Иван Стоянов - характерът на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Иван Стоянов - характерът на ЦСКА?

Мнениеот sven_goran » 18 окт 2009 15:09

Вчера докато гледах Ботев-ЦСКА си мислех, че в отбора на армейците отдавна не е имало толкова сърцат, борбен и с дух играч като Иван Стоянов. Този футболист показва невероятни качества и непримиримост на терена. Направи ми впечатление, че и за момент не спря да търси гола и постоянно сновеше по терена, така че да направи отбора си победител в мача. И успя! Вкара гола на победата. Този футболист има характер на победител и се вписа отлично в амбициите и целите на ЦСКА. Може би той ще стане и характера на отбора, с който ЦСКА побеждаваше и непобедимите по времето на Ицо, Любо, Емо...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Иван Стоянов - характерът на ЦСКА?

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2009 15:15

sven_goran написа:Вчера докато гледах Ботев-ЦСКА си мислех, че в отбора на армейците отдавна не е имало толкова сърцат, борбен и с дух играч като Иван Стоянов. Този футболист показва невероятни качества и непримиримост на терена. Направи ми впечатление, че и за момент не спря да търси гола и постоянно сновеше по терена, така че да направи отбора си победител в мача. И успя! Вкара гола на победата. Този футболист има характер на победител и се вписа отлично в амбициите и целите на ЦСКА. Може би той ще стане и характера на отбора, с който ЦСКА побеждаваше и непобедимите по времето на Ицо, Любо, Емо...

Новият любимец на Сектор Г!!!- ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2009 15:17

Много е непостоянен и претенциозен и като не му подадат топката застава на Ф
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Мнениеот cska_15 » 18 окт 2009 15:23

Един от любимите ми футболисти. Наистина с характер и класа за ЦСКА. Успех на Ванката
[offtopic]Да му е жива и здрава дъщеричката, която се роди наскоро[/offtopic]
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 18 окт 2009 15:27

Винаги съм съм харесвал умението на цесекарите да си създават фалшиви илюзии, наистина го казвам без да се заяждам. От нищото изкарвате някакви герои. Наистина ли си вярвате, че този Иван Стоянов е страхотен футболист? Ако беше толкова добър, дали навремето щяха да го изгонят от Щутгарт? Ако беше толкова добър футболист, защо не победи сам Фулъм? Това, че е спечелил мачовете с Ботев и Левски, нищо не означава, нали така?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 окт 2009 15:42

djonik написа:Винаги съм съм харесвал умението на цесекарите да си създават фалшиви илюзии, наистина го казвам без да се заяждам. От нищото изкарвате някакви герои. Наистина ли си вярвате, че този Иван Стоянов е страхотен футболист? Ако беше толкова добър, дали навремето щяха да го изгонят от Щутгарт? Ако беше толкова добър футболист, защо не победи сам Фулъм? Това, че е спечелил мачовете с Ботев и Левски, нищо не означава, нали така?

Аз пък, никога не съм харесвал способноста на левскарите винаги да изопачават насочеността на темите, казвам го без да се заяждам. Не четете ли какво се пише или трябва винаги да обръщате нещата и да ги правите от бели - черни. Ако беше прочел първия пост внимателно щеше да забележиш , че никъде не пише "страхотен футболист". Става въпрос за дух, сърцатост и желание за победа. Качествата са съвсем друго нещо. Ако беше победил сам Фулъм, сега можеше вече да е партньор на Бербатов в Ман.Юнайтед, а не да играе срещу Левски и Ботев.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 18 окт 2009 15:49

да се стяга,да покаже добри игри в европа и да го шитваме

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 18 окт 2009 16:02

супер е, супер е, за нивото на А група си е направо шестица от тотото! ако по някакъв невероятен начин добутаме до пролет в Европа, на лято ще поеме на запад - я към Германия, я към Франция... дано да му се получи. а че прави Ф - нека, трябва и малко лидери да има на терена и егоисти!
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 окт 2009 16:05

sven_goran написа:Вчера докато гледах Ботев-ЦСКА си мислех, че в отбора на армейците отдавна не е имало толкова сърцат, борбен и с дух играч като Иван Стоянов. Този футболист показва невероятни качества и непримиримост на терена. Направи ми впечатление, че и за момент не спря да търси гола и постоянно сновеше по терена, така че да направи отбора си победител в мача. И успя! Вкара гола на победата. Този футболист има характер на победител и се вписа отлично в амбициите и целите на ЦСКА. Може би той ще стане и характера на отбора, с който ЦСКА побеждаваше и непобедимите по времето на Ицо, Любо, Емо...

:mrgreen:

Абсолютно точно мнение ! Съгласен съм с теб на 100% !
Иван Стоянов има дух и качества на победител и ще е новият лидер на ЦСКА !
ЦСКА с Любо начело започва да пише нова славна страница в историята си ...
Само сляп или недоброжелател няма да признае това ! ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 18 окт 2009 16:11

msm написа:
djonik написа:Винаги съм съм харесвал умението на цесекарите да си създават фалшиви илюзии, наистина го казвам без да се заяждам. От нищото изкарвате някакви герои. Наистина ли си вярвате, че този Иван Стоянов е страхотен футболист? Ако беше толкова добър, дали навремето щяха да го изгонят от Щутгарт? Ако беше толкова добър футболист, защо не победи сам Фулъм? Това, че е спечелил мачовете с Ботев и Левски, нищо не означава, нали така?

Аз пък, никога не съм харесвал способноста на левскарите винаги да изопачават насочеността на темите, казвам го без да се заяждам. Не четете ли какво се пише или трябва винаги да обръщате нещата и да ги правите от бели - черни. Ако беше прочел първия пост внимателно щеше да забележиш , че никъде не пише "страхотен футболист". Става въпрос за дух, сърцатост и желание за победа. Качествата са съвсем друго нещо. Ако беше победил сам Фулъм, сега можеше вече да е партньор на Бербатов в Ман.Юнайтед, а не да играе срещу Левски и Ботев.

Леле, колко си обидчив, с вас вече не може да се спори. Качествата, които си изброил - желание за победа, сърцатост, дух, са присъщи за страхотните футболисти.

Върни се в “ЦСКА”