@bako - общото ни с българските герои е ,че и ние сме българи , ако ти мислиш ,че нямаш нищо общо с българите , значи самият ти не се мислиш за такъв . Дучето какво направи бе , скандиране "майка ви дейба" пред деца на възраст 7-8 годинки и после какво стана ? Дойде примат митал , ако не се лъжа ? И защо ние да си сменим името ,с какво го срамим ?
Много други отбори носят имената на геройте си , но очевидно никой не им прави проблем . Направо сменете и името на някой улици , които очевидно са мръсни и пълни с отрепки, но носят имената на герои . И като говорим за имена и прякори , какъв е този комунист начело на вас , който носи прякор ДУЧЕТО , какво общо има той с него ? Някакъв вид ирония ли е това ?
Пожелавам на съдията който е отсъдил в полза на цдна да влезат в дома му , да изнасилят жена му , да го убият и после да с гордост да каже "-Това е моят дом" ... Кур за наглоста ви . И явно ви е много срам от историята ви , че искате да си променяте името и историята
Това в Атлетик Слава 1932
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Това в Атлетик Слава 1932
starforsaken написа:Много други отбори носят имената на геройте си
Поредния дебил със сини очила.
Кога Васил Иванов Кунчев е бил футболист,супер неграмотен си ?
Левски не е име,това е прякор,ако искате да носите име на "герой" прекръсте и отбора си на комуниста "Гунди".
Историята разказва как на едно военно упражнение към легията на Ръковски, Васил Кунчев прави скок и оттам получава и прякора си Левски.
Ако трябва някой все пак може да носи прякора Левски,то това трябва да е армейски отбор,а не пощенско-полицейски

Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !
Абе не мога да разбера, как всеки пише нещата така, сякаш е бил там и всички сте очевидци на случилото се с АС23 и създаването на ЦСКА. Защо всеки твърди нещо, за което няма никакви доказателства, а само слухове и легенди.
И така, първо да се разберем за какво говорим: за футбол или за партии. Моето мнение е , че твърдението за ЦСКА, че е създаден от комунисти, е неправилно и няма никакви доказателства. На всякъде се говори за обединение на различни футболни клубове, а не на хора с партийна принадлежност.Фактът, че новосъздадения отбор е станал доминатор в българското първенство още тогава, е дало основание на хората от комунистическата партия да се индетифицират с него ( да се гордеят с победите му) , както в прочем става и в днешно време. Всички много добре знаете, че обикновенно, хората стават фенове на отбори, а не отборите фенове на хора, партии или правителства. Доказателство за това е, че в комунистическия апарат, винаги е имало привърженици на различни отбори, а не само на един. Което от своя страна противоречи на твърдението , че ЦСКА е рожба на комунистическата партя. Тези, които са живели през ония времена, знаят че ако не споделяш идеите на комунизма, то ти не може да си такъв. А всички знаем, че в същия този апарат е имало привърженици и на Левски и на Славия и на други отбори.
А сега за наследството. Нека предположим, че моят пра дядо е бил фашист и е имал собствена къща. Неговите деца се женят за комунистически деца, които в последствие го осъждат за измяна на родината. Но в същото време и те си имат собствени деца, които също се женят. И така в продължение на години се появяват моите майка и баща. Всички от мето родословие вече са мъртви, а аз оставам единствения от рода. И по законите за наследството аз оставам единствения наследник на тази къща която е притежавал пра дядо ми, независимо от това , че той е бил фашист, а аз съм безпартиен.Няма значение и това , кой от предишните ми роднини каква политическа принадлежност е имал. Естесвено е ,че съм имал и други пра роднини, но от тях не е останало никакво наследство и няма как да съм и техен наследник. Просто няма на какво.
Ето защо ЦСКА се явява наследник на собствеността на АС23, по простата причина, че те са част от отборите , които са се обединили с други отбори. И сега единствения съществуващ отбор от цялото това родословие е ЦСКА. А това, че през онези години са се сменяли власти, водели са се войни, някой някого е съдил или убивал, не може да бъде причина за отричане на наследството. Най вече , че тук става въпрос за обща наследственост на голяма група от хора, а не на Димитър Айрянов и Константин Лукаш .
И така, първо да се разберем за какво говорим: за футбол или за партии. Моето мнение е , че твърдението за ЦСКА, че е създаден от комунисти, е неправилно и няма никакви доказателства. На всякъде се говори за обединение на различни футболни клубове, а не на хора с партийна принадлежност.Фактът, че новосъздадения отбор е станал доминатор в българското първенство още тогава, е дало основание на хората от комунистическата партия да се индетифицират с него ( да се гордеят с победите му) , както в прочем става и в днешно време. Всички много добре знаете, че обикновенно, хората стават фенове на отбори, а не отборите фенове на хора, партии или правителства. Доказателство за това е, че в комунистическия апарат, винаги е имало привърженици на различни отбори, а не само на един. Което от своя страна противоречи на твърдението , че ЦСКА е рожба на комунистическата партя. Тези, които са живели през ония времена, знаят че ако не споделяш идеите на комунизма, то ти не може да си такъв. А всички знаем, че в същия този апарат е имало привърженици и на Левски и на Славия и на други отбори.
А сега за наследството. Нека предположим, че моят пра дядо е бил фашист и е имал собствена къща. Неговите деца се женят за комунистически деца, които в последствие го осъждат за измяна на родината. Но в същото време и те си имат собствени деца, които също се женят. И така в продължение на години се появяват моите майка и баща. Всички от мето родословие вече са мъртви, а аз оставам единствения от рода. И по законите за наследството аз оставам единствения наследник на тази къща която е притежавал пра дядо ми, независимо от това , че той е бил фашист, а аз съм безпартиен.Няма значение и това , кой от предишните ми роднини каква политическа принадлежност е имал. Естесвено е ,че съм имал и други пра роднини, но от тях не е останало никакво наследство и няма как да съм и техен наследник. Просто няма на какво.
Ето защо ЦСКА се явява наследник на собствеността на АС23, по простата причина, че те са част от отборите , които са се обединили с други отбори. И сега единствения съществуващ отбор от цялото това родословие е ЦСКА. А това, че през онези години са се сменяли власти, водели са се войни, някой някого е съдил или убивал, не може да бъде причина за отричане на наследството. Най вече , че тук става въпрос за обща наследственост на голяма група от хора, а не на Димитър Айрянов и Константин Лукаш .
- sedem_!_dva
Ще отговорите ли на въпроса къде са били феновете на АС-23 50-те години, 60-те години и защо сектора на ЦСКА е бил пълнен с войници, карани от поделението и строявани на стадиона... къде е била публиката на АС-23 след като ЦСКА е наследника на техния отбор, защо не са скандирали името му, защо не са показали, че не са съгласни на стадиона със ставащото, както феновете на Левски... И защо точно на АС-23 трябва да е наследник ЦСКА, а не на един от дузината квартални отбори, които също участват в "обединението" и как играе ЦСКА във висшата лига още с основаването си след като не успяват да се класират и взимат мястото на ДНА Пловдив(сегашен Ботев ПД)... Стига се опитвахте да си променяте историята, гордейте се с това, което сте в момента и мислете за бъдещето, защото след още 15 години, както е тръгнало ще се изкара, че ЦСКА е създаден 1910 година, тъй като един от предшествениците на АС-23 е създаден тази година... 

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Ще отговорите ли на въпроса къде са били феновете на АС-23 50-те години, 60-те години и защо сектора на ЦСКА е бил пълнен с войници, карани от поделението и строявани на стадиона... къде е била публиката на АС-23 след като ЦСКА е наследника на техния отбор, защо не са скандирали името му, защо не са показали, че не са съгласни на стадиона със ставащото, както феновете на Левски... И защо точно на АС-23 трябва да е наследник ЦСКА, а не на един от дузината квартални отбори, които също участват в "обединението" и как играе ЦСКА във висшата лига още с основаването си след като не успяват да се класират и взимат мястото на ДНА Пловдив(сегашен Ботев ПД)... Стига се опитвахте да си променяте историята, гордейте се с това, което сте в момента и мислете за бъдещето, защото след още 15 години, както е тръгнало ще се изкара, че ЦСКА е създаден 1910 година, тъй като един от предшествениците на АС-23 е създаден тази година...
Абе гледайте си отборчето, че я е закъсало яко..
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- mistreated
- Контакти:
Говеда, духайте супата на Любо Пенев и не се занимавайте с ЦСКА. Не е ваша работа! Разбирам ви, че се посирате вече и няма какво да коментирате вашето отборче, ама прекалихте в тази тема. Идете целунете на Борат ордена, поклонете се, надупете му се (както прави вашия тартор на агитката) и той ще ви ощастливи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Много е просто - феновете биха били смятани за нацисти. Освен това отборът на армията трябва да отстоява комунистическия морал. Ти би ли отишъл да скандираш АС редом с войниците?... Съмнявам се.
-
- Контакти:
Снайперист - бях написал също ,че Левски е дума , а не име , но се редактирах . Защото и двамата знаем ,че отбора не взима думата а името . Но ми кажи с какво го срамим ? Вие пък ни срамите армията , защото тя от одавна не е червена , пък и вашия отбор няма нищо общо с армията в момента
То и главата ти няма нищо общо с разума, ама се налага да те търпим тук във форума.
-
- Контакти:
starforsaken написа:Вие пък ни срамите армията
Казвам че си дебил,не съм фен на червените,много тъпо е да виждате само по-силния от вас клуб,и само от него да имате комплекси.
Какво имат или какво нямат червените,не ме засяга, истината е че те винаги са били клуб свързан с армията,и това е само + за тях.
Те "Партизан" също нямат общо със партизаните,но са велик клуб,да не споменавам и "Цървена звезда",със която ПФК 1914 много се годееха че са успели да играят.
Левски трябва да се нарича някой армейски отбор,а не пощенско-милиционерски клуб.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.