Класиране м/у първите 7 отбора!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Класиране м/у първите 7 отбора!

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 18:06

UltraBlue написа:
motg написа:
UltraBlue написа:
edkodimitrov написа: По непотвърдени данни по бюджет горе-долу класирането е следното:
1-Левски
2-Лудогорец
3-Ботев
4-ЦСКА
5-Литекс
6-Ч.Море
7-Локо пд

Не мисля че Левски е с по-голям бюджет от Лудогорец или Ботев...

Ботев са с под 7млн.лева
Лудогорец са с 10млн.лева
Батко не спира да казва, че само той вади 10млн лева на година, като вкараш спонсори и билети и се получават около 14-15млн. лева на година

Виж селекцията на 3-те отбора и ще разбереш реалните им възможности и бюджети.

Не знам какво точно имаш предвид.Не съм запознат в дълбочина с другите отбори.За Ботев мога да ти кажа,че за последните две години за трансфери са дадени около 300 000 евра. Повечето играчи са свободни агенти. Всичко останало са медийни сензации и спекулации.Лудогорец само за Мисиджан дадоха 700 000 евро, т.е цялата селекция на Ботев за две години струва колкото 1/2 играч на Лудогорец. Мисля,че цената на Гари Родригес е 300 000,т.е колкото двугодишната селекция на Ботев.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 18:15

botevist_75 написа:
UltraBlue написа:
motg написа:
UltraBlue написа:
edkodimitrov написа: По непотвърдени данни по бюджет горе-долу класирането е следното:
1-Левски
2-Лудогорец
3-Ботев
4-ЦСКА
5-Литекс
6-Ч.Море
7-Локо пд

Ботев са с под 7млн.лева
Батко не спира да казва, че само той вади 10млн лева на година, като вкараш спонсори и билети и се получават около 14-15млн. лева на година

Не знам какво точно имаш предвид.Не съм запознат в дълбочина с другите отбори.За Ботев мога да ти кажа,че за последните две години за трансфери са дадени около 300 000 евра. Повечето играчи са свободни агенти. Всичко останало са медийни сензации и спекулации.Лудогорец само за Мисиджан дадоха 700 000 евро, т.е цялата селекция на Ботев за две години струва колкото 1/2 играч на Лудогорец. Мисля,че цената на Гари Родригес е 300 000,т.е колкото двугодишната селекция на Ботев.

пари за трансфери и бюджет са различни неща - ако го разбираш. Има заплати и всякакви разходи извън трансферите - тия свободни играчи идват тук заради кинти (алтъни при вас) - свободен не значи безплатен. Да вземеш шкартото на Левски не е без пари

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 21 окт 2013 18:21

В това "класиране", Локомотив Пд е с 5 мача като гост. Сега всички идват на Лаута! Да не вземем да прескочим всички, че ще е голям смях.
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 18:22

br77_lpfc написа:В това "класиране", Локомотив Пд е с 5 мача като гост. Сега всички идват на Лаута! Да не вземем да прескочим всички, че ще е голям смях.

недей че ще трябва да си увеличават бюджетите

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 окт 2013 18:31

За бюджетите няма как да говорим, тъй като нямаме официални данни. Съдийските аванти пък са толкова субективно нещо, че не виждам смисъл изобщо да ги поставяме като фактор. Относно самото класиране, важно е какво ще бъде то към края на май следващата година. ;) До момента "Локо" Пд и ЦСКА може би се представят по-добре от предварителнияте очаквания (ЦСКА със сигурност), а "Левски" (и "Берое", от които очаквах да са в горната половина след редовния сезон) са под очакваното.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 18:37

qqq написа:
botevist_75 написа:
UltraBlue написа:
motg написа:
UltraBlue написа:
1-Левски
2-Лудогорец
3-Ботев
4-ЦСКА
5-Литекс
6-Ч.Море
7-Локо пд

Ботев са с под 7млн.лева

пари за трансфери и бюджет са различни неща - ако го разбираш. Има заплати и всякакви разходи извън трансферите - тия свободни играчи идват тук заради кинти (алтъни при вас) - свободен не значи безплатен. Да вземеш шкартото на Левски не е без пари

То е според наклонностите, някои искат алтъни,други баклава.

Левент Назифоглу черпи с баклава, Бонев яде най-много
Пон, 2007-09-17 10:32
Новият президент на Локомотив (Пд) Левент Назифоглу почерпи с 3 тави баклава футболистите, персонала в клуба и легендата на отбора Христо Бонев, съобщава "7 дни спорт".

Това стана ден преди мача с Черно море, който "черно-белите" спечелиха с 2:1 на "Лаута".

Босът на Локомотив почерпи за новородения си син, който се казва Денис. Интересното е, че Денис на турски означава море. Както си му е редът, Назифоглу почерпи отбора с един от най-известните турски сладкиши - баклава.

Футболистите обаче не прекалиха с лакомството за разлика от Христо Бонев. Той омете половин кило баклава, като продължи да си хапва дори по време на тренировката.

Докато играчите се потяха на терена на "Лаута", Бонев бе застанал прав до масата с баклавата и сам-самичък нагъваше от лакомството.

Че безплатни неща няма също си прав. Каза го миналата година г-н "ЦСКА си е ЦСКА"

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 21 окт 2013 18:41

Майната му на класирането, в края на сезона Ботев ще има наполовина нов стадион + модерна база, за други ще останат сладките спомени от изминалия стадион и молби на колене за пари за следващия.
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 18:46

veselinsk написа:Майната му на класирането, в края на сезона Ботев ще има наполовина нов стадион + модерна база, за други ще останат сладките спомени от изминалия стадион и молби на колене за пари за следващия.

ето това е позитивно мислене - имали пари- дали ги. Другото си стои - някой си имат по нещо отпреди - други сега се радват

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 18:50

qqq написа:
veselinsk написа:Майната му на класирането, в края на сезона Ботев ще има наполовина нов стадион + модерна база, за други ще останат сладките спомени от изминалия стадион и молби на колене за пари за следващия.

ето това е позитивно мислене - имали пари- дали ги. Другото си стои - някой си имат по нещо отпреди - други сега се радват

Прав си ,Лудогорец и Литекс имат модерни бази и стадиони преди нас,ама какво да правим,пак от другите копираме ;)

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 21 окт 2013 18:56

br77_lpfc написа:В това "класиране", Локомотив Пд е с 5 мача като гост. Сега всички идват на Лаута! Да не вземем да прескочим всички, че ще е голям смях.

Нали искахте да се махне Сашо Станков,че бил цесекар.А се оказа,че е най-добрият треньор на Локото от години насам.Особено при този занижен бюджет на отбора.

Върни се в “ЦСКА”