baligo, няма какво да уточнаяваме - вие сте фурнаджийски лопати, отбор на всички власти
тъпроданов, статията е на вестник 24 часа.
Това в Атлетик Слава 1932
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Това в Атлетик Слава 1932
djonik написа:Доколкото разбрах е имало обединение с отбор от подуяне, а не чист подуенски продукт. Пък на мен лично не ми пука от къде е. Аз проблеми с подуяне нямам. И не съм показал омраза, страх и злоба към Левски или ФК ЛевскиПросто изказвам мнение че ми е много гот когато вие злорадствате - душевна чикия. Ако сметяш че чикията е омраза ...
![]()
![]()
Чикията е израз на незадоволеност, ако не знаеш. А твоят комплекс, страх и омраза се вижда от всяка една твоя дума. Аз зададох простичък въпрос и искам простичък отговор - какво правим, като цска е от Подуяне? Ти ми говориш за чикии. Междудругото един от отборите от Подуене, който влиза в обединението с АС 23 е ЛЕВСКИ. Но за твоето ниво това е твърде много, така че продължавай с чикиите

Хайде сега да те образовам, щото явно си пубер:
1. Чикията не е израз на незадоволеност, а вид задоволяване. Душевната чикия е същото, само че, касае единствено настроението на духа;
2. Какъв по - прост отговор да ти дам - не знам к`во правите?????? не мии пука!!!!! аз лично нищо няма да правя

3. "Междудругото" се пише разделено;
4. След "така че" също трябва да има запетая;
5. Не се изписва "Подуене", а "Подуяне";
6. След "Междудругото" следва запетая;
7. След "АС 23" следва запетая;
Ivanskiq написа:Господа Ангофци, Суровянски и други офовци. Сменете си името. Така е най-добре. Сложете, черния лъв от емблемата на АС-23, вземете и стадиона му. Охотата, с която искате да смените името си и символите си, говори само за неудобството, които изпитвате от името и наследството на цска. Стадиона можете да вземете на безценица, но идентичност не можете да купите. Днес сте цска, утре ще сте цска-ас-23, след десетина години можете, ако сте все още комплескирани, да се кръстите и Барселона или т.н. Само ви се струва, че идентичност можете да си купите. Сега се радвайте, положението е по-закрепено - парици, треньорче, стадионче. Но после ще дойдат и въпросите - абе ние повече цска ли сме или повече ас-23, ние ония с петолъчката ли сме или повече ония с черния лъв. Щото тая петолъчка жънеше успехи през 80-те над Ливърпул, Нотингам. Вече няма да има цска. Цялото движение сте един дол дренки - за успеха сте готови да продадете и всичко, което имате. Ние ще ви гледаме сеира през това време и ще се смеем. Вашите дядовци създадоха цска, вие го убивате. Вашите дядовци нямаше да създават НОВ КЛУБ с името цска, ако техният клуб бе ас-23.Но вече няма да има цска. Щото ако цска звучеше гордо, нямаше да искате да сменяте името си на някакво си цска-ас-23. Кои са тези ас-23? Не ми пука, че си купувате нова идентичност. За народ, които никога не е уважавал историята си, нито я е познавал, нито иска да я познава, такава каквато е,за народ, на които Bush цитираше Паисий през 2003 година в София, нищо не може да учуди. Ниско стои в моите очи. До виждане на следващото ниво:)):):
Браво!!! Много точно казано! Вие, червени момченца, сте свикнали да вземате всичко наготово с помощта на Партията-майка. Така навремето обирахте най-добрите български футболисти, а половината А група бяха армейски отбори и играеха за вас! Но вземете вече се осъзнайте - годината не 1979, а 2009. Не можеш вечно да лъжеш и крадеш!!!
Годината е 2009 г. съдът реши и призна ЦСКА за правоприемник на АС-23, а това лято ЦСКА пак взе най-добрите футболисти от българското пъвенство където е текло пак ще тече съжелявам.
Re: Съдът определи ЦСКА за универсален наследник на АС-23
Да вие сте отбора на всички власти а дали сме ЦСКА е ясно както днес стана ясно че АС-23 и ЦСКА са едно и също и ние сме отборът бил ви 11:4 бил европейските шампиони и имащ 32 титли.
А между другото и вие левскарите може да сте доволни това поне ви дава логичен и не толкова срамен отговор на въпроса защо с 95 години история имаме по малко титли от ЦСКА, които уш са с 60.
А между другото и вие левскарите може да сте доволни това поне ви дава логичен и не толкова срамен отговор на въпроса защо с 95 години история имаме по малко титли от ЦСКА, които уш са с 60.
stoichokrasi написа:Няма ме нищо против да сте си цска,но вашия отбор е създаден през 1948 от комунистически генерали-ФАКТ! АС-23 е бил клуб на офицерите на царя,който са били на страната на Хитлер,и след 09.09 1944 са избити и изгонени от БЪЛГАРИЯ-ФАКТ! Как тогава тия който гонят и избиват другите ще ги наследят...!???Кръщавайте се както искате,но не краднете история и идеологий! Създадени сте от комунисти,опитайте се да не сте такива,не краднете история,нищо че Станишев и дучето си пиха кафето заедно...!???
Вие откраднахте и опозорихте името на един от най-великите българи-Васил Левски.Вие карате днешните деца,гледайки лумпенизираните и надрогирани фенове на Левски да се свързват с Апостола и да скандират неговото име,да си мислят че Левски е бил скинхедс, точно вие ли ми говорите за крадене на история и идеологии-смешници!
Вие, които размахвате транспаранти на национални герой като Райна Княгиня,Бенковски,Х.Димитър и др., с какво сте свързани с тях?!Не ми говорете за историческа несправедливост:ако ЦСКА беше отбора на армията, то вие бяхте отбора на МВР и ДС.
Гледайте си вашия звезден и непобедим отбор,сменете му и вие името,за да не унизявате вечно Апостола и оставете ЦСКА на мира.
P.S.Когато ЦСКА беше в криза,неговите фенове неистово подкрепяха отбора, начело с Дучето,колкото и недостатъци да има.А вие какво правите-едно голямо НИЩО!При първата по-сериозна криза, обърнахте гръб на отбора си,обвинихте целия свят в конспирация против вас, а шефовете на фенклубовете ви се въргалят пред Батков за жълти стотинки.
Каквито феновете, такъв и отбора!!!
Последна промяна от bako на 21 окт 2009 16:41, променено общо 1 път.
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
-
- Контакти:
Re: Съдът определи ЦСКА за универсален наследник на АС-23
Главното в дейността на армейския клуб е да осъществява политиката на БКП, като ....
Най-много кърти когато дебил пише подобни думи.
Това не само е невярно,но дори е зле измислено.
Когато уж са произнесени тези думи,тогава и Левски и ЦСКА се казват съответно Витоша и Средец.
По-важното е обаче истинските думи казвани от комунистическите функционери в полза на Левски.
За тях има точни данни,а не измекярски измислици.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !
Анатема за този комунистически клуб !
KellyB написа:Ivanskiq написа:Господа Ангофци, Суровянски и други офовци. Сменете си името. Така е най-добре. Сложете, черния лъв от емблемата на АС-23, вземете и стадиона му. Охотата, с която искате да смените името си и символите си, говори само за неудобството, които изпитвате от името и наследството на цска. Стадиона можете да вземете на безценица, но идентичност не можете да купите. Днес сте цска, утре ще сте цска-ас-23, след десетина години можете, ако сте все още комплескирани, да се кръстите и Барселона или т.н. Само ви се струва, че идентичност можете да си купите. Сега се радвайте, положението е по-закрепено - парици, треньорче, стадионче. Но после ще дойдат и въпросите - абе ние повече цска ли сме или повече ас-23, ние ония с петолъчката ли сме или повече ония с черния лъв. Щото тая петолъчка жънеше успехи през 80-те над Ливърпул, Нотингам. Вече няма да има цска. Цялото движение сте един дол дренки - за успеха сте готови да продадете и всичко, което имате. Ние ще ви гледаме сеира през това време и ще се смеем. Вашите дядовци създадоха цска, вие го убивате. Вашите дядовци нямаше да създават НОВ КЛУБ с името цска, ако техният клуб бе ас-23.Но вече няма да има цска. Щото ако цска звучеше гордо, нямаше да искате да сменяте името си на някакво си цска-ас-23. Кои са тези ас-23? Не ми пука, че си купувате нова идентичност. За народ, които никога не е уважавал историята си, нито я е познавал, нито иска да я познава, такава каквато е,за народ, на които Bush цитираше Паисий през 2003 година в София, нищо не може да учуди. Ниско стои в моите очи. До виждане на следващото ниво:)):):
Браво!!! Много точно казано! Вие, червени момченца, сте свикнали да вземате всичко наготово с помощта на Партията-майка. Така навремето обирахте най-добрите български футболисти, а половината А група бяха армейски отбори и играеха за вас! Но вземете вече се осъзнайте - годината не 1979, а 2009. Не можеш вечно да лъжеш и крадеш!!!
Ужасно си прав,годината е 2009-ЦСКА е лидер с 25 т,а вие сте 9-ти с 10т.Истината възтържествува!!!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
P.S.Когато ЦСКА беше в криза,неговите фенове неистово подкрепяха отбора, начело с Дучето,колкото и недостатъци да има.А вие какво правите-едно голямо НИЩО!При първата по-сериозна криза, обърнахте гръб на отбора си,обвинихте целия свят в конспирация против вас, а шефовете на фенклубовете ви се въргалят пред Батков за жълти стотинки.
Каквито феновете, такъв и отбора!!![/quote]
Извинявай, можеш ли да ни припомниш кога и по какъв начин вие "подкрепяхте неистово" отбора си по време на вашата криза? Но искам факти, не да ми копираш словесната проституция на Г. А.
Каквито феновете, такъв и отбора!!![/quote]
Извинявай, можеш ли да ни припомниш кога и по какъв начин вие "подкрепяхте неистово" отбора си по време на вашата криза? Но искам факти, не да ми копираш словесната проституция на Г. А.