ЦСКА изкара заплатите футболистите и треньорите „на светло“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА изкара заплатите футболистите и треньорите „на светло“

Мнениеот RedeviL » 02 авг 2013 18:59

Red Warrior написа:
W84me написа:На Стойчо премиите смятате ли му ги? :mrgreen:

Стойчо е единственият, за който съм 100% сигурен, че си заслужава парите!

Не виждам нищо нелогично в това треньорът да взима най-голямата заплата в един отбор! Според мен по този начин ще се поддържа по-добра атмосфера и дисциплина в съблекалнята.
mistreated написа:А бе кви хора сте, не мога да разбера? Вие какви заплати очаквате в клуб, като ЦСКА? Това са едни от най-ниските заплати, които сме давали сигурно от 15 години насам, да не кажа и повече. В Ботев и Лудогорец няма титуляр, който се подписва на по-малко от 10 хил евра. Някои взимат и над 15 хил. В Левски положението не е по-различно.
Що Кировски взимал еди си колко, пък португалците еди си колко, пък Долапчиев 980 лв. Ако си мислите, че футболен отбор се издържа с 50 хил лв на месец, явно говорите за В група.
Според Майкъла по времето на Титан за заплати са ходели по 400-500 хил лв на месец, погледнете сега общата сума колко е и ще видите огромната разлика.

Няма какво повече да се каже по темата ;)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 02 авг 2013 19:04

Според мен изнесените от ръководството на ЦСКА данни за заплатите на футболистите и треньорското ръководство са напълно реални. Подобни са заплатите и в останалите български клубове, в смисъл че са в тези порядки, а друг е въпросът че примерно в Лудогорец половината отбор е със заплата от поне 15 000 лева, а в Ботев младите получават над 2000 лева и затова бюджетът на тези отбори е по-висок. Изнесените суми вероятно са основните заплати на футболистите, като чистите суми, които те получават всеки месец, се преизчисляват тъй като се начисляват осигуровки и се удържа данък. Реално клубът има по-големи разходи за заплати, тъй като част от осигуровките са за сметка на работодателя, а и все пак на заплата в клуба работи не само първия отбор, а и треньорите в школата, както и различен административен и друг персонал. Погрешно е бюджета на един клуб да се смята само на база заплати, тъй като има много други разходи - за премии по вътрешния правилник, за апартаменти и коли на чужденците, за екипировка на първия отбор и школата, за ток, вода, гориво, наем на стадиони и бази и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2013 19:06

Изключителен ход на Лупи, предвид стратегията му да лапне тлъста пачка и много лош, към климата в съблекалнята.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pavel_fv
Контакти:

Мнениеот pavel_fv » 02 авг 2013 19:27

1977 написа:Не мога да разбера всички фенове тук!!!
Такива глупости прочетох,че не е истина!!
Някой от вас може ли да сметне,че заплатите на ЦСКА за една година са 2.5 млн.лева.Тоест само от договора с Глобул бюджета е готов.
ТОВА Е АБСУРДНО ПИЧОВЕ.
НЯМА чужденец който да дойде в България да рита за 5-7000 евро.ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ.
Това се казва хвърляне на прах в очите на хората.
Заплати се обявяват като се публикуват договорите на футболистите,а не като някой си съчинява някакви цифри.
Член на фамилията ми е човек в настоящия ЦСКА.Не мога да ви кажа името по разбираеми причини.
ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА като излезе тази информация.
Само за сведение ще ви кажа че бюджета на ЦСКА за тази година(планирани разходи имам предвид) е около 9 мил. лева.
Сами си направете извода какви са заплатите в отбора.

+1

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 02 авг 2013 20:37

Ето, пак си казвам, гледайки заплатите, не съм доволен от политиката на клуба.
Няма разлика къде ще завършим между чертата за евротурнирите и над чертата на изпадащите. Стига наистина да се създаде една основа за бъдещето.
За какво ще си дадем парите? За школата или за играчи собственост на Насионал Мадейра?
Някой попита... Да, бях на контролата със Славия, на тази с Банско не присъствах.
Ако занаят се взима с гледане, от кучето по-добър месар нямаше да има. Така е и с юношите в България. Чест му прави на Ицо, че поне за това е смел. Падаш, ставаш, продължаваш, бият те, ти биеш. Така се става футболист. Стенли и Марто ревяха и играеха при погрома в Ловеч преди 15 години
За сравненията с Литекс. Миналата годиина чужднците им бяха Ваюши и Йеленкович, за друг не се сещам. Имат школа, защото са вложили и защото налагат. Ние какво ще вложим и кога ще ги налагаме. Играч до 20 години не му ли дадеш шанс, пиши го бегал. Стойчо се оправдава, ама като гледам Херо пак направи отборче с 2-3 легионера, 2-3 опитни бойци и неизвестни за мен играчи. Паднаха 1:0 в Разград, ама играха.
За спонсорите. Те не си дават парите за Ревсон, Косоко или Морейра, а заради нас привържениците. Имал съм само глобулски абонамент до момента и службния мтел не ползвах. Карал съм на изпрения само и само да на заредя на петролска бензионастанция, заради проблемите с Нефтохимик за Сакалиев. И ще продължа да съм клиент на спонсорите на ЦСКА. За това и ЦСКА няма да остане без спонсор.
Това че отърваваме три нулеви години в долните дивизии, не означава, че не трябва да си почистим клуба както трябва.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 02 авг 2013 20:43

warhead написа:
vaskonti написа:Долапчиев е с 980лв... не знам до кога му е договора, но е добре скоро да преподпише при доста по-добри условия.

Е той подписа преди 2седмици първия си профи договор за 3год. ,айде да поиграе пък а видим! ;)

Не си много прав. Въпреки че това му е първия професионален договор, не може някакъв чужденец (все още недоказан) да взима 15 пъти повече. Това момче Долапчиев до момента прави добро впечатление и отбеляза няколко много красиви гола. Тази разлика в парите може да доведе до сериозни конфликти. Така не се стимулира талантливия и млад играч. Нека чужденеца взима повече, но примерно 3 пъти повече, ама 15 пъти...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 авг 2013 20:51

11_best написа: Имал съм само глобулски абонамент до момента и службния мтел не ползвах. Карал съм на изпрения само и само да на заредя на петролска бензионастанция, заради проблемите с Нефтохимик за Сакалиев. И ще продължа да съм клиент на спонсорите на ЦСКА. За това и ЦСКА няма да остане без спонсор.
Това че отърваваме три нулеви години в долните дивизии, не означава, че не трябва да си почистим клуба както трябва.

Бреееей, ти по-католик от папата бе :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2013 20:53

GA_ veliki написа:
11_best написа: Имал съм само глобулски абонамент до момента и службния мтел не ползвах. Карал съм на изпрения само и само да на заредя на петролска бензионастанция, заради проблемите с Нефтохимик за Сакалиев. И ще продължа да съм клиент на спонсорите на ЦСКА. За това и ЦСКА няма да остане без спонсор.

Мани, те Глобул бяха спонсори и на Литекс, ама колегата го е забравил това :mrgreen:

А и щом свързва Петрол с Нефтохимик, а не с Черноморец..... :roll:
Последна промяна от Кашчей на 02 авг 2013 20:57, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 авг 2013 20:53

Кашчей написа:Изключителен ход на Лупи, предвид стратегията му да лапне тлъста пачка и много лош, към климата в съблекалнята.

Все пак е от старата БКП школа, вещ е в занаята :)
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 авг 2013 20:54

Кашчей написа:
GA_ veliki написа:

Мани, те Глобул бяха спонсори и на Литекс, ама колегата го е забравил това :mrgreen:

Нищо де, все пак Стоичков е бил треньор на Литекс, те са подпомагали Стоичков не Литекс :lol:
"Люлека ми замириса"

Върни се в “ЦСКА”