Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Долу ръцете от Стойчо!!!

Мнениеот hristov25 » 10 авг 2013 23:24

-Ivan- написа:Човекът,който според мен има най-малка вина за състоянието на клуба,пълното безхаберие и слабата форма е именно Стойчо Младенов.Само и единствено той може да ни оправи,въпреки слабата форма и плачевното състояние.Гледам някви "балони" започнаха пак да го хранят здраво и се пръскам от яд.Истината е,че го мразят защото е голям треньор и истински цесекар,който никога няма да ни остави.Точно за това призовавам всички-подкрепете бат Стойчо!!!

Не се отчайвайте,въпреки слабите резултати,въпреки формата ЦСКА отново ще изплува въпреки всичко и всички.САМО ЦСКА!!!

Амин. Иска се търпение и вяра, но май на някой им липсва :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 10 авг 2013 23:25

warhead написа:
teodor83 написа:
warhead написа:
teodor83 написа:Нали гледаше дискове с играчи,тези ли бяха най-добрите, особено този македонец, които е най-слабия чужденец играл някога в България!
Иначе съм зад Стойчо!

Ти пък как го разкри от 30мин игрово време не знам!

Този мач 45 мин, а другите по 20 мин.
Имали едно положение?
хайде да не се самозалъгваме?

Ти искаш за 40 мин да скъса мрежата от голове и то без подготовка???Той ако ги можеше тия работи познай кога щеше да е свободен агент? Дайте им време до пролетта да се види резултата от работата на Стойчо след като е провел подготовка!!!Не се връзвайте на приказките на рогатите! ;)

Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 авг 2013 23:26

джони написа:Долу ръцете от Стойчо!!!с 300 хилки месечен бюджет толкова!!! :lol: :lol: :lol:

Слушай,не те знам какъв си ,но Ботев направи хубави неща и в Европа и в шампионата но не съм видял да се радваш или коментираш.Единственото за което съществуваш е да плюеш по ЦСКА,не се занимавай с нас,ние знаем какви са ни проблемите и рано или късно ще ги решим,а такива комплексирани смешници като тебе въобще не могат да ни притеснят,защото са ниска топка.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 авг 2013 23:27

Стойчо по добре да бе налагал юноши вместо чуждестранни ментаци

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 10 авг 2013 23:27

Има нещо сбъркано в мозъка на Стойчо ! Ако не се махне по-скоро , струва ми се , че нищо добро не чака ЦСКА - само безобразна игра и нелепи оправдания
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 10 авг 2013 23:30

ЕМИЛ написа:Стойчо по добре да бе налагал юноши вместо чуждестранни ментаци

Е колко юноши да налага то с лопата да ги ринеш.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 10 авг 2013 23:31

За 20000лв. толкова

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:32

Видяхме юношите със Своге начело с Григор!Накрая се спасиха с няма такъв щастлив гол! ;)

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 авг 2013 23:33

Ето това е нещото за което Стойчо носи огромна вина! Един Долапчиев да беше играл днес на мястото на Кировски, щеше да ме е яд по малко от загубата!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:33

teodor83 написа:
warhead написа:
teodor83 написа:
warhead написа:
teodor83 написа:Нали гледаше дискове с играчи,тези ли бяха най-добрите, особено този македонец, които е най-слабия чужденец играл някога в България!
Иначе съм зад Стойчо!

Ти пък как го разкри от 30мин игрово време не знам!

Този мач 45 мин, а другите по 20 мин.
Имали едно положение?
хайде да не се самозалъгваме?

Ти искаш за 40 мин да скъса мрежата от голове и то без подготовка???Той ако ги можеше тия работи познай кога щеше да е свободен агент? Дайте им време до пролетта да се види резултата от работата на Стойчо след като е провел подготовка!!!Не се връзвайте на приказките на рогатите! ;)

Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски!

Григор оня ден като игра срещу Своге какво направи?

Върни се в “ЦСКА”