Marcel написа:Първо- клипът е много аматьорски. Който го е правил, се е изложил много. Например вторият ЖК на Менди си беше заслужен; центрирането от аутлинията на играч на Литекс също е спорен момент, но топката е по-скоро в полето. Още повече, че подобни клипове показват отсъжданията само във вреда на даден отбор, т.е. са едностранчиви.
Второ, напълно съм съгласен,че не бива да се вдига толкова много шум. Проблемът според мен е друг: че Дисциплинарната комисия не проявява еднакъв критерий към еднакви нарушения- понякога наказанията са твърде големи, а понякога- под минималното. Аз лично не мога да проумея как транспарант "Смърт на бежанците" води до глоба от 3000 лв. Та тези хора, които са го издигнали, не само призовават към насилие на етническа/религиозна основа, но обиждат собствените си предци. Или не знаят колко много хора в България са наследници на бежанци? Тъпоумие отвсякъде, легитимирано от БФС. А ако е истина, че служител на БФС е заявил, че "бежанците са паплач", тогава вече говорим за престъпление. Не може тези хора да управляват футбола ни. Няма как някой да изпитва респект към тях, щом те самите са готови да нарушат закона. Това е главният проблем- не съдиите, а БФС.
И трето, не мога да проумея защо левскари влизат в тази тема. В клипа няма нито един момент от мач ЦСКА- "Левски". Тогава какво коментират те? Толкова бързо ли забравиха какво се случи миналия сезон? А данданията около отменения гол на Иван Цветков срещу "Лудогорец"? А заяжданията на Батков с Петричев? А думите на Карвальо, че "Лудогорец" са shit team??? Левскари, гледайте си във вашия двор.
Да ,картона на Медни е безспорен с оглед отсъждането на тоя същия хубавец.Защото вместо дузпа ,той даде фал за ботевъ.А на мача с Литекс, то топката излезе поне с 20 сантиметра ,става дума при второто подаване ,точно преди пропуска на Джордан.За другото си прав.