Вчерашния антимач

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

icanmecan

Вчерашния антимач

Мнениеот icanmecan » 18 окт 2009 12:27

Момечета меко казано съм отвратен от поредния слаб мач явно сериозно са си повярвали наще футболистчета , никъкво желание, никъкво движение направо ужас футболисти като Данчо,Котев,Янчев мисля че на полусезонна трябва да си ходят абе то кой ли да похвалиш за тази победа не премии, а глоби трябва да им наложат.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Вчерашния антимач

Мнениеот Deluxx » 18 окт 2009 12:34

icanmecan написа:Момечета меко казано съм отвратен от поредния слаб мач явно сериозно са си повярвали наще футболистчета , никъкво желание, никъкво движение направо ужас футболисти като Данчо,Котев,Янчев мисля че на полусезонна трябва да си ходят абе то кой ли да похвалиш за тази победа не премии, а глоби трябва да им наложат.

момче ти гледа ли вчера мача?видели на каква нива играем каква игра искаш да става тоя терен трябва да бъде на отбор от В група,ебаси и скапаните терени имаме гледах Рубин-Химки то теренът и като нашия нац,стадион какво повече да говорим

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 18 окт 2009 12:36

Аз отдавна съм се изказвал че Данчо и Котев нямат място в отбора

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 18 окт 2009 12:37

Deluxx написа:
icanmecan написа:Момечета меко казано съм отвратен от поредния слаб мач явно сериозно са си повярвали наще футболистчета , никъкво желание, никъкво движение направо ужас футболисти като Данчо,Котев,Янчев мисля че на полусезонна трябва да си ходят абе то кой ли да похвалиш за тази победа не премии, а глоби трябва да им наложат.

момче ти гледа ли вчера мача?видели на каква нива играем каква игра искаш да става тоя терен трябва да бъде на отбор от В група,ебаси и скапаните терени имаме гледах Рубин-Химки то теренът и като нашия нац,стадион какво повече да говорим

Да бе терна им виновен те едвам ходеха срещу отбор с играчи от кол и въже и какви грешки в защита а халфова линия то нямаше такава един пас не могат да си дадат незнам за какво се заблуждаваш те първа ни почват тежките мачове и ако играем така то ние с теб ще берем срам

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 окт 2009 12:40

Според мен вече за пореден мач се пестим.Не играем според възможностите.Това рано или късно ще ни изяде главата.Другото което е ,че доста от играчите допускат елементарни грешки,които са безумни дори за един юноша(Става дума за Янчев накрая).Прави ми и впечатление от липсата на достатъчно идеи в атака.Вчера се играеше повече по крилото и топката се центрираше безрезултатно.За втори мач развоят се решава от индивидуално изпълнение а не от целия отбор.Чудно ми е как ще играем срещу Базел,които със сигурност няма да излезнат с резервите?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 окт 2009 12:43

е как искаш да си подадат един пас като терена е само кал бе човек....стига приказва глупости те Ботев се бяха затворили 11 човека в защита и само на контра атаки....повлиявате се от коментатора на ПРо.БГ той приказва всевъзможни глупости,затова като си пусна мач цъкам "mute" за да не го слушам какви глупости приказва

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 18 окт 2009 12:51

Deluxx написа:е как искаш да си подадат един пас като терена е само кал бе човек....стига приказва глупости те Ботев се бяха затворили 11 човека в защита и само на контра атаки....повлиявате се от коментатора на ПРо.БГ той приказва всевъзможни глупости,затова като си пусна мач цъкам "mute" за да не го слушам какви глупости приказва

Теб ти хареса значи как играем :? :shock:

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 18 окт 2009 12:53

според мен се пази зобта за базел ! Това изчерпва всичко !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2009 12:54

Айде всички подобни коментари след мача срещу Базел-тогава ще се види истината!!!
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 окт 2009 12:56

Deluxx написа:е как искаш да си подадат един пас като терена е само кал бе човек....стига приказва глупости те Ботев се бяха затворили 11 човека в защита и само на контра атаки....повлиявате се от коментатора на ПРо.БГ той приказва всевъзможни глупости,затова като си пусна мач цъкам "mute" за да не го слушам какви глупости приказва

Мъли, ти ли си?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”