Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов
Стойчо може да не е Моуриньо ,аз също съм го критикувал.За мене най -големия му провал е Тулуза особено мача там-излишно предпазлива тактика с/у един убит отбор.След това обаче сигурно помните мача в Ловеч с/у отбора на Високия Рус МЪЖ-такова съдийство не съм гледал през живота си ,не помня съдията кой беше но тия които бяха наказани заради говеждите миналия сезон ,в сравнение с него, са доброволци от Червения кръст-10-ина жълти и 2 червени картона с/у нас .Ония имаха един Том -невероятен симулант-по едно време наще не смееха да му влизат за да не ги изгонят.Въпреки всичко 1:1.След мача Стойчо каза ,че много от рано ни почват ,но пак ще сме шампиони -позна +16.Сега човека застава начело в най-кошмарния момент ,сложи си главата в торбата ,повечето легенди абдикираха начело с г-н Големи златни топки и вместо всички да застанеме зад отбора и ръководството,някой от нас направиха услуга на враговете като станаха вътрешна опозиция. При положение ,че ни чака дълъг сезон -38 мача,ние правиме трагедия за лошия старт въпреки ,че има основателни причини за това.Както казва обаче Б. Райнов -"ДЕНЯТ НЕ СИ ЛИЧИ ПО ЗАРАНТА" и не се знае дали тези ,които сега са в топ форма дали накрая ще имат сили за" танца на смърта".Ако дай боже придобиеме финансова стабилност много е вероятно Стойчо да покаже среден пръст на много хора -и свои и чужди.Но- паживем увидим
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Факт е, че съм говедо, но това е най-малката причина Стойчо да ми е неприятен.
Трябва обаче да му се признае, че за посредствен треньор, какъвто е, е безкрайно добър играч на медийното поле.
Отборът му нищо не е играе - има директива кой да стане шампион, не сме водили подготовка, обичаме отбора, мотивираме се.
И никой не го пита за футбол.
Плюсове- добре нарежда отбора в защита
- добър мотиватор
- силен играч на медийното поле
Минуси - отборите му трудно вкарват голове
- липсват му успехи на европейска сцена (дори и епизодични като победата на Радуканов във Виена), а позори като Прага и Мура не наливат вода в мелницата му
- от всички юноши единствено налага сина си
-за всички провали има оправдания
- срамното му бягство след взетия лиценз, делата срещу ЦСКА и от съмненията за получаване на комисионни от трансфери
Като цяло мисля, че колкото Стойчо да е мразен от левскарите, толкова е и вреден за ЦСКА в дългосреочен план.
Той е като течен аналгин, когато страдаш от мигрена. За миг успокоява болката, но после тя се връща все така постоянна и силна.
Успех
Трябва обаче да му се признае, че за посредствен треньор, какъвто е, е безкрайно добър играч на медийното поле.
Отборът му нищо не е играе - има директива кой да стане шампион, не сме водили подготовка, обичаме отбора, мотивираме се.
- добър мотиватор
- липсват му успехи на европейска сцена (дори и епизодични като победата на Радуканов във Виена), а позори като Прага и Мура не наливат вода в мелницата му
- срамното му бягство след взетия лиценз, делата срещу ЦСКА и от съмненията за получаване на комисионни от трансфери
Като цяло мисля, че колкото Стойчо да е мразен от левскарите, толкова е и вреден за ЦСКА в дългосреочен план.
Той е като течен аналгин, когато страдаш от мигрена. За миг успокоява болката, но после тя се връща все така постоянна и силна.
Успех
Последна промяна от Gorashko на 15 авг 2013 07:19, променено общо 1 път.
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com
-
- Контакти:
Gorashko написа:Факт е, че не съм говедо, но това е най-малката причина Стойчо да ми е неприятен.
- добър мотиватор
Успех
+1948 След мач с Лудогорец се оказа,че и защитата неможа да нареди правилно.
-
Каква е тази легенда,че никой не искал да ни стане треньор и из ръжта изскочил Стойчо.Але па за 20 хилки ич нема кой да се навие.Адашът му Стоев показа,че може да работи с изпадащи и безпарични отбори доста прилично,а като му дадоха добър и обезпечен отбор маже наред.Защо си мислите,че ако на Лаптопа,Таблета или който и да е от този тип треньори със парите изсипани от Божков и Лупи навремето нямаше да стане шампион?Само че искам да го видя наш Стойчо какво ще направи в отбори в състоянието на Миньор и Видима и тогава мога да преценя има ли качества или не.С много пари всеки може.Стойчо е в топ 3 на най-добре платените треньори в първенството,бах туй оздравяване,бах тая жертва!
гражданин от село написа:Каква е тази легенда,че никой не искал да ни стане треньор и из ръжта изскочил Стойчо.Але па за 20 хилки ич нема кой да се навие.Адашът му Стоев показа,че може да работи с изпадащи и безпарични отбори доста прилично,а като му дадоха добър и обезпечен отбор маже наред.Защо си мислите,че ако на Лаптопа,Таблета или който и да е от този тип треньори със парите изсипани от Божков и Лупи навремето нямаше да стане шампион?Само че искам да го видя наш Стойчо какво ще направи в отбори в състоянието на Миньор и Видима и тогава мога да преценя има ли качества или не.С много пари всеки може.Стойчо е в топ 3 на най-добре платените треньори в първенството,бах туй оздравяване,бах тая жертва!
Аз пък ще кажа - без пари - никой не може. Точка по въпроса. Стойчо е идеалния треньор, мотиватор, легенда към днешна дата.
Докато не бъде купен клуба от Абрамович и не бъде назначен Моуриньо, та да се успокоим малко, ама тъпото е, че Моу няма да наложи нито 1 юноша и май рано ще го изгоним...

Може би ще е най-добре да не ни купува Абрамович, а Сашо да обяви Ликвидация вместо Борса.
После може да си направите нов отбор и да си го припознавате цяла вечност.
-
- Контакти:
Според мен трябва да му се даде още време.Да изчакаме мача с нафтата и тогаве вече,ако не спечелим,да го махат.Направил е много за ЦСКА и го уважавам но и излагациите станаха немалко.Аз например изобщо не разбирам тактиката за последниа мач и политиката водена в ЦСКА.Пак съмнителни чужденци с високи заплати и не достатачно доверие кам нашите момчета.Защо Попов игра десен бек,защо влезна Кировски, а не Долапчиев? Какво праави Ревсон на терена? Защо Абушев започва като централен нападател.Защо Марсино е мъчен по фланга като най-добре се чувства зад нападателя ? И още куп загадки ...
CSKA forever 1948 написа:Според мен трябва да му се даде още време.Да изчакаме мача с нафтата и тогаве вече,ако не спечелим,да го махат.Направил е много за ЦСКА и го уважавам но и излагациите станаха немалко.Аз например изобщо не разбирам тактиката за последниа мач и политиката водена в ЦСКА.Пак съмнителни чужденци с високи заплати и не достатачно доверие кам нашите момчета.Защо Попов игра десен бек,защо влезна Кировски, а не Долапчиев? Какво праави Ревсон на терена? Защо Абушев започва като централен нападател.Защо Марсино е мъчен по фланга като най-добре се чувства зад нападателя ? И още куп загадки ...
Стойчо не зависи от мача с Нафтата и се научете най-накрая, че не всичко в футбола е победи 24/7! Ей богууу, та ние сме още в кома от това лудо лято дето претърпя клуба... резултати на Стойчо ще му търсим пролетта, а сега до края на годината пълна подкрепа за него и момчетата в червени фланелки, то се вижда, че толкова си могат, но аз се радвам, че си играем ние и не влезнахме под каквото и да е обединение с друг клуб! Подкрепяйте отбора и търпение, Стойчо си знае работата!
-
- Контакти:
Teo,аз подкрепям отбора и съм твърдо зад него.
Тео,аз съм твърдо зад отбора и оценявам старанието и раздаването на момчетата,но пак казвам,аз не мога да разбера странните решения на Стойчо за мача с Лудогорец.Но както и да е,само ЦСКА и успех на нашите довечера!
Teo написа:CSKA forever 1948 написа:Според мен трябва да му се даде още време.Да изчакаме мача с нафтата и тогаве вече,ако не спечелим,да го махат.Направил е много за ЦСКА и го уважавам но и излагациите станаха немалко.Аз например изобщо не разбирам тактиката за последниа мач и политиката водена в ЦСКА.Пак съмнителни чужденци с високи заплати и не достатачно доверие кам нашите момчета.Защо Попов игра десен бек,защо влезна Кировски, а не Долапчиев? Какво праави Ревсон на терена? Защо Абушев започва като централен нападател.Защо Марсино е мъчен по фланга като най-добре се чувства зад нападателя ? И още куп загадки ...
Стойчо не зависи от мача с Нафтата и се научете най-накрая, че не всичко в футбола е победи 24/7! Ей богууу, та ние сме още в кома от това лудо лято дето претърпя клуба... резултати на Стойчо ще му търсим пролетта, а сега до края на годината пълна подкрепа за него и момчетата в червени фланелки, то се вижда, че толкова си могат, но аз се радвам, че си играем ние и не влезнахме под каквото и да е обединение с друг клуб! Подкрепяйте отбора и търпение, Стойчо си знае работата!
Тео,аз съм твърдо зад отбора и оценявам старанието и раздаването на момчетата,но пак казвам,аз не мога да разбера странните решения на Стойчо за мача с Лудогорец.Но както и да е,само ЦСКА и успех на нашите довечера!
Доста често критикувам Ст.Младенов но това не значи че няма да ходя на мачове. Също така мисля че
не трябва да има смяна на треньор в ЦСКА в близката година. Щом назначиха Младенов значи
той трябва да си изкара целия сезон до края. Дори и да не спечелим с/у Нефтохимик и Локо Сф. треньор не трябва
да се сменя, ще стане още по-зле.
не трябва да има смяна на треньор в ЦСКА в близката година. Щом назначиха Младенов значи
той трябва да си изкара целия сезон до края. Дори и да не спечелим с/у Нефтохимик и Локо Сф. треньор не трябва
да се сменя, ще стане още по-зле.
твърдо зад Стойчо и зад чужденците
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс