Истинският виновник не е Батков!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

alchemist
Контакти:

Истинският виновник не е Батков!!!

Мнениеот alchemist » 04 юни 2008 16:07

БЕЗ КОМЕНТАР:

Кметът на София Бойко Борисов коментира и кризата в ЦСКА:

Просто съжалявам, че когато аз давах сигналите и обяснявах на правителството за Кремиковци, източването на парите оттам, за източването на комбината, те тогава толерираха Александър Томов, ходеха по ложите на ЦСКА с него и той си мислеше, че всичко безнаказано може да се случи в България. В България може, в Европа не може", заяви столичният кмет. "И така, както ни спряха всички фондове - ИСПА, САПАРД, ФАР, всичко, така и за съжаление ни спряха в най-любимото ни нещо - ЦСКА. Така че като левскар ме е яд повече сигурно от ЦСКА, защтото влизането в Шампионската лига са мачове, права, телевизии, реклама, нови футболисти, конкуренция във вътрешното първенство", коментира още Борисов.

Вината е на Томов и компания, и тези, които го толерираха три години да източва Кремиковци, да ни лъжат, че има собственик Кремиковци, че Кремиковци работи. Вие знаете ли кой е собственик на Кремиковци, колко са му дълговете, кой е собственикът на ЦСКА, колко дългове има. Да е в Каспичан да не знаят, но това се случва в центъра на София. И правителството се прави сега, че е уплашено. Премиерът трябва да ги омете всички, които се занимават с подобна дейност", продължи лидерът на партия "ГЕРБ".

Това е престъпление към тези момчета. И играта им в Шампионската лига за половината отбор на ЦСКА е вероятно за трансфер, да изкарат някой лев или евро, да завършва кариерата си както трябва. Сашо Томов си е прибрал каквото може. Защо допуснаха Сашо Томов в Кремиковци, защо го допуснаха да прави безобразия. Вместо да се стегнем и всички тези кретени да ги ометем, ние почваме да си викаме позор. Това е позор и за мен и за теб. Какво сме виновни ние и всичките тези играчи там. Марш навънка, да ги изпъдят навънка и да се правят нещата какво трябва."

Нека посочим истинският виновник ТОМОВ ТОМОВ ТОМОВ и стига сме се сърдили на който нетрябва. Томов уби не само ЦСКА но и БГ футбола ....
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
KoMaHgOc
Контакти:

Re: Истинският виновник не е Батков!!!

Мнениеот KoMaHgOc » 04 юни 2008 16:16

И Томов , и Батков, и цялото БФС са виновни !!!

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 04 юни 2008 16:55

как няма да знае тои да не е паднал от Марс много добре си знаеше зако трябваше да стане така да печели на гарба на ЦСКА

baki

Мнениеот baki » 04 юни 2008 17:10

Протест!

1. Черни листи по факса до УЕФА, БФС и Уевски! (ама много листи)
2. Отворено писмо на английски до УЕФА (с копие до БФС и Уевски) от всеки имейл на всеки фен на ЦСКА!

Въпроса е да се организираме да стане едновременно в рамките на половин час (жълт картон). Ако няма ефект - цял ден (червен картон!).

Аз съм готов да заседна на факса и да бълвам!

Нищо не губим (всъщност всичко сме загубили).

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 04 юни 2008 17:16

ЕЕЕЙ като ше се трогнат от УЕФА та знае ли се... В най-добрия случаи ше си расказват вицове за нас или BBC и CNN да ни разтребят из свтът !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 04 юни 2008 17:26

Добре де замисли се? Кой точно ще се трогне не е ли така ? Ако ще и пред централата да се съберем се тая. Малко им е .. за Левски,ЦСКА или който и да е там... НЕ се заяждам просто не виждам смисъл .
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юни 2008 18:02

Момчета определено не съм от ЦСКА. Това което става е лошо за всички. Къде беше вашия фен клуб? Не вчера когато трябваше да се мятат бутилки, това всички го можем. Къде бяха а и къде бяхте всички когато играчите излязоха с обърнати джобове? Дучето каза ли нещо тогава? Говори ли с Лупи? Титлата та титлата ето ви я. Всички вие сте виновни, не държавата, не само Глупи а всички. Зададохте ли си въпроси какво става в този клуб? Нещата вървяха в тази посока от много време, сега и да обиждате и да биете това не променя нещата. Лошо е и за Левски като ЦСКА 2 години не е в тази група ще падне нивото, а и титлата няма да е сладка като не ви бием вас. Не е същото просто. А сега една малка шегичка: Наистина ли искате отборът ви да стане на 70 години че така като е тръгнало.........
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Darkelf
Контакти:

Мнениеот Darkelf » 04 юни 2008 18:49

Наистина е жалко това което се случва с цска.Фен съм на левски , но все пак футболистите и феновете на отбора нямат нищо общо.Защо те трябва да страдат.А иначе тая мижитурка Батков не е виновен.Все пак той неможе нищо да направи?!?!А иначе все пак неможе единя отбор да плаща данъци , а другия да си купува футболисти и да се радва че е шампион.Вие искати тук да се получи ситуацията "мижи , да те лъжем"

kkatan

Мнениеот kkatan » 04 юни 2008 19:04

стига плакахте бе,ще се оправим.въпросът е за какво живеят такива гадове като борат и лупи и др.знайни и незнайни шефове на клубове в Б-я.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ОТБОРИТЕ.важното е да си направят пачката.не мога да повярвам че в уефски смятат че на борат му дреме за отбора. отворете си очите...същия олигофрен е като нашия

Потребителски аватар
KoMaHgOc
Контакти:

Мнениеот KoMaHgOc » 04 юни 2008 20:29

kkatan написа:стига плакахте бе,ще се оправим.въпросът е за какво живеят такива гадове като борат и лупи и др.знайни и незнайни шефове на клубове в Б-я.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ОТБОРИТЕ.важното е да си направят пачката.не мога да повярвам че в уефски смятат че на борат му дреме за отбора. отворете си очите...същия олигофрен е като нашия

Незнаеш колко си прав

Върни се в “ЦСКА”