Гонг са обективни ама друг път !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Гонг са обективни ама друг път !!!

Мнениеот Angoff » 18 окт 2008 10:13

Абе...Димитър Пенев що няма орден стара планина ???
Той Борат сигурно повече заслужава... от тук искам да се обърна към Томислав Русев , да го питам не го ли е срам от това дето каза в четвъртък вечерта когато се събра "Племенния съвет" да разнищва проблемите на националния отбор... цитирам " Чичо Митко преди година след равенството с Албания определи националния отбор като Гошо вратарчето тоя и ония ... е аз такъв не искам да ми е треньор на националния отбор" край на цитата :shock: :shock: :shock: След което последва кратка реч за героят Мъри и как учил футболистите му на тактическа дисциплина и как изгонил Бербатов пък той ходил да му се извинява :shock: ... Баси наглите думи изречени от един от най обичаните уж обективни спортни журналисти ... аз съм без коментар за вас незная :x
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Гонг са обективни ама друг път !!!

Мнениеот TheClub » 18 окт 2008 10:26

Аз съм съгласен, че Чичо Митко е сигурно един от най-заслужилите живи Българи в МОМЕНТА!!! Но кого го интересува..... :(

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Гонг са обективни ама друг път !!!

Мнениеот stenly » 18 окт 2008 10:36

Тази тема е АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА!!!!!!!!!!!!!!! Проверявайте преди да обвинявате екипа.

Димитър Пенев е Обявен е за треньор №1 на ХХ век на България. Награден с орден "Стара Планина" - първа степен. Почетен гражданин на София.
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “ЦСКА”