Искате юноши? Ето ви юноши!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Искате юноши? Ето ви юноши!

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:20

dreben23 написа:
warhead написа:
dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък! :) Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли? :cry: Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите В група и А областна! :oops:

После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите. :) Да му имам логиката... :cry:

Първо тоя мач не се води от Стойчо,а от треньора на юношите!Просто той е решил да включи трима от футболистите си единия е австриеца за да ги види какво могат!Стойчо беше на трибуните!.....Ама ей такива като тебе да им да ръсят тъпотии цена нямат!

Кажи къде съм казал някви тъпотии? Абсолютно всички нормални хора си мислят същите неща, уверявам те. :cry: Аз не виждам нищо тъпо- човекът казва, че не му е сработен отбора, а сработва юношите- за къде ги сработва? За първия отбор ли, като няма да вземе нито един юноша, а ще избягат пак някъде. :cry:

Освен това се излага изключително много- излезе, че медиите му редят състава и той се съобразява с тях. В коя държава треньор се съобразява с исканията на медиите по отношение на титулярите?

С тоя пост начупи тъпо мера!Даже и смисъл няма в писанията ти!С кой се съобразява какви глупости пишеш не е истина!??

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2013 21:20

И преди съм ви казвал - шило в торба не стои. Когато се появи талантливо момче сред юношите, каквито бяха Сашо Тонев и Иван Иванов, няма как да не му се даде шанс. Всичко друго е фенска аматьорщина.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2013 21:21

И така много сте крайни!
Да видим в мача са играли като титуляри ->Ст.Колев,Косоко,Морейра и Прегер!
Значи тези про-та също не могат да бият Мездра! А имат ли договори с ЦСКА на прилични суми? Е не е ли така?
Нито В.Попов и Витанов са играли защото са с нац. отбор на турнир! Нито Грънчов! Нито Долапчиев!Нито Карачанаков!
Нито Господинов! Нито Чочев!
Нито Б.Христов и Костадинов които не са в ЦСКА но са сложени в знаменателя "Не могат да бият Мездра" от някои потребители.
От тези котио са на договор в клуба май само Божилов,Бойчев и Илианов са играли.

Потребителски аватар
A.VON
Контакти:

Мнениеот A.VON » 14 авг 2013 21:22

warhead написа:
A.VON написа:
memnto написа:
A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?

Е как заради австриец, мачът беше заради "обиграване на юношите"!

Да бе вярно, като го няма Стойчо ни юноши е гледал, ни австриец

Злетак Стойчо беше на трибуните с Нанков!

Ми добре Изображение
กลุ่มผู้ใช้บุหรี่

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 авг 2013 21:23

warhead написа:
mistreated написа:
memnto написа:
mistreated написа:
memnto написа:
A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?

Е как заради австриец, мачът беше заради "обиграване на юношите"!

Сега проблемът е, че в контролата е играл и австриецът ли? Кога точно да го види Стойчо, ако не в контрола? Изобщо ти наясно ли си какво искаш?

Аз много добре знам какво искам. Не мога да разбера вие защо скачате като ощипани госпожици?

Защото плюеш без причина. Защото искаш/те неща, които на този етап са напълно невъзможни и си има логично обяснение за това. Защото не си даваш сметка изобщо за състоянието на клуба в момента, а треньорът ти е виновен за всичко.

защото толкова му е акъла!

Сигурно. За пореден път се уверих, че не можеш да водиш спор с индивиди, които не са ти на нивото и при първия удобен момент обиждат.
П.С. Никаде не съм казал нищо за треньора, просто изразих мнение, че няма как да се очаква каквото и да било от тези момчета при положение, че играят 10 мача в годината. Ама нейсе...

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:24

petko.h.markov написа:
Янис Зику написа:Понеже всеки дрънка как Младенов не налага юноши и е твърде предпазлив, днес на нашите млади момчета Локомотив Мездра им скрива топката, така както го направиха Своге и Банско преди по-малко от 2 седмици. Много хора упрекват Стойчо, че залага на недоказани чужденци, но никой не забелязва, че тия млади пичове за жив та*ак не стават.

И така бързо реши че не стават.Гледа ли мача? Не е коректно да пуснеш само юноши които се виждат за първи път.
Не ги ли смачкваш по този начин? За нищо не ставате.Много първосигнално реагирате.

Как се виждат за първи път бе ...........ае хора вие оглупяхте ли ???Те от 5-6 години играят заедно тоя сега се виждали,вчера привлякохме юношите ли бре :o !??Много мъка има по тоя свят.............

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2013 21:27

Стига глупости, играл съм футбол и аз. Без контроли не може да влезеш във форма, още по-малко да си титуляр в мачовете, именно щото не можеш да издържиш 60 минути. :( Контролите не служат за нищо друго освен за трупане на малко физическа издръжливост и обиграване на основното ядро в един отбор. Ами как ще изкарат цял мач като не играят контроли, младежи? Вие сте много интересни обаче... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2013 21:31

М/у другото dreben23 е много прав защо в тези контроли не играят поне по 35 мин. и така наречените титуляри ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 авг 2013 21:31

memnto - понеже си докачлив: Локо Мз са във В група - нали така ? ЦСКА няма школа, а още по-малко има условия за подготовка - нали така ?

Та.....кажи ми какво очакваше и искаше и какви капризи имаш, за да да може индивидите да влязат в някакъв смислен диалог !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 авг 2013 21:34

dreben23 написа:Стига глупости, играл съм футбол и аз. Без контроли не може да влезеш във форма, още по-малко да си титуляр в мачовете, именно щото не можеш да издържиш 60 минути. :( Контролите не служат за нищо друго освен за трупане на малко физическа издръжливост и обиграване на основното ядро в един отбор. Ами как ще изкарат цял мач като не играят контроли, младежи? Вие сте много интересни обаче... :)

абе човек - контролата не бе за обиграване на титулярите, ама......що ли въобще се занимавам........

Върни се в “ЦСКА”