Иван Стоянов - характерът на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иван Стоянов - характерът на ЦСКА?
Този футболист досега прави разликата на ЦСКА с другите отбори в шампионата-без него червените без преувеличение са си посредствен отбор като сините 

Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com
http://www.bars.ucoz.com
сагласен съм И.Стоянов е един от най -добрите от любимците мие ъащо много харесвам В.Манчев . И се надявам и той да навлезе в форма и да мачка както го е правил винаги
момчето е класно, няма спор, само не разбирам защо отговаряте на рогатите комплексари от с.подхуене ???? майната им , те имат толкова проблеми сега ,че ми е чудно как намират време да се врат и във форумите на челниците в класирането ??? да си общуват с средняците... там им е мястото

- Udoji90
- Контакти:
Ratnik написа:Този футболист досега прави разликата на ЦСКА с другите отбори в шампионата-без него червените без преувеличение са си посредствен отбор като сините
Ще си позволя да не се съглася с мнението ти, без, разбира се, да се заяждам, тъй като всеки има право да изрази това, което мисли, стига да го направи по цивилизован начин.
Не смятам, че без него бихме били посредствени, тъй като той върши основно работа в нападение, но за центъра на терена и защитата отговарят други играчи, които също имат сериозен принос. Данчо Тодоров е не по-малко сърцат играч, а и е по-полезен в отбрана. Маркиньос пък е един способен плеймейкър, който възвърна формата си през този сезон и мисля, че точно НЕГОВАТА ЛИПСА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПОСРЕДСТВЕНАТА ИГРА СРЕЩУ СЛИВЕН И БОТЕВ. При отсъствието на бразилеца, няма кой да го замести равностойно - вчера именно Иван Стоянов игра в средата, но Маркиньос би се справил по-добре там. Тодор Янчев и Владо Манчев също са ключови фигури, без които не може, а Платини, например, е изключително класен чужденец и, според мен, ВЧЕРА БЕШЕ ПО-ОПАСЕН ОТ ИВАН СТОЯНОВ, що се отнася до създадените положения, макар че така и не уцели вратата. Сериозна роля за отбора има и Иван Караджов, който от началото на сезона имаше някои завидни спасявания в ключови психологически моменти срещу Динамо, Локо Пд, Левски, Монтана, Ботев, Пирин... Не искам да омаловажавам работата на Иван Стоянов, който, без съмннение, даде много на отбора досега и ЩЕ ДАВА ОЩЕ, но идеята ми е, че той НЕ Е ЦЯЛ ОТБОР - ЦСКА се състои от над 25 играчи, 17-18 от които са почти равностойни и въобще не съм забелязал някоя фигура, която да изпъква сред останалите толкова, колкото вие твърдите за Иван Стоянов.
Последна промяна от Udoji90 на 20 окт 2009 15:19, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
sven_goran написа:Вчера докато гледах Ботев-ЦСКА си мислех, че в отбора на армейците отдавна не е имало толкова сърцат, борбен и с дух играч като Иван Стоянов. Този футболист показва невероятни качества и непримиримост на терена. Направи ми впечатление, че и за момент не спря да търси гола и постоянно сновеше по терена, така че да направи отбора си победител в мача. И успя! Вкара гола на победата. Този футболист има характер на победител и се вписа отлично в амбициите и целите на ЦСКА. Може би той ще стане и характера на отбора, с който ЦСКА побеждаваше и непобедимите по времето на Ицо, Любо, Емо...
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН! ПОКАЗВА ЖЕЛЕЗЕН ХАРАКТЕР!
Иван Стоянов действително се превръна в основен футболист за отбора, но както каза udoji90-отбора се състои от доста повече играчи, които също имат своя принос за играта, и небива да ги забравяме! Надявам се Иван Стоянов да остане до края на сезона, че без него нападението ни ще изгуби своята острота... иска ми се Манчев най-сетне да се възстанови на 100% и да намери своята форма, както и Платини да се впише малко по-добре в отбора, и тогава вече става страшно! Действително се нуждаме от още футболисти като Иван Стоянов именно поради тази сърцатост и борбеност!
[offtopic]До колкото за Данчо Тодоров, той също е много сърцат и изключително деен футболист както и голям ЦСКА-р, но мисля че трябва малко да поработят върху завършващите му качества в атака... имам в предвид центрирания, пасове, завършващ удар. Най-вече центрирания
[/offtopic]
[offtopic]До колкото за Данчо Тодоров, той също е много сърцат и изключително деен футболист както и голям ЦСКА-р, но мисля че трябва малко да поработят върху завършващите му качества в атака... имам в предвид центрирания, пасове, завършващ удар. Най-вече центрирания

YA GUNNERS YA
Добре е,че получава одобрение в момента,а лошото е че докато беше в Сливен някои от сегашните му обожатели му викаха "Сливенски циганин"