Това в Атлетик Слава 1932

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tirio76
Контакти:

Re: Това в Атлетик Слава 1932

Мнениеот tirio76 » 21 окт 2009 15:08

stoichokrasi написа:Още едно потвърждение че сте 1 класа комунисти-кражбата и злобата са ви водещо верою в живота...! По тая логика ЛЕВСКИ трябваше да си е взел стадион Юнак и част от националния,защото ние сме били,сме и ще бъдем ЛЕВСКИ,с наша си история,каквато и да е! И сдоказано наш стадион,впоследствие отнет от тия който ви създадоха и съсипаха БЪЛГАРИЯ със комунизма си!
tirio76 написа:Част от горенаписаното да е вярно - само заради злобата в сините очи си заслужава да помечтаеш за миг!

Ама взимайте каквото ви се полага, ние не сме виновни че вашите управници са некадърни!!!! :)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 21 окт 2009 15:09

Какво правим ли ами питаме ви бе демкрати как тогава се е пръкнал ПФК Левски 1914 наследник на Левски Спартак да не би наистина от редиците на ДС.

Потребителски аватар
tirio76
Контакти:

Мнениеот tirio76 » 21 окт 2009 15:10

stoichokrasi написа:Още едно потвърждение че сте 1 класа комунисти-кражбата и злобата са ви водещо верою в живота...! По тая логика ЛЕВСКИ трябваше да си е взел стадион Юнак и част от националния,защото ние сме били,сме и ще бъдем ЛЕВСКИ,с наша си история,каквато и да е! И сдоказано наш стадион,впоследствие отнет от тия който ви създадоха и съсипаха БЪЛГАРИЯ със комунизма си!
tirio76 написа:Част от горенаписаното да е вярно - само заради злобата в сините очи си заслужава да помечтаеш за миг!

Сега като се замисля - то вие май направихте най-голямата кражба в историята на българския футбол, като откраднахте името на АПОСТОЛА и до ден днешен продължавате да го срамите в и извън България. Позор!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Съдът определи ЦСКА за универсален наследник на АС-23

Мнениеот baligo » 21 окт 2009 15:12

Kasperle написа:Най-удачно ще е Лефски да се отрече от всичко постигнато от отборите, носещи имена Л-С, Динамо и Витоша през периода 1944 - 1989 (когато са ведомствен отбор на комунистическото МВР и ДС) и да се ограничи само до периода на царуванията на Фердинанд, Борис III (когато са поздравявали в изпъната по хитлеристски напред ръчица) и мутрокрацията от 90-те, когато играеха с надписи ВИС-2 и подобни на екипите.

Нищо против нямам комунистическото минало на Ц(*КА, но последно се уточнете каква ще е историята, която ще се опитате да пренапишете, защото в едната ние сме рожба на комунизма, създадени през 48-ма от Цола, а според другата сме хитлеристи. Има известно противоречие. Айде на лична се разберете, поне да защитавате една теза.

Ах, колко жалко е да си чорбар...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 21 окт 2009 15:12

tirio76 написа:[Защо трябва да правим нещо????? Просто цял ден се кефя на синьото недоволство - една душевна чикия за мен е това. Така че продължавайте да злорадствате - няма нищо по хубаво от това да гледам навлажнен говежди поглед.... особено последните седмици.

И пак не ми отговори на въпроса - какво правим, че цска е отборът на ПОДУЕНЕ? А това, че смисълът на живота ти е омразата, страхът и злобата към Левски, никога не съм го отричал. То е ясно))))))

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 21 окт 2009 15:24

Няма нищо за уточняване бе пич просто отбора на всички власти и режими то НЛО имат и песен за вас аз ще бъда с таз която е на влас Хитлер на власт вие сте с него после Сталин и т.н и т.н.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 21 окт 2009 15:25

Господа Ангофци, Суровянски и други офовци. Сменете си името. Така е най-добре. Сложете, черния лъв от емблемата на АС-23, вземете и стадиона му. Охотата, с която искате да смените името си и символите си, говори само за неудобството, които изпитвате от името и наследството на цска. Стадиона можете да вземете на безценица, но идентичност не можете да купите. Днес сте цска, утре ще сте цска-ас-23, след десетина години можете, ако сте все още комплескирани, да се кръстите и Барселона или т.н. Само ви се струва, че идентичност можете да си купите. Сега се радвайте, положението е по-закрепено - парици, треньорче, стадионче. Но после ще дойдат и въпросите - абе ние повече цска ли сме или повече ас-23, ние ония с петолъчката ли сме или повече ония с черния лъв. Щото тая петолъчка жънеше успехи през 80-те над Ливърпул, Нотингам. Вече няма да има цска. Цялото движение сте един дол дренки - за успеха сте готови да продадете и всичко, което имате. Ние ще ви гледаме сеира през това време и ще се смеем. Вашите дядовци създадоха цска, вие го убивате. Вашите дядовци нямаше да създават НОВ КЛУБ с името цска, ако техният клуб бе ас-23.Но вече няма да има цска. Щото ако цска звучеше гордо, нямаше да искате да сменяте името си на някакво си цска-ас-23. Кои са тези ас-23? Не ми пука, че си купувате нова идентичност. За народ, които никога не е уважавал историята си, нито я е познавал, нито иска да я познава, такава каквато е,за народ, на които Bush цитираше Паисий през 2003 година в София, нищо не може да учуди. Ниско стои в моите очи. До виждане на следващото ниво :):)):):

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 окт 2009 15:25

А най-интересното е - абе кой съд точно го реши това нещо, като тая статия е като детска приказка? :mrgreen:

Съда реши, че какво беше делото, от какъв тип дело, кви са тия глупости, журналиста написал това си е нямал идея от право. Не е лошо да се види и точно къде излиза статията - чвор балон, на ГА и спортал, който хоства сайта на цска. Стига глупости.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 21 окт 2009 15:27

Господа Ангофци, Суровянски и други офовци. Сменете си името. Така е най-добре. Сложете, черния лъв от емблемата на АС-23, вземете и стадиона му. Охотата, с която искате да смените името си и символите си, говори само за неудобството, които изпитвате от името и наследството на цска. Стадиона можете да вземете на безценица, но идентичност не можете да купите. Днес сте цска, утре ще сте цска-ас-23, след десетина години можете, ако сте все още комплескирани, да се кръстите и Барселона или т.н. Само ви се струва, че идентичност можете да си купите. Сега се радвайте, положението е по-закрепено - парици, треньорче, стадионче. Но после ще дойдат и въпросите - абе ние повече цска ли сме или повече ас-23, ние ония с петолъчката ли сме или повече ония с черния лъв. Щото тая петолъчка жънеше успехи през 80-те над Ливърпул, Нотингам. Вече няма да има цска. Цялото движение сте един дол дренки - за успеха сте готови да продадете и всичко, което имате. Ние ще ви гледаме сеира през това време и ще се смеем. Вашите дядовци създадоха цска, вие го убивате. Вашите дядовци нямаше да създават НОВ КЛУБ с името цска, ако техният клуб бе ас-23.Но вече няма да има цска. Щото ако цска звучеше гордо, нямаше да искате да сменяте името си на някакво си цска-ас-23. Кои са тези ас-23? Не ми пука, че си купувате нова идентичност. За народ, които никога не е уважавал историята си, нито я е познавал, нито иска да я познава, такава каквато е,за народ, на които Bush цитираше Паисий през 2003 година в София, нищо не може да учуди. Ниско стои в моите очи. До виждане на следващото ниво :):)):):

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 21 окт 2009 15:30

tirio76 написа:
djonik написа:
tirio76 написа:[Защо трябва да правим нещо????? Просто цял ден се кефя на синьото недоволство - една душевна чикия за мен е това. Така че продължавайте да злорадствате - няма нищо по хубаво от това да гледам навлажнен говежди поглед.... особено последните седмици.

И пак не ми отговори на въпроса - какво правим, че цска е отборът на ПОДУЕНЕ? А това, че смисълът на живота ти е омразата, страхът и злобата към Левски, никога не съм го отричал. То е ясно))))))

Доколкото разбрах е имало обединение с отбор от подуяне, а не чист подуенски продукт. Пък на мен лично не ми пука от къде е. Аз проблеми с подуяне нямам. И не съм показал омраза, страх и злоба към Левски или ФК Левски :) Просто изказвам мнение че ми е много гот когато вие злорадствате - душевна чикия. Ако сметяш че чикията е омраза ... :) :) :)

Чикията е израз на незадоволеност, ако не знаеш. А твоят комплекс, страх и омраза се вижда от всяка една твоя дума. Аз зададох простичък въпрос и искам простичък отговор - какво правим, като цска е от Подуяне? Ти ми говориш за чикии. Междудругото един от отборите от Подуене, който влиза в обединението с АС 23 е ЛЕВСКИ. Но за твоето ниво това е твърде много, така че продължавай с чикиите :) :) :)

Върни се в “ЦСКА”