Бой в съблекалнята на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Бой в съблекалнята на ЦСКА

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 12:51

Феновете на цска победиха динамо и тръгнаха да взимат купата. Феновете на Левски не са тръгнали да стават шампиони, чети по-внимателно мненията.

Хахахах, Емчо, и кои са тия хора бе? И на кой му се иска да е така, на сайта армейци48 ли? :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 26 окт 2009 13:04

levskifan82 написа:Срамни батални сцени се разиграха в съблекалнята на ЦСКА броени минути, след като "армейците" бяха зашлевени с три гола от Миньор насред "Българска армия". Според очевидци на случката младите "червени" таланти са влезли във физическа саморазправа с един от най-опитните играчи в селекцията на Любослав Пенев - Владимир Манчев. Разгневеният нападател е започнал да крещи на защитниците и вратаря заради грубите грешки, които те допуснаха. Младите, сред които най-активен е бил новоизлюпеният национал Иван Иванов, обаче не са останали длъжни на Манчев и буквално са скочили на бой на бившия играч на Леванте.

В предвид програмата на ЦСКА до края на полусезона могат да вземат по 1 точка от Славия и Черноморец. Първенството ще бъде много интересно заради слабите ни "грандове"! Очаквам ЦСКА да задмине Левски в поредица от мачове без победа!
Само ЛЕВСКИ!!!

Излезте от филма всички сини.. САМО ЦСКА
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 26 окт 2009 13:21

tprodanov написа::mrgreen:
Понеже вие не коментирате нашия отбор, а? :mrgreen:

Вместо да питаш как стана от 2-2 - 2-3, по-добре виж как стана от 1-2 - 2-2, щото такава дузпа и за вас нема да свирят, ама нейсе. Иначе, относно фейсбука - виж си вашия си форум. Тая информация си изтича от вас, не е измислена от нас. Иначе, като направиш акаунт с 5-6 приятеля, които също да отговарят на профила, те взимам при мене на работа ;)

Добре де дай да го намеря тоа Бранеков у Фейсбука. Дай от източника си мейла му. Пък като му гледам играта, връзкарите играят по-добре от него.
Иначе подготвяй трудовия договор, нали ша ме земаш на работа, тамън кинти ми тряат ;) Относно дузпата на Своге - явно най-чистите дузпи в БГ са били отсъждани за вашия отбор :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:28

Нема как. http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1267798631 - тва му беше профила, до снощи, и си работеше. Но тук снощи имаше едно зверско триене на мнения, а явно поради медийния интерес пича си е скрил фейсбука - поне на мен не ми се отваря вече.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 окт 2009 13:33

абе една препоръка към феновете на Левски да си гледат отбора и да не се занимават с ЦСКА!От вчера на сам, така се кефят все едно станало кой знае какво.Все едно ЦСКА е на 7 място а не те!Незнам на какво се кефите толкова...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2009 13:34

К'во ми пука за Бранеков и неговия фейсбук. Нека си пише каквто иска. Иначе като играч е много зле. В дубъла и да хваща на някъде. Котев си е класа в сравнение с него.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 окт 2009 13:36

Странното е,че профилът на Бранеков е под името AleksandYr Branekov,а копираният текст в темата е от AleksandAr Branekov.Аз по принцип не използвам фейсбук,но ми се вижда странно разминаването в името на Бранеков :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 26 окт 2009 13:37

Не се отваря ама както и да е ;) Избягахме от темата. Най-силен колектив се създава чрез раздори, защото сега всеки ще се опита да докаже пред другия колко добър футболист е. Справка - САЩ 94, след мача с Нигерия. Горе главите армейци, тепърва ще гледате силен ЦСКА, независимо дали ще е от следващия мач или след 2-3 ;)
Последна промяна от greedy на 26 окт 2009 13:38, променено общо 1 път.

levskifan82
Контакти:

Мнениеот levskifan82 » 26 окт 2009 13:37

Мисля, че 0-3 от Миньор на Армията се равнява на 57 дни без победа. Аз не си спомнян кога друг път Минор са били толкова на чужд терен! Много се подигравахте, но сега ще видим кой е в криза!
Който се смее последен....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:37

POPCORN написа:абе една препоръка към феновете на Левски да си гледат отбора и да не се занимават с ЦСКА!От вчера на сам, така се кефят все едно станало кой знае какво.Все едно ЦСКА е на 7 място а не те!Незнам на какво се кефите толкова...

Точно ТИ ли го каза?

Най-активна тема:"Казанската афера!!!!!!!"
(50 Мнения / 1.80% от всички потребителски мнения)
:mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”