2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: 2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00

Мнениеот luxorus » 30 юли 2013 15:31

Червени_шампиони написа:
luxorus написа:Трябваше да ви пратим на разлика,че са ви мноооооого големи устите.Реалния резултат е 3,4-1.Един удар.един гол.За 90 минути.Малшансът за нас продължава.като не ви бихме в Зарата,ще ви бием на Армията.Believe

Ти първо кажи какво е да си гост на собствения си стадион и да те ударят от земята, след това сънувай и 10:0, ако искаш.

Ние в Стара Загора НИКОГА не сме били гости на собствения си стадион.Имаше продадени около 9000 билета,та вие в тая клетка за 1800 човека,колко бЕхте чирпанлиецо?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 30 юли 2013 16:20

luxorus написа:
Червени_шампиони написа:
luxorus написа:Трябваше да ви пратим на разлика,че са ви мноооооого големи устите.Реалния резултат е 3,4-1.Един удар.един гол.За 90 минути.Малшансът за нас продължава.като не ви бихме в Зарата,ще ви бием на Армията.Believe

Ти първо кажи какво е да си гост на собствения си стадион и да те ударят от земята, след това сънувай и 10:0, ако искаш.

Ние в Стара Загора НИКОГА не сме били гости на собствения си стадион.Имаше продадени около 9000 билета,та вие в тая клетка за 1800 човека,колко бЕхте чирпанлиецо?

Клетката бе препълнена и се бутахме! ;)
Просто човека ти намеква че не се чувахте цял мач само за около 15 сек. След гола!
Това ви беше през всичките 90+ мин. :)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 17:03

Аз съм много доволен. Мача бе на добро ниво, съдията свири прилично. Феновете и на двата отбора бяха на линия. Шоуто в клетката бе на световно ниво.
Джаксън Менди се доказа като Големия Джако!Долапчиев изригна. Въобще един футболен празник.
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 30 юли 2013 17:07

Тогава да те питам за "набирането" с 200 из селските улици, след като хвърлихте камък по първата кола, най-вероятно, защото си мислехте, че е само тя, понеже беше малко по напред от останалите. Ей филмари, вие сте може би най-смешните в цялата А група, да ви гърбят знаме и да си направите ново. :lol: Ако не сте под тоя козирка и точно под коментаторските кабинки ще се чувате само в близките къщи.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2013 17:56

POPCORN написа:Не му се сърдете на човека.Яд го е,че тоя живот няма да види победа на Берое над ЦСКА!И аз да съм и аз бих се ядосвал и да ме е яд :lol: :lol:

Видял е и той, и аз, и всички беройци две победи даже над ЦСКА за Купата, след едната дори взехме трофея. Но не е в това въпросът. Въпросът е в това, че нямаме манталитет още за мачове срещу този отбор и неговия вечен съперник. Това е истината и аз поне я признавам. Яд ме е много след вчера, но вярвам на Пламен Крумов - ще бием на Армията.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2013 18:00

Гости на нашия стадион няма как да сме, за разлика от вас. Мачове с 50 човека не сме имали, няма и да имаме, ние сме фенове на отбора на града си, негражданите от Казанлък, Нова Загора и т.н. сте фенове на някакви си успехи като лице на режима преди 25 години плюс. А онова знаме всички си спомняме как беше откраднато, докато се радвахме на отстраняването ви, след което спечелихме Купата преди 3 години, ама айде. Далеч съм от всички тези ултрас филмарщини, просто припомням един факт. Колкото до това кой колко се е чувал - и аз ви чух веднъж за целия мач, съвсем нормално е всеки да чува това, което пее. Пожелавам ви искрено неуспех и моят любим преподавател Сашката да си довърши делото.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2013 20:07

Точно вие да ми говорите за клубно инженерство е несериозно. Ще дойдем на Армията, неуважаеми неграждани от цяла България, ще дойдем и ще спечелим ;)

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 30 юли 2013 21:52

acmilan написа:Точно вие да ми говорите за клубно инженерство е несериозно. Ще дойдем на Армията, неуважаеми неграждани от цяла България, ще дойдем и ще спечелим ;)

Това колко години го повтаряте? Ще ни припомниш ли?
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2013 08:07

Някога ще спечелят, вярно е. Не се засрамят малко, че някакви дошли от цирка вече лишиха два отбора от челната седмица. :) :mrgreen:
А ако победим Черно море те стават основния фаворит за изпадане, но с Гонзо и неговата буйна кръв толкова.

[offtopic]Не става само с кръв, а с треньорски качества! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”