Да подкрепяме отбора и толкова

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Да подкрепяме отбора и толкова

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 16:22

А, бе, гледайте си мачове и да не ви дреме. То се е видяло, че няма да се позволи да имаме шанс за титлата, отделно, че отбора на Киро е много по-подготвен от всички останали. Яд ме е, че лилавите се правят на ударени, но Ники Плешивото като ги пореже другия път, пак ще ореват форума :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 ное 2013 17:23

Ние си подкрепяме отбора, не случайно сме на първо място по-посещаемост, дори във Варна бяхме доста повече от местните. Докога обаче всичко ще се нарежда в някой кабинет, а не на терена. Добре Лудогорец имат добър отбор, колко още опита трябва да им отпусне БФС за влизане в Шампионската лига? Срещу Базел се видя, че не са дорасли. И не само те, никой български отбор няма място при големите. Кое ни е наред, че да се мерим с най-добрите? Нямаме стадиони, играчите ни са слаби, съдиите също, какво да говориме за първенството.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 04 ное 2013 19:16

b0b1 написа:Цял сезон нямам оплаквания от съдиите, с изключение на вчерашния мач и до някъде на мача с Локо Пд.Прави си изводите дали "ревем", само защото сме загубили, или наистина си има причина.Ако е виновен отбора, бъди сигурен, че всички ще скочат и ще недоволстват, но хората видяха вчера как се върши работа за 3-ти отбор пред погледа на 12 000 души.

нали се сещаш че всеки един отбор от а група по една или друга причина всяка година е рязан.един,два,три мача минимум....може и да е допуснал грешки съдята но за мен фаул си имаше,дуЗпа също,засада имаше....можеби трябваше да даде дуЗпа и за вас за играта с ръка...мое мнение.а за реването,Стойчо реве всеки мач...можеби малко да се замисли и да пореве на играчите си,а от него понеже ви е легенда феновете на ЦСКА прихващат и се почва.....това имах в предвид

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 04 ное 2013 19:19

angelofdeath написа:Ние си подкрепяме отбора, не случайно сме на първо място по-посещаемост, дори във Варна бяхме доста повече от местните. Докога обаче всичко ще се нарежда в някой кабинет, а не на терена. Добре Лудогорец имат добър отбор, колко още опита трябва да им отпусне БФС за влизане в Шампионската лига? Срещу Базел се видя, че не са дорасли. И не само те, никой български отбор няма място при големите. Кое ни е наред, че да се мерим с най-добрите? Нямаме стадиони, играчите ни са слаби, съдиите също, какво да говориме за първенството.

да направо бяхте милиони...стига с тези коментари...повече..пък и кАкво значение има..номера е хората да се върнат по стадионите....но нашето не е точно стадион ама....

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 ное 2013 21:58

Голям плач голямо нещо ,пак пак световна конспирация срещу вас :!: Като гледам повторението за отменения гол или се дава или отменя-като повече клони към засада!Фал срещу Илиев има ,на такива положения винаги се свири фал ,свалете си червените очилА!За дузпата не съм сигурен ,щом защитника не играе за топката а среща крака на Райков може това да е становището да я даде.Това на Янчев е картон :arrow: нарисуван на квадрат :!: И аз искам моя отбор да бие и да се свири за нас :lol: ама не става,може малко да сте ощетени( съдията винаги повече свири за домакина)-ама веднъж и вие :roll:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 04 ное 2013 22:54

Вижте са, то е ясно, че всички отсъждания могат да се дадат и в двете посоки, просто футбола е с такива правила, че много ситуации могат да бъдат свирени и за 2-та отбора и съдията няма да сгреши.В мача с Морето, проблема беше, че всички спорни ситуации се свиреха в едната посока.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 ное 2013 05:52

ivan40 написа:Голям плач голямо нещо ,пак пак световна конспирация срещу вас :!: Като гледам повторението за отменения гол или се дава или отменя-като повече клони към засада!Фал срещу Илиев има ,на такива положения винаги се свири фал ,свалете си червените очилА!За дузпата не съм сигурен ,щом защитника не играе за топката а среща крака на Райков може това да е становището да я даде.Това на Янчев е картон :arrow: нарисуван на квадрат :!: И аз искам моя отбор да бие и да се свири за нас :lol: ама не става,може малко да сте ощетени( съдията винаги повече свири за домакина)-ама веднъж и вие :roll:

:D:D:D:D::D:D:D:D:D
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 05 ное 2013 11:38

Кировец написа:
SFHC написа:може и да е така, но има две неща,които не се връзват с теорията за Литекс.
1) следващия мач на червение е с Домусчиев, оставиха ги без треньори.
2) Ганчев има достатъчно пари, за да гарантира безметежна титла на Литекс, ако се свири за тях в перспектива.

Мога само да гадая аз, единственото, което споменах горе е, че реално Левски от тоя мач във варна днес нищо не печели. Някой ще каже "близо е до тройката". И? Трети, втори, седми, не е ли титла, все едно е...

Колега хем си прав, хем не си - кога последно Левски не е класиран в Европа и до какво ще доведе едно не класиране този сезонз? Ето защо смятам, че сините са най-облагодетелствани от тия тесли срещу ЦСКА.

Колега, аз като фен на Левски с ръка на сърцето ти зявявам, че ако ТОЗИ наш отбор попадне в зона ЛЕ, ще се осере по-катастрофално от миналата година. Отборът ни е в жестока психологическа дупка в евро мачовете, едно на ръка е, че футболистите са под средно ниво, но и натрупването много тежи. Като ни изтеглят слаб съперник, първата мисъл не е "Ще ги убием", а "Леле, ако паднем от тия какъв срам ще е".

Аз откровено не смятам, че рязането във Варна беше в полза на Левски.
1) нас ни резнаха срещу Литекс в Ловеч (по-фино, но е факт)
2) ако искаха, можеха да ни бутнат в дербито
3) целия ви щаб го изгониха за предстоящ мач с Лудогорец
4) за нас навръх 100 годишнината едно трето място няма да е по-голям успех от едно пето такова... да, реално погледнато, по-добре (поне на теория) е да се пробваме в ЛЕ, но липсата на трофей и тази година ще е катастрофа.
5) още е рано да се почва с тоталните тесли. Има почти пълни три фази до края на сезона.

Теорията ви би имала покритие, ако в мачовете за купата ни бутнат, за да се опитат поне да ни докарат до някакъв трофей за юбилея. В противен случай ще продължавам да твърдя, че от цялата работа намазаха само Домусчиев и Ганчев... Ако вземем мачовете за купата със съдийски аванти ще призная, че не съм прав, но се съмнявам да се стигне до там.

Не съм в "защитна фаза" спрямо любимия ми отбор като ги говоря тия неща, не ги казвам, за да отклонявам внимание или да оправдавам Левски по някакъв начин. Казвам каквото мисля. Не смятам, че сме намесени в тоя мач по какъвто и да е начин. Ако някой се съмнява в обективността ми, да прегледа предните ми мнения.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 ное 2013 22:07

Аз това правя!Зад отбора и толкова!Загуби,порязвания,квото искат да правят!Отивам си на мача и това е!

Върни се в “ЦСКА”