Ще помогнем!
Първо е човек, после цесекар!
Ние също сме хора, а после левскари!
За да сме достойни сини и червени, ТРЯБВА ДА СМЕ ХОРА!
Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
Аз пуснах 1-2 СМС-а и отворих една тема в съседния форум - на Левски..
Нека се оправи момчето бързо. Нека всеки, който може да пусне.

- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Фенове на ЦСКА....
Браво момчета, ако всички разсъждават така, нещо може и да се промени в тая държавица! Все пак футболът е една игра!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Еий браво бе! Най после умни приказки и човешки взаимоотношения. Крайно време е да разбереме, че след мача сме Българи и Български граждани. Помоща е задължителна.
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Нека всички да помогнем, дано има късмет момчето!
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
И аз пуснах смс. Първо сме хора, а след това сини и червени.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
А ако питате мене изобщо не трябва да сме сини и червени... СТИГА ВЕЧЕ ПАРТИЙНО И ФУТБОЛНО ДЕЛЕНИЕ... ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ!!!
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Re: Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
Фенклубът на ЦСКА ще събере двете най-популярни хардкор групи в България - VENDETTA и Last Hope, на една сцена на концерт в помощ на нуждаещия се от рехабилитация след излизането си от кома привърженик на "червените" Тонито.
Звездните групи на родния хардкор ще забият заедно с REJECTION и B.F.D.M на 11 юни, а всички постъпления от концерта ще отидат в сметката на Тонито, който има нужда от рехабилитация в Израел, за да възстанови нормалния си начин на живот, след като през 2004 година бе блъснат от маршрутка.
Всеки, който е съпричастен към каузата на Тонито, може да я подкрепи с дарение на адрес: http://help-tonito.com/, или с смс DMS TONITO на кратък номер 17 777.
Звездните групи на родния хардкор ще забият заедно с REJECTION и B.F.D.M на 11 юни, а всички постъпления от концерта ще отидат в сметката на Тонито, който има нужда от рехабилитация в Израел, за да възстанови нормалния си начин на живот, след като през 2004 година бе блъснат от маршрутка.
Всеки, който е съпричастен към каузата на Тонито, може да я подкрепи с дарение на адрес: http://help-tonito.com/, или с смс DMS TONITO на кратък номер 17 777.