Александър Бранеков си повярва и скочи на феновете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Александър Бранеков си повярва и скочи на феновете на ЦСКА
Царе сме да си търсим виновници. Защитата на ЦСКА е най-талантлива в България, но е в лоша серия. Интересно ми е, някой гледал ли е какви ги върши от време на време Видич в Юнайтед?
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
Бранеков с кви фенове се е псувал...то на стадиона нямаше публика?!?
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
Приземете я тази псевдо звезда.чак ще псува.Наште като ги свалихме от автобуса мълчат и слушат но ние сме Левски и не пускаме аванта на псевдо звезди.
Малко тябва да го посъветваме!

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
e: Александър Бранеков си повярва и скочи на феновете на ЦСКА
Мнениеот pas на 25 Окт 2009 22:25
Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Колкото до гоненето - хубаво е някой да дръпне леко юздите на Любо Пенев, че както се е засилил всеки полусезон ще гони по 20 футболисти, без от това отбора да става по-силен. Няма да е зле, ако самия Любо даде някакво смислено обяснение какво играе неговия отбор, какъв му е титулярния състав, как се развиват футболистите под негово ръководство и колко е израстнал игрово отбора за близо една година откакто е треньор?
+1
bk109 написа:Абе,това със съда не мисля,че е за хвалене,но принципът е правилен.
Дано повече хора да мислят като теб. Че в тази скапана държава, мисленето на повечето е много изкривено.....

Хора, не може някакви лаици, каквито са повечето фенове, освен това пияни или друсани да казват кой играч става и кой не.А Бранеков е млад играч с качества според мен, но тъй като не успя да "спаси" отбора от второто попадение, то съответно "не става".Отборът игра безобразно като цяло и е нелепо да се търси вина в защитниците, които участваха в мача най-активно.Участваха най-активно, защото ЦСКА нямаше адекватни отигравания в центъра и в нападение-всичко се струпва върху защитата.Елементарно е.Бранеков е неопитен футболист с оглед на броя официалните му мачове, за което не носи вина.Как се налага един млад футболист?Като му се дава шанс (не само в един два мача) и съответно трябва да бъде подпомаган от по-опитни футболисти, за да влезе в игровия ритъм.Така , че Бранеков , за мене , даже се представи сравнително добре.Иванов имаше повече грешки от него-твърд титуляр.Колкото до псувните, аз също не бих мълчал на феновете.