Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Лупи:Аз съм най-успешният президент на ЦСКА

Мнениеот pampi » 07 юли 2013 12:54

angelofdeath написа:С течение на времето започвам да си мисля, че Лупи не е толкова виновен, колкото го изкараха тогава. Направи обаче няколко фатални грешки, които му костваха главата. Първо реши, че ще се прави на честен и извади заплатите на светло. Реши, че ще плаща данъци на истински пари и играчите взимаха всичко от карти. Така няма, как да излъжеш банката и институцийте. Този ход раздразни останалите президенти в А група, защото в отборите имаше футболисти осигурявани на минимална заплата или на някакви си 500-600 лева. Не случайно Левски извади списък със заплатите, но след два дни показа друг коригиран. Втората му грешка беше, че се довери на БФС и Боби Михайлов, който твърдеше, че се бори с УЕФА за лиценза на ЦСКА. Истината дойде от Европа, къдета ни написаха, че нямат нищо общо и такива въпроси се решават в съответната федерация. Така направиха в Румъния и Португалия. И последно, Томов смяташе, че късмета му ще проработи и комбинацийте му ще го измъкнат. Е, въпроса с лиценза го бяха решили хора, нямащи нищо общо с футбола - Тройната коалиция. Не случайно наградиха Батков с орден Стара планина, но за какви заслуги не разбрахме. Просто Лупи беше изигран, а последвалото след месеци признание, че ЦСКА е бил единствения изряден клуб не топли никой. Сега също никой не вярва, че същия човек се е променил и маоже да спаси ЦСКА.

Цялата работа стана заради Кремиковци. ЦСКА пострада покрай далаверите около комбината. Едната мафиотска структура изяде другата и ЦСКА го отнесе покрай Лупи и Митал. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 07 юли 2013 12:57

Благодарим ти Лупи ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 юли 2013 13:26

Отбора на народа написа:Благодарим ти Лупи ;)

Че ви остави на 16 точки ли бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,много си зле пич :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
khan uvigi
Контакти:

Мнениеот khan uvigi » 07 юли 2013 13:32

Янис Зику написа:Всъщност това вероятно е така, като изключим как окраде парите от трансфери и добрият треньор, който трупаше победи, а Томов си мисли, че са благодарение на неговите президентски умения.

Точно благодарение на Лупи бяха успехите /по втория начин/.
Треньорът беше слаб.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юли 2013 13:58

Този виц наистина е много успешен... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 07 юли 2013 14:02

Captain Stottlemeyer написа:Този виц наистина е много успешен... 8-)

:) :) :) Лупи почти беше закрил ЦСКА , обаче се появиха титаните и пет години неуспешно се опитват да ги закрият , защото все няма кой да направи последната решителна крачка .Сега вече като се появи отново най-успелият президент , предполаагам че успешно ще ги закрие в понеделник в 14.00 часа .
“Не купувам от Lafka”

zac
Контакти:

Мнениеот zac » 07 юли 2013 14:06

Искам да попитам ЦЕСЕКАРИТЕ пишещи във форума, /КАКВО ИСКАТЕ ?/ закриване на ЦСКА или спасение. Ако искате
закриване Иво Иванов Ви го каза в прав текст,/ в Понеделник закриваме ЦСКА / и този път им вярвайте ще закрият
отбора без да им пука от нищо и от никого.
Ако искате спасение, нека тази група бизнесмени вземе отбора, и ще видим какво ще стане.
Ако и те са като старите собственици, пътя вече се знае.
А колкото до Томов, не е толкова зле, има да си връща на много, като почнете Батков, през Боби Михайлов цялото
БФС и стигнете Емо Костадинов.
/ СПАСИТЕЛИ ВИДЯХМЕ МНОГО, НО ЗА В МОМЕНТА СА САМО ТАЗИ ГРУПА КАЗВАЩА ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ /

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 07 юли 2013 14:12

zac написа:Искам да попитам ЦЕСЕКАРИТЕ пишещи във форума, /КАКВО ИСКАТЕ ?/ закриване на ЦСКА или спасение. Ако искате
закриване Иво Иванов Ви го каза в прав текст,/ в Понеделник закриваме ЦСКА / и този път им вярвайте ще закрият
отбора без да им пука от нищо и от никого.
Ако искате спасение, нека тази група бизнесмени вземе отбора, и ще видим какво ще стане.
Ако и те са като старите собственици, пътя вече се знае.
А колкото до Томов, не е толкова зле, има да си връща на много, като почнете Батков, през Боби Михайлов цялото
БФС и стигнете Емо Костадинов.
/ СПАСИТЕЛИ ВИДЯХМЕ МНОГО, НО ЗА В МОМЕНТА СА САМО ТАЗИ ГРУПА КАЗВАЩА ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ /

Tомов е в много обтегнати отношения с БСП, та едва ли ще му се получи завръщането :lol:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 юли 2013 14:18

завръщането на Лупи е последното което липсва за да е пълна идилията

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 07 юли 2013 14:28

Изображение

Лупи президент , президент :mrgreen: