Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо: Играчите ми не са обикновени хора
Дано си спази обещанието, защото някой трябва да покаже на българските примадони, че без усилия ... от Кипър чак падаме...
I find your lack of Balls disturbing.
Re: Любо: Играчите ми не са обикновени хора
Прав е.Те са полу-хора,полу-прасенца 

гаргамел обича хмел
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ..
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Левски в Б-група,как ви звучи!!!? 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Не бе просто ме кефи!!!!![]()
![]()
Да бе и мене -ама ще са пак в тройката накрая -просто и другите са слаби!!!

Тия от Герена направо ме разбиват,сега Гонзо тренер? Да го направят и президент тоя бушон,изгоря човека! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
-
- Контакти:
Гонзо-треньор те такова закононарушение няма никъде другаде. Да си треньор без лиценз, ама да не си треньор. Това е като ще те ..... в ... но не в него а около него...

Баровец предупреди ЦСКА и Левски за Галчев
Капитанът на Пирин Борис Галчев не е подписвал никакъв предварителен договор с ЦСКА. Това заявиглавният акционер в клуба от Благоевград Петър Байкушев, който държи правата на футболиста. Байкушев каза, че договорът на Галчев е до 2011 година и ако има някакво споразумение с „червените”, то той ще е първият човек, който ще научи за това.
.....................................
http://www.prosport.bg/news/9104-Barove ... lchev.html
.....................................
http://www.prosport.bg/news/9104-Barove ... lchev.html