Зимни покупки за ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Champions3
Re: Зимни покупки за ЦСКА ?
sedem_!_dva написа:greedy написа:Малко избягахте от темата.
Аз бих се насочил към Ивелин Попов, макар, че е скъпичък а и Гришата нама да се навие да го пусне ми се струва
Не че ми е работа, ама как мислиш, че ще бъде посрещнат на Армията Ивелин Попов... нали знаеш миналата година след победата над вас в Ловеч, с което Левски стана шампион какво пееше на центъра на Ловеч, да не говорим за средните пръсти, които показва на един мач в Ловеч на агитката на ЦСКА...![]()
А пък Ангофф утрепа всичко, ЦСКА има по-голям принос от родните им отбори в създаването като футболисти на Мартин, Стилиян и Бербатов... та те са играли 1,2 години в ЦСКА, а в родните си отбори по 10... ЦСКА има принос единствено, че са забелязани от европейските отбори, но в израстването им като футболисти не може да се каже, че ЦСКА има по-голям принос от родните отбори на тези футболисти, в които са били по 10 години минимум, отделен въпрос е и самият им талант...
Бе той да се раздава пък ще видиш как ще го посрещнем

- mertezaker
- Контакти:
kalo написа:
sedem_!_dva написа:
Потресаващо незнание кои са юноши на ЦСКА отстрана на няколко техни привърженика...
Котев и Тунчев не бяха ли от един отбор играещ с черно-бели раирани фланелки
за Манчев да не говорим пък, явно и той е изградил кариера в ЦСКА неусетно
ах, идиоти, Манчев е бил ученик в спортното училище на ЦСКА за информация на подуенци и искам да питам вие кой създадохте- Хичо? Ники Михайлов?
sedem_!_dva написа:
Потресаващо незнание кои са юноши на ЦСКА отстрана на няколко техни привърженика...
Котев и Тунчев не бяха ли от един отбор играещ с черно-бели раирани фланелки
за Манчев да не говорим пък, явно и той е изградил кариера в ЦСКА неусетно
ах, идиоти, Манчев е бил ученик в спортното училище на ЦСКА за информация на подуенци и искам да питам вие кой създадохте- Хичо? Ники Михайлов?
- david_villa
- Контакти:
Да, но ни трябват не повече от 2-3 нови. Един разиграващ халф - да, но тук в България наистина няма. Може би ще продадат някой от защитата, а и за там трябва поне един нов.
И стига с това кой създавал, кой продавал. Да, ЦСКА има свои юноши, но не може само на тях да разчита. Както всеки нормален клуб. ОК, Иванов тръгна нагоре най-вече в "Локо"-то, но Берба тогава кой го трансферира зад граница? Безмислени спорове.
И стига с това кой създавал, кой продавал. Да, ЦСКА има свои юноши, но не може само на тях да разчита. Както всеки нормален клуб. ОК, Иванов тръгна нагоре най-вече в "Локо"-то, но Берба тогава кой го трансферира зад граница? Безмислени спорове.

- mad butcher
- Контакти:
milanov69 написа:Какви покупки ? Първо си платете старите , а след това мислете за нови !
всичко е платено пич не се коси
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Ако се копува, да е нещо наитина качествно, но не повече от 1-2 футболисти. Мисля, че повече трябва да продадем. А това, че Даксон вкара на Левски не е повод да играе в ЦСКА. А и е доста особена личност, Локото не веднъж си имаха проблеми с него. А и да запазим състава си и да го обиграваме няма да е зле.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
от Angoff на 13 Окт 2009 17:11
ЦСКА колко футболисти е създал и открил за европа , толкова седалки на стадион герена няма !!!
Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.
Вие цесекарите постоянно ме разсмивате.Много се радвам,че от рождението си съм избрал да съм левскар.Имам предвид,че вие винаги се радвате на футболисти на други отбори,а същите когато са при вас ги псувате яко.Винаги съм бил доволен,че в Левски не продават играчите при първата оферта,а ги използват колкото е възможно по дълго време.Точно затова ние имаме легенди,като Наско,Гонзо,Ники Илиев,Михайлов,Боримиров.......,а вие имате играча на еди кой си отбор.И с гордост казвате,"този е играл в цска",какво като е играл в цска,като е станал футболист в чужбина.Това само доказва,че цска е несъстоятелен,неможещ да изгради сносни играчи.
Знам,че истината боли, но е така,за ваше съжаление.Sorry.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
kriso_12 написа:Кои играчи трябва да вземе ЦСКА през зимата , за да стане още по-силен отбор?
Вземете Спас Джевизов, висок е а не като гнома Делев!
P.S. цска силен отбор ли е? Баси, не знаех!
caci написа:от Angoff на 13 Окт 2009 17:11
ЦСКА колко футболисти е създал и открил за европа , толкова седалки на стадион герена няма !!!
Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.
Вие цесекарите постоянно ме разсмивате.Много се радвам,че от рождението си съм избрал да съм левскар.Имам предвид,че вие винаги се радвате на футболисти на други отбори,а същите когато са при вас ги псувате яко.Винаги съм бил доволен,че в Левски не продават играчите при първата оферта,а ги използват колкото е възможно по дълго време.Точно затова ние имаме легенди,като Наско,Гонзо,Ники Илиев,Михайлов,Боримиров.......,а вие имате играча на еди кой си отбор.И с гордост казвате,"този е играл в цска",какво като е играл в цска,като е станал футболист в чужбина.Това само доказва,че цска е несъстоятелен,неможещ да изгради сносни играчи.
Знам,че истината боли, но е така,за ваше съжаление.Sorry.
Приятел вие имате тези "легенди" защото те се провалиха в Европа и бързо бързо се прибраха при вас ,а почти всеки излезнал от ЦСКА е направил име там където е бил !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
caci написа:Точно затова ние имаме легенди,като Наско,Гонзо,Ники Илиев,Михайлов,Боримиров........
Брей те пък едни легенди чак Марадона да им завиди......особено пък Сираков, който показа отношението си към агитката ви с голия си гъз....както и да е.
Да се върнем на темата : от българското първенство и аз си мисля, че само Ивелин Попов притежава необходимите качества, а и от Литекс може и да продадат ако имаме късмет и преодолеем групите на Лига Европа, с оглед на това да бъде продаден в чужбина в последствие........