Зимни покупки за ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Зимни покупки за ЦСКА ?

Мнениеот ilian12 » 16 окт 2009 14:01

Какви български таланти, слезте на земята. Преди 20-на години имаше 50 футболни клуба създаващи футболисти и повечето от тях оставаха в БГ, затова нивото в "А" и "Б" беше сносно. След "мутризацията" на футбола се спря кранчето на детските школи и останаха 5 максимум 6 в които се работи и то по остарели методи. Като резултат 1-4 с Кипър и който където хване български отбор в чужбина ни ... (с извинение).
105 години / 4 поколения ботевисти!

BatKole
Контакти:

Мнениеот BatKole » 16 окт 2009 15:57

кажете вие за последните години колко играчи създадохте,развихте и изпратихте да играят в чужбина?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 окт 2009 01:48

Едвам прочетох цялата тема, изпълнена със сини простотии както обикновенно.... :evil:

Моето мнение че, че след като почти сигурно Кирил Котев ще бъде продаден през зимата е редно да направим всичко възможно да си върнем Адриан Олегов от "Миньор" - сега пак гледах играта му срещу Локо София - за мен игра много стабилно и с Иван Иванов ще направят стабилна двойка в центъра на отбраната ни....

Нямам представа защо не се разбраха нещо, когато Сашо Станков го извика в отбора за началото на миналогодишната подготовка - но Олегов е 100 пъти по-добър от Бранеков, поне за мен.....

За разиграващ халф сте прави, но аз лично не съм убеден че Даксон е "нашия" човек за този пост - по-добре да не продават Маркиньос докато не решат кой ще бъде този играч, но вероятно и това ще стане след края на полусезона.... :roll:

Евентуалната продажба на Данчо Тодоров ще се покрие от здравата конкуренция в средата а терена - Ники Манчев вече се оправи а да не забравяме и парагвайците - все пак Любо не ги е взел случайно в ЦСКА......

Сигурен съм че и Светльо Петров ще си върне формата......

Чу се за вариант за Драги Коцев от "Пирин" и Орлин Старокин от "Черноморец" - първия не е никак лош играч, но трябва да се развива, ако дойде при нас и това ще стане, но ще му е нужно време.....а не знам дали ще го чакат :!:

А втория чистосърдечно си признавам, че се съмнявам и то сериозно че става за ЦСКА..... :roll:

И ПРЕДИ И СЕГА - ШАМПИОН Е ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”