Мартин Петров: Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мартин Петров: Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА

Мнениеот blac_black_cat » 02 ное 2013 20:28

Новото попълнение на ЦСКА Мартин Петров излезе с прочувствено писмо към феновете на „червените“ след повторния му дебют на „Българска армия“. Бившият български национал се появи като резерва в мача на ЦСКА срещу Берое, спечелен с 1:0, и записа близо половин час игра. Нападателят използва официалния сайт на клуба, за да изкаже своята благодарност към привържениците на тима за оказаната му подкрепа.

Ето и думите на Мартин Петров към феновете на „червените“:

Армейци,

задържах се сравнително малко в представителния отбор на ЦСКА, заради ранния ми трансфер в чужбина, преди 15 години. Въпреки това, ЦСКА ми даде всичко – научи ме да играя футбол на високо ниво, и ми показа правилния път. Това не се забравя. През всичките ми сезони извън любимия Клуб, аз продължавах да нося ЦСКА в сърцето си.

През изминалите години най-интелигентната, но и най-взискателна публика - тази на ЦСКА, се разви и направи впечатление с различното си мислене и страхотни идеи затова как да подкрепя своя отбор. На няколко пъти имах възможност да чета благодарности отправени от ЦСКА към своите привърженици. Сега мога да потвърдя, че тези редове са написани искрено, и че ЦСКА освен историята, това е Публиката! Когато бях зад граница, гледах чрез различните средства за масова информация, и главно в Интернет снимки и клипове с Вашите хореографии. Харесвах ги, споделях ги и чаках нови, и нови. Когато послушах сърцето си, и се върнах в ЦСКА, дори и не предполагах обаче, че емоциите ще са толкова силни и до ден днешен, и да се стъпи на терена на „Армията”, ще е толкова вълнуващо, както е било и преди. Оказа се, че така е било винаги! Всичко това заради Вас – Публиката на ЦСКА София!

Момчета и момичета от агитката, Дами и Господа от различните сектори, казвам Ви огромно благодаря за посрещането, което ми направихте, за новите вълни от енергия, които ми вляхте! Енергия за още голове, за още мачове, за още победи, и за отличия с фланелката на ЦСКА на гърба!

Както всеки следващ мач е най-важният, така и всеки футболист на ЦСКА е важен и значим за Клуба и Публиката му. Без значение как се казва той.

Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА, което всъщност напуснах преди много години само тялом. Тук съм, за да предам на младите, че ЦСКА е единствен, че ЦСКА е специален. И че този Клуб е познат в целия футболен свят. Върнах се и изпитвам удоволствие от това, наслаждавам се на всяка тренировка и на всеки мач на моя любим отбор. Тук съм, за да помогна на следващия талант, който ще прослави ЦСКА и България, тръгвайки от „Армията”.

САМО ЦСКА

02.11.2013 Един от Вас

Мартин Петров

Завинаги един от нас.
Да живее България и българите!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Мартин Петров: Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 02 ное 2013 20:51

Марто нема се пуашиш, д-р Дъстли Мулдер ще сложи край на мъките ти съвсем скоро...питай Карачаначето :mrgreen:

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 02 ное 2013 20:53

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Марто нема се пуашиш, д-р Дъстли Мулдер ще сложи край на мъките ти съвсем скоро...питай Карачаначето :mrgreen:

TИ ГЛЕДАЙ НЯКОЙ ДА НЕ ГО СЛОЖИ НА МАЙКА ТИ,РОГАТ :twisted: :twisted: :twisted:
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 02 ное 2013 20:54

Мисля , че Матрин Петров може да дигне нивото на ЦСКА по подобен начин, по който Даниел Боримиров вдигна нивото на Левски преди близо 10 години, защото е добър за българското първенство особено след толкова изиграни мачове на високо ниво!

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Мнениеот Struma » 02 ное 2013 20:58

Голям си Марто! САМО ЦСКА!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 ное 2013 21:01

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Марто нема се пуашиш, д-р Дъстли Мулдер ще сложи край на мъките ти съвсем скоро...питай Карачаначето :mrgreen:

Досега някой като е кълнял пред мен, все лоши неща са му се случвали рогат! :mrgreen:
Анатема!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 02 ное 2013 21:03

Неутрален58 написа:Мисля , че Матрин Петров може да дигне нивото на ЦСКА по подобен начин, по който Даниел Боримиров вдигна нивото на Левски преди близо 10 години, защото е добър за българското първенство особено след толкова изиграни мачове на високо ниво!

Чак на толкова високо ниво не е играл Мартин. Той беше все в разни средняшки тимове които не се борят за нищо, да не говорим че почти винаги беше резерва. Един Мариян Христов например направи много по-успешна кариера в Германия, но никога около него не се е вдигал такъв шум...просто "червените" макар и доста по-малобройни от Левскарите, са доста по-кресливи от нас, типично за всяко малцинство ;) За това Мартин Петров е едва ли не "суперзвезда" на българския футбол, а Марян Христов- к'ъв е тоя бе, бил единствения българин-шампион на Германия, голям праз! Друго си е Марто Петров със славния ЕДИН гол за Атлетико (Мадрид) за две години :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 ное 2013 21:07

И ние сме горди, че ще имаме честта отново да те гледаме с червената фланелка! :)

IrtishhVezalov
Контакти:

Мнениеот IrtishhVezalov » 02 ное 2013 21:12

Доста е жалко да изкарваш Мартин Петров, едва ли не е по- слаб от Генков. Винаги ми доказвате, че имате по- малко акъл от колкото си мисля, че имате.

IrtishhVezalov
Контакти:

Мнениеот IrtishhVezalov » 02 ное 2013 21:14

Щом една легенда на българският футбол играе в ЦСКА, вие трябва да го оплювате и да изкарате, че е дърт, слаб, некадърен, посредствен само и само да утешите завистта и горчилката.

Върни се в “ЦСКА”