Главният спонсор на ЦСКА се оттегля от клуба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Главният спонсор на ЦСКА се оттегля от клуба

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2013 17:01

Red joker написа:
CTAHKO написа:Споко, ще го карате на ХАРИЗМА :lol: :lol: :lol:

Точно така.При вас яки спонсори бол и всички екстри ама я виж на какво дередже сте-провали на воля,с други думи -пълни проваляци!Това е щото си немате харизма !

Нормално е никой да не иска да е спонсор на отбор,който всеки момент може да фалира 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Caligula furious

Мнениеот Caligula furious » 23 авг 2013 17:08

boyan_kn написа:
doniobbb написа:
boabbb написа:
doniobbb написа:Време ви е да сложите Лупи на фланелките! :lol: :lol:
Доста неадекватни коментари от чорбари гледам по-назад в темата ... видиш ли тва бил правилен ход на Лупи, щото давали малко пари? :lol: Продавача на пурите в магазинчето мислите, че ще даде повече ли? Няма толкова заблудено племе като прасетата. На всичко гледате от няква нереална положителна страна и се заблуждавате зверски. Имам чувството, че ако Лупи ви се изсере в устите, после ще кажете : "Ами супер, поне не бяха Титан " :lol: :lol: :lol:

"Прасетата" ще викаш на майка ти на децата :evil: . Спазвай добрия тон, това не ти е лепило-дружинката в кв.Подуяне

Извинявам се, ако си се засегнал, другарче! :lol: Иначе по темата, която засегнах не смятате ли да коментирате или ... ще е за много добре :lol:

Приема се. Лошото е, че някой рогат модератор ме е баннал по този случай. За Калигула се отнася същото - СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН, СЕЛЯК :evil:

Извинявам се на "Милото Другарче",ако съм го обидил с нещо.Каквото повикало,такова се обадило!Ако има нещо,няма нищо нали така!А иначе Селцето му викат Лион.А предишния ми коментар е по темата,обсъждаме новият спонсор на ЦСКА,а и на цялата А група,вместо Газпром.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 23 авг 2013 17:08

„Армейци, както е известно бившите собственици на Клуба подписaха договор за спонсорство между една от фирмите си и мобилният оператор Globul. Съгласно този договор 800 хиляди лева са предоставени под формата на телефонни разговори за служителите на ЦСКА и фирмите на "Титан", и до 200 хиляди лева като спонсорство.

Естествено този договор не може да бъде продължен, тъй като облагодетелства повече "Титан", отколкото ПФК ЦСКА ЕАД.

При така създадените обстоятелства, Клубът води преговори за нов генерален спонсор с една английска и две български фирми. Изискванията на ръководството отговарят изцяло на историческите постижения, както и на целите, които си е поставил ЦСКА“, се казва в изявлението на "червените".
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 авг 2013 18:10

samoznai написа:Съобщението на ЦСКА е пълна глупост и лъжа и повтаря глупостите на Майкъла отпреди месец-два.
Ако е истина, това означава, че Глобул са егати яките търговци, а ЦСКА са пълни идиоти, щом са се навили на тая схема.
От друга страна, от сигурен източник знам, че договорът е бил за твърда сума от 1 милион ЕВРО на година плюс бонуси за представяне - ЦСКА май спечелиха само един бонус за купата и за една или две победи над Левски, плюс това-онова за класирането в групите на Лига Европа преди години.
Това как Титан обаче са администрирали договора, не знам, а и едва ли някога ще разберем.

Браво!От сигурен източник,а!??Ти стана ,като "***" уе! :lol:
Хвърли един боб и кажи,как ще завърши мачът между Левски и Черно море,да спечелиме и ние нещо! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 авг 2013 18:27

Нещо нормално, което трябваше да се случи, тъй като от този договор е явно, че Титан са се възползвали най-много и е съвсем нормално същия да бъде прекратен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 авг 2013 19:44

CSKA 78 написа:
samoznai написа:Съобщението на ЦСКА е пълна глупост и лъжа и повтаря глупостите на Майкъла отпреди месец-два.
Ако е истина, това означава, че Глобул са егати яките търговци, а ЦСКА са пълни идиоти, щом са се навили на тая схема.
От друга страна, от сигурен източник знам, че договорът е бил за твърда сума от 1 милион ЕВРО на година плюс бонуси за представяне - ЦСКА май спечелиха само един бонус за купата и за една или две победи над Левски, плюс това-онова за класирането в групите на Лига Европа преди години.
Това как Титан обаче са администрирали договора, не знам, а и едва ли някога ще разберем.

Браво!От сигурен източник,а!??Ти стана ,като "***" уе! :lol:
Хвърли един боб и кажи,как ще завърши мачът между Левски и Черно море,да спечелиме и ние нещо! :lol: :mrgreen:

0:1
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 23 авг 2013 21:24

Това за 200 хил го каза оня стройтел, така, че не ме изненадва. Толкова безмислен договор с Гърчолята.
Аз лично да си призная имам 4 номера, който плащам в GLOBUL (със сметка около 70-80 лв. общо) и ще си бия камшика.
Купих си даже телефон ЦСКА, който за времето си беше добър. И без това ме дразнят много.
Имат най-отвратителната 3G мрежа (На Vivacom e най-добрата - инж. измервания) !!!!!!!
Надявам се новия спонсор да дава и взема много повече от ЦСКА.
При един смислен договор и двете страни ще спечелят, стига да има умни хора !
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2013 21:50

Да не идва Практикер като спонсор?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 23 авг 2013 22:12

Не, Билла ще са им спонсор. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 авг 2013 00:12

Не бе VTB ще са ни спонсор, но на нас ще ни Дават пари за да им носим логото,не като вас-БЕЗПЛАТНО
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”