И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!
Аз лично не съм се заблуждавал,защото виждах че играта не ни върви от поне един месец на някой постове нямаме нужните изпълнители например бекове никъкакви единия ни централен защитник мисля че повече не трябва да играе за ЦСКА става въпрос за Котев разиграващ халф нямаме Данчо не искам да го коментирам трябва да си ходи и на Янчев му е време за пенсия.Отделно никъкво движение тоест гра без топка а това вече е работа на тренера който със снощната смяна с Мигел доста поразклати доверието ми в него.
Симпатяги, знаете ли каква е разликата между Левски и ЦСКА?
Левски са слаби а ЦСКА си мислят, че са добри
Ние поне се стараем и създаваме полижения, мъчим се и показваме признаци на добра игра. А вие
създавате смут 
Левски са слаби а ЦСКА си мислят, че са добри

Ние поне се стараем и създаваме полижения, мъчим се и показваме признаци на добра игра. А вие

- Red_Champions3
Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.

Нищо не се е спукало,то просто толкова си можем.За съжаление страдаме много от индивидуални грешки.Много беше прав Бербатов като каза че играчите незнаят къде и как да застанат.Като малък съм тренирал футбол и то точно защитник първото което са ме учили като идва висока топка да се залепиш за нападателя към който е насочена,а не да седиш между вече тупналата топка и нападателя.Това са футболисти които не са учени на това като малки е какво сега Пенев ли да ги учи на това.Повечето от тях са ми набори и знам каква тиня е в детскоюношевските отбори.Аз съм армеец ,но живея в Надежда и съответно започнах да тренирам в Локо.Когато обаче доиде момента да мина в по старша възраст треньора викна башта ми и му обясни че ако искам да играя по нагоре не е лошо да спонсорираме клуба.Ако ли не мога вече да не идвам на тренировки.Е аз нямах парите и сответно прекратих тренировки (сигурно за доброто на футбола
) ,но колко по качествени от мен последваха моята съдба.И сега искаме футбол няма и няма и да има докато на терена се разхождат само тези с кинтите а не тези които заслужават.

ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
Нужни са ни обаче двама трима играчи на някои постове!Снощи ми се понрави само Коста Янев,Тошко и И.Иванов,другите наляха гипса!Базел обаче не са случаен отбор.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Red_Champions3 написа:Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.

съвсем честно и обективно - кой от двата ни отбора вчера се представи по-малко жалко?
Red_Champions3 написа:Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.

Жалко е да чорбар! Щот тази заблуда след отсраняването на мързеливите руснаци ви изигра кофти шегичка. После смешния мач с англичаните, извиняваи с резервите на Фулъм, хаха в които вкарахте и двата гола

тръгнахте с големия самолет и яката публика да биете Рома хахахах, и какво стана играчите излязоха н*срани от страх, немогат два паса да направат

И са Пенев хах ше ги бием яко, ние мамата сме си е*али хахахах и пак смехххх

Ах колко жалко е да си чорбар хахахахх.
Последна промяна от Aqua_Blue на 23 окт 2009 11:34, променено общо 2 пъти.
tprodanov написа:Red_Champions3 написа:Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.
![]()
съвсем честно и обективно - кой от двата ни отбора вчера се представи по-малко жалко?
Цска беше много жалък, чак мен ме хвашта ят. Надявах се те да отсрамат България но не

- Red_Champions3
Говеда прости,в София сте гости,ходете в Подхуене у дома бе цървули!какви жалки ми разправяш ти бе,Фк лайно е на 9 място и скоро и не може да бие Берое и Локо Пд,тръгнал да ми разправя кой бил велик,сини курви.

tprodanov написа:Red_Champions3 написа:Ей говедо,марш в обора ве.Ти си гледал друг мач,това че в последните секинди Урсула тичаше като малко лайно в наказателното поле,за да се прави че се кефи на дядо ти гондзю не значи,че са се опитвали да правят нещо-жалка работа сте това говедата.
![]()
Я ми отговори за това ли се борим,кой ще се представи по жалко.Не съм гледа вашия мач защото ходих да мръзна и да дера гърло на стадиона.Евала че не са ви размазали БРАВО направо с този мач вече сичко в Левски е наред.А на въпроса ти ще отговора ние бяхме жалки като игра,но докато виждам като отивам към мача в 22.00 целия център на моя град ЧЕРВЕН никого дори за миг няма да се усъмна че ни чакат добри времена.А на вас както винаги ще ви пожелая успех сега имате мач за уцеляване в Своге гледайте да не го изгубите.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ