Честита победа !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
allez_les_blues написа:Добър ден "армейци"! Пеете ли си вече песента : "И няма да болиии, и няма да боли..."
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
runnersa написа:Ха ха Гонгаджийте пак са изтрещели вижте как завършва това словоизлияние ...мача от събота не се брои![]()
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=379659
Включително и двата пак с Левски за Купата. Този от събота не се брои!
Така завървша статията
MaRTo1233 написа:runnersa написа:Ха ха Гонгаджийте пак са изтрещели вижте как завършва това словоизлияние ...мача от събота не се брои![]()
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=379659
Включително и двата пак с Левски за Купата. Този от събота не се брои!
Така завървша статията
Е то това е писано от единствения червен в Гонг-а ... Ники Александров.
angelofdeath написа:Благодаря много на играчите и на Стойчо, че ни поднесоха тази безапелационна победа! За втори път след 2003г. ЦСКА със същия треньор побеждава Левски с три гола. Бях притиснен преди двубоя, заради физическото състояние на играчите ни и съпътстващите финансови неуредици. След първия гол всичките ми притеснения се изпариха и второто полувреме дори ме хвана малко яд, че не вкарахе повече. Стойчо си знае работата и реши да запази няколко играчи за по-късно. Именно затова второто полувреме не блестеше с нищо. Явно видял немоща на Левски реши, че мача е завършил и повече попадения не са му нужни. Отчете факта, че ако се вкарат още голове, това ще озвери левскщарите и те ще заиграят гпубо. Треньора ни няма нужда от нови контузени и резултата три на нула е достатъчно болезненен. Бях помолил да ми запишат мача, защото на стадиона едва ли можеш да видиш всичко, а и не е нужно. На живо човек ходи, зада подкрепи отбора от сърце. Радвам се на победата, но докрая не разбрах, защо титуляр беше Сидибе. Има перфектната визитка, но от самолет си личи, че не е във форма. Бавен, тромав и статичен, единствен той няма никакъв дял от успеха. Но да разгледаме по линии отбора ни и как са се справили играчите. Вратаря Черни ме изумявя със всяка среща. Вместо да напусне или формата му да падне драстично след летните събития в ЦСКА, той заключи вратата си. Играе безгрешно и големи вратари, като 37 годишния Колеви алжирския национал М"Боли не могат да го помръднат и с милиметър. Стигна се до парадокса Райс да замине по-рано с Нац. отбор, само и само да не виси на пейката. Защитата също засега се справя добре и е допуснала най-малко голове в А група. Състои се от двама българи и двама чужденци. Вальо Илиев кара втора младост и е достоен капитан на отбора, а Менди пасна, като дялан камък до него. Именно "новия Гай" се явявя откритието на сезона засега. Бековете също играят стабилно и допринасят за пресата изповядвана от Младенов. Фо Поре е с познати качества и навлиза в нужната форма мач след мач, а Апата се превърна в идеалния флангови защитник на 30 години. Бях сериозно притеснен от новото му амплоа, но той се справя блещящо до момента. Пред тях Тошко и Чочев се разбират идеално. Благодаря на Янчев, че подари още един силен сезон на ЦСКА, а юношата израства покрай него и дори започна да вкарва. Крилата ни също се представят силно и това допринася за възхода на целия отбор. Марсиньо е най-добрия ни играч от началото на сезона и действа стабилно, където и да го сложи треньора. Радваща е силната форма на Милисавлевич, който дойде тихомълком от Лудогорец, но в момента е неудържим. Вкара гол на Левски по-майсторски начин и просто залепна за титулярното място. Стигам и до най-добрия ни играч:Емил Гъргоров-Бадема. На 33 години Емо кара втора младост и дори на куц крак разпиля защитата на Левски. Не случайно Любо Пенев държи Бадема в Нац. отбор и го пуска титуляр всеки мач. Провалените му трансфери в чужбина и оставянето му резерва в Лудогорец го върнаха на Армията и сега той се отблагодарява на отбора 100%. Стигаме до централния нападател, който засега е проблемен. Според мен всички играещи на поста в момента не са на нужното ниво и липсата на голове го доказва. Варианта е един: Сидибе, Моралес и Кировски се махат, а с техните пари се взима само един, но сериозен играч! Другата опция е повече време за Долапчиев, но юношата макар и талантлив не може да бъде първи избор на Стойчо. В А група не виждам търсения играч, затова скаутите трябва да го намерят от чужбина. Кризата е завладяла Европа и съм обеден, че във Франци, Холандия, да не говорим за страни от нашата черга могат да се намерят нужните попълнения. Дори в съседна Румъния след краха на Рапид и още няколко клуба има, какво да се вземе. За мен най-добрата опция е Янис Зико, който може да пасне идеално на отбора и е от футболистите, които вкарват във важните мачове. За такъв играч може да се направи изключение при определяне на заплатата му. Тя може да се формира от възнаграждението на всичките ни досегашни нападатели, плюс тези недопринасящи с нищо за отбора и определени за гонене.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 17 госта