора правят простотии за да станат милионери !
Ама точно тия дето прескачат оградата за да не си купят билет ПЛЮЯТ най-много ! И искат Армията да се оправи !
Аз ако съм на А. Чакмаков, ще кажа че сектора ще се ремонтира единствено от дарения от Феновете.
Гледайте да не забогатеете като си спестите един лев и го пратите за Биг Брадър, Стар Академи, Пей с мен и тем подобни мероприятия. Щото там едни хора правят простотии за да станат милионери !
- blac_black_cat
- Контакти:
dmb1981 написа:Само докато прочетох тук има хора който са пратили по 2-3СМС, някой и повече..кампанията е от 3 дена,след снощния мач на който имаш 10 000 хил .зрители и милиони пред ТВ и след тази масирана реклама на дарителската акция няма как да са само 1000 смс до тук ,,най вероятно става въпрос само за 1-я ден след пускането на дарителския номер...всеки да пусне по 1-2 смс пак е помогнал на любимия отбор кой колкото може ,сигурно се дават по стотици левове на месец за глупости, за 2 лева ли ще се оценява любовта ни към ЦСКА !!!
Такива дето "обичат" ЦСКА , ама без да дават нищо. Само на думи. Такива под път и над път.