terata написа:Да бе, то ако спортните сайтове почнат да бълват новини за всяка селска вечеринка, докъде ще го докарат.
Що бе за Левски постоянно се бълва. Кой с нова прическа, кой паднал в басейна, събрали се на карти.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
terata написа:Да бе, то ако спортните сайтове почнат да бълват новини за всяка селска вечеринка, докъде ще го докарат.
baltimore написа:terata написа:Да бе, то ако спортните сайтове почнат да бълват новини за всяка селска вечеринка, докъде ще го докарат.
Що бе за Левски постоянно се бълва. Кой с нова прическа, кой паднал в басейна, събрали се на карти.
Garfildbg1929 написа:Само един въпрос кебапчетата от свинско ли са??? И ако е така това не е ли канибализъм???
baltimore написа:Garfildbg1929 написа:Само един въпрос кебапчетата от свинско ли са??? И ако е така това не е ли канибализъм???
От говеждо са.
milen.hristov написа:MaRTo1233 написа:Не им трябва на медиите да пишат ... на тях им дай драми, скандали и цимбици. Тогава са 1-ви. Мен лично не ми липсва ... отидох, видях, наядох се...ще повторя, потретя
Толкова вкусна скара не бях ял, наистина... призовавам и сините да опитат
ако имат желание
Всичко е направено много професионално и имат доволно народ.
Aко е безплатно отивам, но да плащам за да богатее затворника, няма да стане
Garfildbg1929 написа:baltimore написа:Garfildbg1929 написа:Само един въпрос кебапчетата от свинско ли са??? И ако е така това не е ли канибализъм???
От говеждо са.
Ми би било логично но знам ли...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта