ЦСКА-Миньор!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Миньор!!!
И ЛЕВСКИ се излагаше ама вие го БИХТЕ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ
asenkolev написа:Ако ЦСКА играе театър с Миньор, на Българска армия, значи е отбор от ранга на Беласица! И с нищо не е по-различен от останалите отбори в А група, и може да забравите за самочуствието, дето го вадите че Левски и ЦСКА са различни! Аре 0:3!!
Аз вярвам че мача е реален!
Да не ревеш само другата седмица като паднете вкъщи от някой от по-малките отбори?
Ако има някой заслепен да се огледа Локо Пд бие Монтана като гост пада вкъщи от Сливен мачовете са много истински просто

А Левски и те днес как биха Своге, вратаря и защитата на Своге бяха някъде другаде, така че не са победили Реал Мадрид. От Гонг са прави футбола умира.
Последна промяна от Oziris на 25 окт 2009 21:26, променено общо 2 пъти.
fabregas_949 написа:Край на унижението... Ужасен съм, никак не съм доволен от ЦСКА днес...
Само с 3 се отървахте ...

Одеве вие ни честитихте със ирония! Сега е наш ред! Честито, приятели цесекари. Спете спокойно. Справедливостта възтържествува!!!!
CHELSEA
Ако ЦСКА пада 0:3 и мача се играе - Зле за ЦСКА.
Ако ЦСКА е уговорил мача - Много жалко за амбициите и феновете.
Общо взето не знам..не съм гледал мача сега ще видя репортажа.
Ако ЦСКА е уговорил мача - Много жалко за амбициите и феновете.
Общо взето не знам..не съм гледал мача сега ще видя репортажа.
Пълен абсурд беше този мач.
Веднага изниква обяснението, че Титаните са ударили едно рамо на градските от Миньор, че доста го бяха закъсали момчетата.
Другото обяснение е, че тепърва ще започне едно театро с неясен край, при който Левски би трябвало да бие Литекс в отложения мач и "драмата" в шампионата ни да се върне с пълни сили.
Веднага изниква обяснението, че Титаните са ударили едно рамо на градските от Миньор, че доста го бяха закъсали момчетата.
Другото обяснение е, че тепърва ще започне едно театро с неясен край, при който Левски би трябвало да бие Литекс в отложения мач и "драмата" в шампионата ни да се върне с пълни сили.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Пълен абсурд беше този мач.
Хаха нищо не може да ме изненада.На обратите тука и Висшата лига може да завиди.
Забавляват ни, а ние им вярваме май..
Дано някои друг спечели титлата, а не Левски или ЦСКА който и да е.
chelseabg написа:=Дано някои друг спечели титлата, а не Левски или ЦСКА който и да е.
Ами коефициентите за титла на Черноморец допреди няколко кръга бяха много сладки.
Не правете прибързани заключения !!! На всеки голям отбор се случва да падне !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Единственото,което ми направи впечатление от мача,беше една ситуация около 80-та минута,когато имаше греда за ЦСКА и след това Манчев,направи нещо,което много трудно би било обяснено,дори и от науката 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]