Cuba Libre написа:bach levskarina написа:Абе,кратуни червени,вие не разбрахте ли,че след мача на Левски с Вердер в който синчето се усра и беше низвергнат от всички в синя България,тате Боби работи със замах така,че Левски да страда колкото се може повече? Не мога да повярвам че това нещо не го разбират много хора!След този мач Боби се заклева,че всичко което ще прави е Левски да страда затова,че изхвърлиха синът му от отбора.Има свидетели на тези думи на шефа на БФС,но не мога да разбера защо не кажат на всеослушание за тези негови думи на които и аз съм свидетел.По това време бях делегат в БФС-зонален съвет,и бях в ложите на злополучният мач и съм свидетел на реакцията на Боби,а именно:"тия е...а майката на детето ми,аз ще е.а тяхната".Толкова години след този мач има толкова много потвърждения за това,че БФС работи в ущърб на Левски и в помощ на Цска,че вие вярно сте страшно нагли измекяри,които само пищят срещу Левски.а не виждате хилядите компромиси които бяха и се правят в услуга на паразитното ви във всяко едно отношение отборче!
Евала,батко,добре им го каза!
А те вместо да целуват ръка,че от БФС направихва ТОЛКОВА МНОГО компромиси в последните 5 години,те тръгнали въстания да дигат.
Боби М. лично два пъти спасява ЦСКА от изхвърляне по окръжните групи на Софийска област.НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОЗИ ФАКТ!
Вие не сте добре, честно! Кога пък Перуката ни е спасил 2 пъти, че не помна, кога? Нещастника какво направи през 2008, КЪДЕ Е ЛИЦЕНЗА, КЪДЕ Е? ЗАЩО ДОПУСНА ВИЕ ДА ИГРАЕТЕ ТАМ, ДЕТО НЕ СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ? Къде беше Перуката, когато клуба ни беше през изхвърляне в окръжните групи, къде беше Перуката тогава? Беше се скрил като мишок и се подхилкваше нагло, а ние страдахме! Тоя + е те тоя дето е писал това осмиващо клуба писмо + целия добитък от тая мафиотска структура начело с Дон Левскароне, вънка!